menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Výběr grafické karty - Chtěla bych strávit kolem 150 $

Reply

Thread Nástroje
Old 9. května 2009, 18:20
Člen Skupina

Default Výběr grafické karty - Chtěla bych strávit kolem 150 $

Hledám pro grafické karty v počítači, budu se budova brzy, ale opravdu nemůže rozhodnout, který by byl nejlepší. Chtěl bych se utratí kolem 150 $ a je to slušná karta, která budu moci hrát většině / všech her. Měl jsem na odkaz na tuto stránku http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16814102810 , kdy bylo 169 $, ale hned na $ 203 si nejsem jistý, pokud stojí to za to i přesto, že má brejle chci.

Jakékoliv poradenství pomáhá
Old 9. května 2009, 20:00
Dárce Skupina

eh, a 4850 bude činit jen u pokuty pro většinu her. Cena je ve své cenové relaci.

Můj systém: Nejlépe Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Základní deska:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Paměť RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafické karty (s):
GTX280
Zvuková karta:
desce (prozatím)
Pevný disk (y):
WD WD6401AALS 640gb
Optická mechanika (s):
Klikněte na odkaz v podpisu více
Case / PSU:
Corsair CMPSU-750TX (750 WATT)
Chlazení:
XIGMATEK HDT-S1283 120 mm puška
Síť / Internet:
DSL středně
Monitor (s):
30 palce 2650x1600 (beztak brzy)
Operační systém (y):
XP Home
Old 9. května 2009, 20:49
Dárce Skupina

Uhlíku, kdo napsal tutorial uvidíme níže uvedený odkaz na hardware, a které nás všechny stálí podívat na hardware poradit, říká, že je nejlepší karta pro peníze na trh hned. Pokud můžete protáhnout o dalších 50 dolarů, jděte do toho. Jinak, podívej se na odkaz níže a podívejte se, co říká o levnější karty.

http://www.computer-juice.com/forums...posting-22013/

Edit: Vidím v tom tutoriálu, je již vyslovením 4870 je nejlepší karta pro peníze. Navrhuji, abyste si ho přečetli.

EDIT2: lol on posta stejnou dobu jsem udělal. Ignorovat mě, přečtěte si, co říká.
Old 9. května 2009, 20:50
Dárce Skupina

4770/4850 v nižší res, GTX 260 ve vyšších res když nevadí rabatů.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 9. května 2009, 21:00
Dárce Skupina

eh, přečtěte si můj podpis.

Citace:
Pokud si koupit něco z Newegg a odeslat na slevu byste zrułení záruky na tento produkt.
jeho pravdou. Četl jsem pokutu vytisknout pro vás na slevy. to je důvod, proč i dont používat.
Old 9. května 2009, 21:03
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal cheesepuff View Post
eh, přečtěte si můj podpis.

jeho pravdou. Četl jsem pokutu vytisknout pro vás na slevy. to je důvod, proč i dont používat.
Jak je to možné? Přečtěte si pokutu tisknout kde? Nejsem náročný, co znáte, jen hledá informace a upřesnění. Jak lze slevu void výrobce záruku?

Edit: Nevadí, jsem zjistil, že:

Mail Ve slevě politiky

Produkty chybí UPC kódy nebo pořadová čísla z krabice je nevratná.

Produkty, které nabízejí mail-in slevy nejsou vratné na Newegg.com jednou slevy, které byly zaevidovány. Být jisti, že výrobek je funkční a že hodlají zachovat výrobku před odesláním pro vaši slevu. Produkty chybí UPC kódy nebo pořadová čísla z krabice je nevratná. Pouze výrobci mohou nahrazovat vadné položky chybí UPC kód.

ale stále se můžete RMA je pro výrobce, pokud to svinstvo na vás.
Old 9. května 2009, 21:29
Dárce Skupina

Jo, ty mají pouze 30 dní později tak jako tak, co je na zastavení někoho z přijímání UPC vypnout a pak se vracejí na věc a řez v tom rozdíl? To je trochu hloupý není důvod něco koupit, to vše NewEgg RMA služba je určena udělat, je ujistit, že výrobek není poškozen při přepravě / DOA.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 9. května 2009, 22:42
Dárce Skupina

mnoho věcí se může přihodit do 30 dnů. Důvodem, proč je prostě this-podvodu.

Pokud si něco koupit, pošlete na slevy, IDK, řekněme, 30 dolarů, poslat položku zpět, získat náhradu, později dostanete slevu peníze, stačí se 30 dolarů.

jim to nedovolí.
Old 10. května 2009, 03:18
Dárce Skupina

Ne, to opravdu není.
Old 10. května 2009, 11:30
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal cheesepuff View Post
mnoho věcí se může přihodit do 30 dnů. Důvodem, proč je prostě this-podvodu.

Pokud si něco koupit, pošlete na slevy, IDK, řekněme, 30 dolarů, poslat položku zpět, získat náhradu, později dostanete slevu peníze, stačí se 30 dolarů.

jim to nedovolí.
Jsem trochu zmatená s tímto ale myslím si, že jste nedorozumění Cheesepuff.

Carbon Co se říká, že ano vás ztratit schopnost RMA produktu přímo na NewEgg, ale schopnost se po 30 dnech v každém případě.

Nicméně, stále se můžete jej poslat zpět na výrobce, pokud je balení nahoru. A většinu času je to prostě tak jednoduché, jak předat jej zpět na NewEgg, a většinu času budou posílat kurýra, aby si to vyzvednout.

Pak se to spraví a pošle jej zpět k vám, UPC kód, či nikoli.

Takže nemáte skutečně ztratit záruku.

A pokud je položka rozbili na plavbu na vás, stačí jej poslat zpět do tebe soubor slevy.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Potřebuji novou grafickou kartu - £ 180 strávit Whyred Graphics Cards & Monitory 1 30. květen 2009 11:06
Chci používat svůj akciové grafickou kartu a moje upgrade grafické karty toget demon102 Graphics Cards & Monitory 3 2. srpna 2008 13:32
Výběr grafické karty blubla Graphics Cards & Monitory 3 3. duben 2008 08:17
Nápověda Vyberete novou grafickou kartu Olli1324 Graphics Cards & Monitory 7 31. březen 2008 10:32
Výběr grafických karet stainsor Graphics Cards & Monitory 3 11. červenec 2007 11:55
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.