![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých, 1. Moja doska je MSI P6NGM, a ja budem rád vedieť, aký typ grafickej karty je kompatibilný s týmto doske. 2. Grafická karta, ktorá je dobrá pre hry a má ekonomický cena? Thanks in advance |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Táto základná doska má PCI-E slot, takže všetko je kompatibilný. Chcel by som kúpiť 9600GT hneď. To je zhruba $ 185 - 195 dolár a bude hrať čokoľvek hodiť na neho.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jo, to záleží na vašom rozpočte. 8800 je drahšie ako 9600 ... a sú približne v rovnakom výkone tak pravdepodobne asi 9600 za 60-70 dolárov menej je vaša najlepšia stávka. Jeho DirectX10 čo znamená, že môže hrať COD4 crysis, ak máte Windows Vista. Ak ste sa rozhodli 9600 dostať BFG jeden s jadrom 700 hodín Jeho dostal doživotnú záruku takže to bude vždy byť nahradený, ak sa niečo pokazí |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2. Grafická karta, ktorá je dobrá pre hry a má ekonomický cena? Thanks in advance [/ Quote]Hi m8 to všetko záleží na tom, čo hry chcete hrať spolu s koľko chcete minúť, chlapci sa zatiaľ všetci tí o nejaké slušné karty, ale pokiaľ váš rozpočet je 50 USD potom jeho úplne nový zápas
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|