![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, 1. Моя плати MSI P6NGM, і я хотів щоб знати, який тип відеокарти сумісними з цим платі. 2. Яка відеокарта хороша для ігор і економічний Ціна? Спасибо заранее |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ця материнська плата має PCI-E слота, так що все сумісно. Я хотів би купити 9600GT прямо зараз. Вона становить близько $ 185 - $ 195 і буде грати майже все, що ви покладають на нього.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Так це залежить від вашого бюджету. 8800 дорожче, ніж 9600 ... і вони приблизно рівні по продуктивності, тому в 9600, ймовірно, близько 60-70 доларів менше це ваш кращий вибір. Її DirectX10 тобто він може грати Crysis COD4 якщо у вас Windows Vista. Якщо ви вирішили на 9600 отримаєте BFG один з годинником 700 основний Її отримав довічну гарантію тому він завжди буде замінити, якщо щось піде не так |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2. Яка відеокарта хороша для ігор і економічний Ціна? Спасибо заранее [/ QUOTE]Привіт M8 це дійсно залежить від того, які ігри ви хочете грати в поєднанні з скільки ви хочете витратити, хлопці до цих пір всі розповів вам про деякі гідних карт, але якщо ваш бюджет складає $ 50, то його цілу нову гру Ball
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|