![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Поздрав свима,
1. Мој је плоча: МСИ П6НГМ, а ја ћу као што су да зна који тип видео картица је компатибилна са овим матична плоча. 2. Која графичка картица је добра за игре и има економских цена? Хвала унапред
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ова матична плоча има ПЦИ-е слотом, тако да је све компатибилно.
Ја бих сада купи 9600ГТ право. То је око $ 185 - $ 195 и да ће играти прилично шта год баци на њега.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Да, то зависи од вашег буџета.
8800 је скупљи од 9600 ... и они су једнаки у вези перформанси тако да 9600 за вероватно око 60-70 долара мање је твој најбољи кладити. Његова дирецткс10 што значи да може играти ЦОД4 Црысис ако имате оперативни систем Уиндоус Виста. Уколико се одлучите о БФГ 9600 добити онај са 700 језгром сат Његова је добио доживотну гаранцију, тако да ће увек бити замењен ако нешто крене наопако |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
2. Која графичка картица је добра за игре и има економских
цена? Хвала унапред [/ цитат]Хи М8 је све заиста зависи од тога шта желите да утакмице играју заједно са колико желите да потрошите, момци су до сада све што вам је рекао за неке пристојне картице, али ако је Ваш буџет је $ 50 онда је сасвим нова игра лоптом
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.
![]() Мы Сыстем: редден137
|