mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Nurodykite Video Card - Norėčiau išleisti apie 150 $

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 9, 2009, 18:20
Narys

I'm looking for vaizdo plokštę kompiuterio I'm going to reikia kurti greitai, bet negali nuspręsti, kuri iš tikrųjų būtų geriausiai. Norėčiau išleisti apie 150 $, ir jį reikia padoraus kortelę, kad galėsiu žaisti dauguma / visi žaidimai. Turėjau nuorodą į šį http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16814102810 kai ji buvo 169 $, bet dabar ne 203 $ aš nesu tikras, ar ji verta, nors jis Specifikacijos noriu.

Any advice padeda
Old Gegužė 9, 2009, 20:00
Donorų grupės

eh, 4.850 darys u just fine dauguma žaidimų. kaina jūsų kainos.

Mano sistema: Top Secrit

Procesorius (-iai):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM atmintis:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Graphics Card (-ai):
GTX280
Garso plokštė:
laive (dabar)
Kietasis diskas (-ai):
WD6401AALS WD 640GB
Optical Drive (s):
Paspauskite nuorodą parašo daugiau
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 W)
Aušinimas:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm šautuvas
Tinklas / Internetas:
DSL vidutinio
Monitorius (-ai):
30 colių 2650x1600 (netrukus anyway)
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Gegužė 9, 2009, 20:49
Donorų grupės

Anglies, kuris parašė pamoka I'll nuorodą į aparatinę įrangą, ir kuris mums visiems pastoviems žiūrėti aparatūros patarti sako, kad tai geriausias kortelės pinigų rinkoje dabar. Jei galite ruožas extra 50 bucks, go for it. Priešingu atveju, pažvelgti į žemiau esančią nuorodą ir pamatysite, ką jis sako dėl pigesnės kortelės.

http://www.computer-juice.com/forums...posting-22013/

Edit: matau, kad pamoka, jis nebegali pasakyti 4.870 yra geriausias kortelės pinigus. Siūlyčiau perskaityti.

EDIT2: lol jis paskelbtas pačiu metu aš. Ignoruoti man skaityti, ką jis sako.
Old Gegužė 9, 2009, 20:50
Donorų grupės

4770/4850 žemesnėmis res, tuo didesnė skiriamoji geba 260 GTX, jei ne tai nuolaidas.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Gegužė 9, 2009, 21:00
Donorų grupės

eh, skaityti mano parašą.

Citata:
Jei perkate kažką iš Newegg ir atsiųsti jums nuolaida negalioja dėl šio produkto garantija.
jo tiesa. Aš perskaičiau smulkiu šriftu jums dėl nuolaidų. Thats why i dont juos naudoti.
Old Gegužė 9, 2009, 21:03
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by cheesepuff View Post
eh, skaityti mano parašą.

jo tiesa. Aš perskaičiau smulkiu šriftu jums dėl nuolaidų. Thats why i dont juos naudoti.
Kaip tai galima? Skaityti smulkiomis raidėmis, kur? Nesu sudėtinga ką žinote, tik ieškau informacijos ir paaiškinimų. Kaip galima nuolaida negalioja gamintojo garantija?

Edit: Nevermind, radau ji:

Mail grąžinimo politika

Produktai trūksta UPC kodai ar serijos numerių dėžutė yra negrąžintina.

Produktus, pasižyminčius pašto ir nuolaidos negrąžintina į Newegg.com kartą nuolaidos nebuvo paduotas. Būkite tikri, kad gaminys yra funkcinis, ir kad jūs ketinate saugoti gaminio, prieš siunčiant į savo nuolaidą. Produktai trūksta UPC kodai ar serijos numerių dėžutė yra negrąžintina. Tik produkto gamintojas gali pakeisti sugedę punktas trūksta UPC kodą.

bet jūs vis tiek galite RMA jas atlikti gamintojui, jei jie šūdas ant jūsų.
Old Gegužė 9, 2009, 21:29
Donorų grupės

Taip, jums liko tik 30 dienų po to vis tiek, kas sustabdyti kažkas imtis UPC išjungti ir tada grįžti dalykas ir mušimo skirtumas? Tai tipo dumb priežasties negali nusipirkti kažką, visi Newegg's RMA paslauga skirta padaryti tai įsitikinkite, kad produktas nėra sugadintas laivybos / DOA.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Gegužė 9, 2009, 22:42
Donorų grupės

daug kas gali įvykti per 30 dienų. Priežasties yra tiesiog tai su sukčiavimu.

Jei ką nors nusipirkti, siųsti nuolaidos, fajnie, tarkim, 30 $, siunčia elementą atgal, gauti grąžinamąją išmoką, o vėliau gauti nuolaidą pinigų, kurį ką tik sukūrėte $ 30.

Jie tai daro užkirsti jam kelią.
Old Gegužė 10, 2009, 03:18
Donorų grupės

Ne, tai tikrai nėra.
Old Gegužė 10, 2009, 11:30
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by cheesepuff View Post
daug kas gali įvykti per 30 dienų. Priežasties yra tiesiog tai su sukčiavimu.

Jei ką nors nusipirkti, siųsti nuolaidos, fajnie, tarkim, 30 $, siunčia elementą atgal, gauti grąžinamąją išmoką, o vėliau gauti nuolaidą pinigų, kurį ką tik sukūrėte $ 30.

Jie tai daro užkirsti jam kelią.
Aš šiek tiek supainioti su šio, bet manau, kad jums yra nesusipratimas Cheesepuff.

Kas Carbon pasakyti, kad taip jus prarasti gebėjimą RMA gamina tiesiai į Newegg, bet kad gebėjimas eina po 30 dienų anyway.

Tačiau jūs vis dar galite siųsti jį atgal gamintojui, jei jis pakuotėje viršų. Ir didžiąją laiko tai tik taip lengva, kaip siųsti jį atgal į Newegg ir didžiąją laiko dalį jie atsiųs kurjerį pick it up.

Tada jie sutvarkyti ir siųsti jį atgal į jus, UPC kodą ar ne.

So you don't faktiškai prarasti garantija.

O jei elementas yra sutriuškino laivybos jums, tiesiog nusiųsti ją atgal, prieš bylos nuolaidą.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.