manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Odabir Video Card - Htio bih potrošiti oko 150 $

Reply

Thread Tools
Old 9. svibanj 2009, 18:20
Member Group

Default Odabir Video Card - Htio bih potrošiti oko 150 $

Im 'obličje za video karticu za računalo idem da se zgrade uskoro, ali zaista ne mogu odlučiti koji bi bio najbolji. Htio bih potrošiti oko 150 $ i da bude pristojan karticu da ću se moći igrati najviše / sve o igrama. Imao sam link na ovaj neki http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16814102810 kada je bila 169 $, a sada na 203 $ Im 'ne siguran ako to isplati iako ima naočale želim.

Bilo koji savjet pomaže
Old 9. svibanj 2009, 20:00
Donatorska Grupa

eh, a 4850 će se obaviti u sasvim u redu za većinu igara. trošak je u svom raspona cijena.

My System: Top Secrit

Procesor (i):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memorija:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafička kartica (e):
GTX280
Sound Card:
onboard (za sada)
Tvrdi disk (i):
WD6401AALS WD 640GB
Optički pogon (e):
Kliknite na link u potpis za više
Case / PSU:
Gusar CMPSU-750TX (750 W)
Hlađenje:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Network / Internet:
DSL medij
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (uskoro anyway)
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 9. svibanj 2009, 20:49
Donatorska Grupa

Ugljika, koji je napisao tutorial ću link na hardver, i koji sve nas regulars izgled za hardver savjetovati kaže da je najbolja kartica za novac na tržištu upravo sada. Ako možete Protežu dodatni 50 krupna sačma, idi za to. Inače, pogled na link ispod i pogledaj što on kaže za jeftinije kartice.

http://www.computer-juice.com/forums...posting-22013/

Edit: Vidim da je uvod u, on se više ne ponavljajući 4870 je najbolja kartica za novac. Preporučujem vam da pročitate.

EDIT2: LOL posted on isto vrijeme sam učinio. Zanemari me, pročitajte što on kaže.
Old 9. svibanj 2009, 20:50
Donatorska Grupa

4770/4850 na nižim res, GTX 260 na višim res, ako vam ne smeta povrate.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 9. svibanj 2009, 21:00
Donatorska Grupa

eh, pročitajte moj potpis.

Quote:
Ako kupite nešto iz Newegg i poslati u rabat ste poniłtava jamstvo na taj proizvod.
njegova istina. Čitala sam kaznu za ispis na povrate. taj ja dont zašto ih koristiti.
Old 9. svibanj 2009, 21:03
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by cheesepuff View Post
eh, pročitajte moj potpis.

njegova istina. Čitala sam kaznu za ispis na povrate. taj ja dont zašto ih koristiti.
Kako ovo može biti? Pročitajte fine print, gdje? Nisam izazovno što znaš, samo traze informacije i pojašnjenja. Kako se rabat poniłtava proizvođač jamstvo?

Edit: Nema veze, naći ću ga:

Mail rabat Politika

Proizvodi nestalo UPC kodovima ili serijski brojevi iz kutije nisu returnable.

Proizvodi nude povrate mail-u nisu returnable da povrate Newegg.com nekad su pohranjene. Budite sigurni da proizvod bude funkcionalan i da namjeravaju držati proizvod prije slanja za svoj rabat. Proizvodi nestalo UPC kodovima ili serijski brojevi iz kutije nisu returnable. Samo proizvod proizvođač može zamijeniti bilo koji neispravan predmet nedostaje UPC kod.

ali još uvijek možete RMA ih proizvođač ako oni isprdak na vas.
Old 9. svibanj 2009, 21:29
Donatorska Grupa

Da, imate samo 30 dana poslije anyway, šta je da se zaustavi neko od uzimanje UPC off a zatim se vraća stvar i pocketing razlika? To je ljubazno od glupi razlog da se ne kupi nešto, sve NewEgg's RMA usluga namjerava učiniti jest osigurati da proizvod nije oštećen u brodarskim / DOA.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 9. svibanj 2009, 22:42
Donatorska Grupa

puno stvari se mogu desiti u 30 dana. Razlog zašto je jednostavno-ovu prijevaru.

Ako kupite nešto, poslati u rabat za idk, recimo, 30 dolara, slanje stavke leđa, dobiti povrat novca, a kasnije dobiti rabat novac, te pravedan je napravio $ 30.

oni to učinili da spriječe to.
Old 10 svi 2009, 03:18
Donatorska Grupa

Ne, to nije stvarno.
Old 10 svi 2009, 11:30
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by cheesepuff View Post
puno stvari se mogu desiti u 30 dana. Razlog zašto je jednostavno-ovu prijevaru.

Ako kupite nešto, poslati u rabat za idk, recimo, 30 dolara, slanje stavke leđa, dobiti povrat novca, a kasnije dobiti rabat novac, te pravedan je napravio $ 30.

oni to učinili da spriječe to.
Ja sam malo zbunjena s tim ali mislim da ste nesporazum Cheesepuff.

Što je ugljični rekavši da je u tome što god odriješiš sposobnost RMA se proizvoditi ravno do NewEgg, ali da ide sposobnosti nakon 30 dana anyway.

Međutim, još uvijek možete poslati ga natrag proizvođača ako oblozi gore. I većinu vremena to je samo lako kao šalje ga natrag NewEgg, a većinu vremena oni će poslati kurirskom da to podići.

Onda oni to popraviti i poslati ga nazad na vas, UPC kod ili ne.

Tako da ne zapravo odriješiš jamstvo.

Ali ako predmet je razbijen na shipping za vas, samo pošaljite ga natrag prije nego datoteku rabat.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Trebam novi video card - £ 180 potrošiti Whyred Graphics Cards & Monitors 1 30. svibanj 2009 11:06
Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget demon102 Graphics Cards & Monitors 3 2. kolovoz 2008 13:32
Odabir video kartice blubla Graphics Cards & Monitors 3 3. travanj 2008 08:17
Pomoć Odabir Novi Graphics Card Olli1324 Graphics Cards & Monitors 7 31. ožujak 2008 10:32
Odabir Graphics Card stainsor Graphics Cards & Monitors 3 11. srpnja 2007 11:55
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.