![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witam wszystkich, 1. Moja płyta główna to MSI P6NGM, a ja jak wiedzieć, jakiego typu karta graficzna jest zgodna z niniejszym płyty głównej. 2. Która karta graficzna jest dobra do gier i gospodarcze cena? Thanks in advance |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ta płyta ma PCI-E, więc wszystko jest zgodne. Chciałbym kupić 9600GT już teraz. Jest to około 185 dolarów - 195 dolarów i będzie odgrywać pretty much anything you throw at it.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tak to zależy od budżetu. 8800 jest droższe niż 9600 ... i są o równych w wykonaniu tak 9600 do prawdopodobnie około 60-70 dolarów mniej jest najlepszym. Jego DirectX10 co oznacza, że może ona odgrywać COD4 Crysis, jeśli masz Windows Vista. Jeśli zdecydujesz się na 9600 BFG jeden z zegarem 700 core Jego dostałem dożywotnią gwarancją tak zawsze będzie wymienić, jeśli coś pójdzie nie tak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2. Która karta graficzna jest dobra do gier i gospodarcze cena? Thanks in advance [/ quote]Hi m8 to wszystko naprawdę zależy od tego jakie gry chcesz grać w połączeniu z ile chcesz wydać, faceci do tej pory wszystko powiedział o kilku godnych karty, ale jeśli Twój budżet 50 dolarów a jego cała nowa gra piłkę
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
![]() |
|
| Zakładki |