по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Избор на видео карта - Бих искал да похарчите около $ 150

Reply

Нишка Инструменти
Old 9-ти май 2009 г., 18:20
Член Група

Default Избор на видео карта - Бих искал да похарчите около $ 150

Търся видео карта за компютър Отивам да се сграда в скоро време, но наистина не може да вземе решение, което би било най-добре. Бих искал да похарчите около 150 $ и да бъде на прилична карта, която ще бъде в състояние да играе най-/ Всички игри. Имах връзка с това http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16814102810 когато тя е била 169 $, а сега на 203 щатски долара не съм сигурен дали се струва, въпреки че тя има спецификациите искам.

Всички съвети помага
Old 9-ти май 2009 г., 20:00
Номер на групата

ах, A 4850 ще направя U оправи за повечето игри. цена е в ценови диапазон.

Моята система: Най Secrit

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP45-UD3P (P45)
RAM памет:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Графична карта (и):
GTX280
Звукова карта:
борда (за сега)
Hard Drive (и):
WD WD6401AALS 640GB
Оптично устройство (а):
Кликнете върху връзката в подписа за още
Дело / PSU:
Корсар CMPSU-750TX (750 Watt)
Охлаждане:
XIGMATEK HDT-S1283 120 мм Пушка
Мрежа / Интернет:
DSL средносрочен
Монитор (и):
30 инчов 2650x1600 (скоро все пак)
Операционна система (и):
XP Home
Old 9-ти май 2009 г., 20:49
Номер на групата

Carbon, който написа начинаещи Ще връзката по-долу, за хардуера, и който всички ние редовните поглед към хардуера за посъветва казва, че е най-добрата карта за парите на пазара в момента. Ако не можете простра допълнителните 50 кинта, отидете на нея. В противен случай, виж линка по-долу и да видим какво казва той за по-малко скъпо карта.

http://www.computer-juice.com/forums...posting-22013/

Промени: Виждам, че в ръководството, той вече не се казва за 4870 е най-добрата карта за парите. Предлагам да го прочетете.

EDIT2: LOL той афиш същото време, аз го направих. Игнорирай ме, прочетете какво казва той.
Old 9-ти май 2009 г., 20:50
Номер на групата

4770/4850 на по-ниски от ВЕИ, GTX 260 с по-висок от ВЕИ, ако нямате нищо против отстъпки.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 9-ти май 2009 г., 21:00
Номер на групата

ах, прочети ми подписа.

Цитат:
Ако купувате нещо от Newegg и изпращане в отстъпка сте невалиден Гаранцията за този продукт.
неговата истина. Четох глобата принтирай за да рабати. този защо DONT ги използвате.
Old 9-ти май 2009 г., 21:03
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от cheesepuff View Post
ах, прочети ми подписа.

неговата истина. Четох глобата принтирай за да рабати. този защо DONT ги използвате.
Как може да бъде това? Прочети дребния шрифт къде? Аз не съм предизвикателство за какво ли, просто търсене на информация и разяснения. Как може отстъпка недействителни производител гаранция?

Промени: Няма значение, намерих го:

Ризница През отстъпка политика

Продукти липсващи UPC кодовете или серийни номера, от полето, са не се възстановява.

Продукти, предлагащи поща в отстъпките не се връщат към Newegg.com след като отстъпките са били подадени. Бъдете сигурни, че продуктът е функционална и че възнамеряват да запазите продукт, преди да изпратите на вашата отстъпка. Продукти липсващи UPC кодовете или серийни номера, от полето, са не се възстановява. Само продукт производителят може да замени всеки дефектен елемент липсва UPC кода.

но все още можете да RMA тях на производителя, ако те лайна върху вас.
Old 9-ти май 2009 г., 21:29
Номер на групата

Да, имате само 30 дни след това все пак, какво е да спрете някой от полагане на UPC излитане и след това връщане на нещо и pocketing разликата? Това е нещо като тъпа причина да не се купи нещо, всички NewEgg на RMA услуга е предназначена да направите, е да сте сигурни, че продуктът не е повредена по корабоплаване / DOA.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 9-ти май 2009 г., 22:42
Номер на групата

много неща може да се случи през 30 дни. Причината, поради която е само тази с измамите.

Ако купувате нещо, изпрати в отстъпка за idk, да речем, $ 30, изпраща стоката обратно, да получа възстановяване, тогава късно получите отстъпка пари, просто направи $ 30.

правят това за да се предотврати това.
Old 10-ти май 2009 г., 03:18
Номер на групата

Не, това наистина е не.
Old 10-ти май 2009 г., 11:30
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от cheesepuff View Post
много неща може да се случи през 30 дни. Причината, поради която е само тази с измамите.

Ако купувате нещо, изпрати в отстъпка за idk, да речем, $ 30, изпраща стоката обратно, да получа възстановяване, тогава късно получите отстъпка пари, просто направи $ 30.

правят това за да се предотврати това.
Аз съм малко объркан с това, но аз мисля, че са недоразумение Cheesepuff.

Какво Carbon се казвам е, че да сте в насипно състояние на способността за RMA продукция направо NewEgg, но тази възможност е след 30 дни така или иначе.

Въпреки това, все още можете да го изпратите обратно на производителя, ако той пакети нагоре. И по-голямата част от времето, това е също толкова лесно, колкото и да го изпратите обратно към NewEgg, и по-голямата част от времето те ще изпратя куриер, за да го вземете.

После се поправи и го изпраща обратно към вас, UPC код или не.

Така че в действителност не разпаши гаранция.

И ако елементът се Счупи на корабоплаването за вас, можете просто да го изпратите обратно, преди да подаде отстъпка.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc