kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Choosing a Video Card - szeretnék eltölteni mintegy 150 $

Reply

Téma eszközök
Old Május 9 2009, 18:20
Csoport tagja

Default Choosing a Video Card - szeretnék eltölteni mintegy 150 $

I'm looking for a video kártya a számítógép én lesz építve hamarosan, de nem lehet eldönteni, hogy mely lenne a legjobb. Szeretnék eltölteni mintegy 150 $, és ez egy tisztességes kártya hogy képes lesz lejátszani a legtöbb / összes játékot. Volt egy link, hogy ez egy http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16814102810 amikor 169 $, de most már a 203 $ nem vagyok biztos abban, hogy megéri még akkor sem, ha a specs akarok.

Minden tanácsadás segít
Old Május 9 2009, 20:00
Donor Group

eh, a 4850 lesz és nem csak finom a legtöbb játékot. költség a ártartományban.

My System: Top Secrit

Processzor (ok):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Alaplap:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memória:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafikus kártya (k):
GTX280
Hangkártya:
fedélzeten (most)
Merevlemez (ek):
WD6401AALS WD 640GB
Optikai meghajtó (k):
Kattints a linkre aláírás több
Case / tápegység:
Corsair CMPSU-750TX (750 watt)
Hűtés:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Hálózat / Internet:
DSL közepes
Monitor (ok):
30 hüvelykes 2650x1600 (hamarosan egyébként)
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Május 9 2009, 20:49
Donor Group

Carbon, aki írta a bemutató I'll link alatt a hardver, és aki mindannyiunkat reguláris látod a hardver tanácsot azt mondja, hogy a legjobb kártya a pénzt a piacon, most. Ha tudod ki az extra 50 dolcsit rajta. Egyébként, nézd meg az alábbi linkre, és mit mond a kevésbé drága kártyát.

http://www.computer-juice.com/forums...posting-22013/

Edit: Látom, hogy a bemutató, akkor már nem azt a 4870 a legjobb kártya a pénzt. Azt javaslom, hogy elolvassa azt.

EDIT2: lol ő posted ugyanebben az időben én. Ignore nekem, olvassa el, amit mond.
Old Május 9 2009, 20:50
Donor Group

4770/4850 alacsonyabb res, GTX 260 nagyobb dolog, ha nem bánod árengedmények.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Május 9 2009, 21:00
Donor Group

eh, olvasd el az aláírásomat.

Idézet:
Ha vásárol valamit Newegg, és elküldi a visszatérítést akkor érvénytelenítik a garanciát az adott termékre.
az igaz. Olvastam a bírság nyomtatott Önnek a visszatérítés. thats, miért ne használja őket.
Old Május 9 2009, 21:03
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by cheesepuff View Post
eh, olvasd el az aláírásomat.

az igaz. Olvastam a bírság nyomtatott Önnek a visszatérítés. thats, miért ne használja őket.
Hogy lehet ez? Olvassa el a finom nyomtatási hol? Én nem vitatja, hogy mit tudom, csak olyan információt kér, és a kérdés tisztázására. Hogyan lehet a visszatérítés void a gyártó garanciát?

Edit: Gyerünk, én találtam meg:

Mailben visszatérítésről politika

Termékek hiányzó UPC kód vagy sorozatszámot a dobozban nem visszaváltható.

Termékeket e-mailen keresztül az engedmények nem visszaváltható, hogy az árengedmény Newegg.com egyszer benyújtottnak. Győződjön meg róla, hogy a termék funkcionális és hogy szándékában áll, hogy a termék a küldés esetén a visszatérítés. Termékek hiányzó UPC kód vagy sorozatszámot a dobozban nem visszaváltható. Csak a termék gyártója nem helyettesíti a hibás elem hiányzik a UPC kód.

de akkor is RMA, hogy a gyártó, ha szar ki magát.
Old Május 9 2009, 21:29
Donor Group

Igen, már csak 30 nap múlva amúgy is, mi az, hogy állítsa le valaki abban, hogy a UPC ki, majd visszatér a dolog, és pocketing a különbség? Ez a fajta egy hülye indok, hogy nem vásárol valamit, az összes NewEgg az RMA szolgáltatás célja, hogy nem is biztos, hogy a termék nem sérült, a hajózás / DOA.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Május 9 2009, 22:42
Donor Group

sok minden megtörténhet, az 30 nap. Az ok, hogy miért csak ez a csalás.

Ha Ön vásárol valamit, küldjön egy visszatérítés, IDK, mondjuk, 30 $, küldje el ismét, hogy a visszatérítésre, majd később kap vissza pénzt, csak arról, 30 $.

hiszen ez akadályozza meg.
Old Május 10 2009, 03:18
Donor Group

Nem, tényleg nem.
Old Május 10 2009, 11:30
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by cheesepuff View Post
sok minden megtörténhet, az 30 nap. Az ok, hogy miért csak ez a csalás.

Ha Ön vásárol valamit, küldjön egy visszatérítés, IDK, mondjuk, 30 $, küldje el ismét, hogy a visszatérítésre, majd később kap vissza pénzt, csak arról, 30 $.

hiszen ez akadályozza meg.
Én egy kicsit összezavarodtam, de ezzel azt hiszem, félreértés Cheesepuff.

Mi Carbon mond, hogy igen laza képes RMA a termék egyenesen NewEgg, de a képessége, hogy megy 30 nap elteltével mindenképpen.

Mindazonáltal, továbbra is küldje vissza a gyártónak, ha a csomagoláson fel. És az idő nagy részében ez csak olyan egyszerű, mint küldő vissza NewEgg, és leginkább az idő majd küld egy futár, hogy vedd fel.

Aztán meg azt, és küldje vissza az Ön számára, UPC-kódot, vagy nem.

Szóval valójában nem laza a garanciát.

És ha a tétel összetört a szállítási neked, csak küldd vissza, mielőtt be a visszatérítést.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Szükségem van egy új videó kártya - £ 180 eltölteni Whyred Grafikus kártyák és monitorok 1 30. május 2009 11:06
Szeretném használni a készlet, és a videokártya upgrade video kártya toget demon102 Grafikus kártyák és monitorok 3 2. augusztus 2008 13:32
Choosing a videokártya blubla Grafikus kártyák és monitorok 3 3. április 2008 08:17
Help Choosing Új Grafikus kártya Olli1324 Grafikus kártyák és monitorok 7 31. március 2008 10:32
Grafikus kártya kiválasztása stainsor Grafikus kártyák és monitorok 3 11. július 2007 11:55
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.