mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Izvēloties videokarti - Es gribētu tērēt aptuveni 150 $

Reply

Thread Tools
Old Maijs 9, 2009, 18:20
Loceklis

Default Izvēloties videokarti - Es gribētu tērēt aptuveni 150 $

Es meklēju video karti uz datora man būs ēka drīz, bet nevar īsti izlemt, kas būtu vislabāk. Es gribētu tērēt aptuveni 150 $ un ir tā būtu pienācīgas karti, ka es varētu būt visnoderīgākie / visas spēles. Man bija saistītas ar šo, http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16814102810 kad tā bija 169 $, bet tagad par 203 $ es neesmu pārliecināts, vai tas ir to vērts pat ja tā ir specs vēlos.

Jebkuru konsultāciju, kas palīdz
Old Maijs 9, 2009, 20:00
Donors Group

eh, 4.850 darīs u tikai naudas sodu par lielāko spēles. izmaksas ir tavā cenu diapazonā.

Mana sistēma: Top Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM Operatīvā atmiņa:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Graphics Card (s):
GTX280
Sound Card:
borta (pašlaik)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Noklikšķiniet uz saiti, kas paraksta vairāk
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 W)
Dzesēšana:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Tīkla / Internets:
DSL vidēja
Monitor (s):
30 collas 2650x1600 (drīz anyway)
Operating System (s):
XP Home
Old Maijs 9, 2009, 20:49
Donors Group

Oglekli, kas rakstīja pamācību es ņemšu saiti zemāk par aparatūru, un kas mums visiem menstruācija raugās uz datortehnikas konsultēt saka, ka ir labākais karte naudas tirgus tiesības tagad. Ja jūs varat stiept papildus 50 dolārus, dariet to. Citādi apskatīt saites zemāk, un redzēt, ko viņš saka, par lētāku karti.

http://www.computer-juice.com/forums...posting-22013/

Edit: es saskatu, ka apmācība, viņš vairs nav sakot 4.870 ir labākais karti naudu. Iesaku jums izlasīt.

EDIT2: lol viņš norīkots darbā tajā pašā laikā man nebija. Ignorēt mani, lasot to, ko viņš saka.
Old Maijs 9, 2009, 20:50
Donors Group

4770/4850 par zemākām res, augstākās res 260 GTX, ja jūs neiebilstat atlaides.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Maijs 9, 2009, 21:00
Donors Group

eh, izlasīt manu parakstu.

Quote:
Ja tu kaut ko pirkt no Newegg un nosūtīt atlaidi jums par spēkā neesošu garantija par šo produktu.
tā taisnība. Es izlasīju FINE drukas jums par atlaidēm. thats kāpēc i dont tos izmantot.
Old Maijs 9, 2009, 21:03
Donors Group

Quote:
Originally Posted by cheesepuff View Post
eh, izlasīt manu parakstu.

tā taisnība. Es izlasīju FINE drukas jums par atlaidēm. thats kāpēc i dont tos izmantot.
Kā to var? Lasīt FINE drukas kur? Es neesmu apstrīdēt to, ko jūs zināt, vienkārši meklējot informāciju un paskaidrojumus. Kā var atlaide nav spēkā ražotāja garantija?

Edit: Nevermind, es atklāju, ka:

Mail atlaide Policy

Produkti trūkst UPC kodus vai sērijas numuriem no box NAV jāatlīdzina.

Produktus, mail-in atlaides nav atdodams atpakaļ, lai Newegg.com kad atlaides ir bijis iesniegts. Būt drošs, ka produkts ir funkcionāls un, ka jūs plānojat turēt līdzekli pirms nosūtīšanas ir jūsu atlaidi. Produkti trūkst UPC kodus vai sērijas numuriem no box NAV jāatlīdzina. Tikai produkta ražotājs var aizstāt bojāto postenī trūkst UPC kodu.

bet jūs joprojām varat RMA tās ražotājam, ja tas crap out on you.
Old Maijs 9, 2009, 21:29
Donors Group

Jā, jums ir tikai 30 dienas Vēlāk anyway, what's pārtraukt kādu no tādu UPC off un pēc tam atgriežas lieta, un Kabatas atšķirība? Tas ir sava veida mēms iemeslu, lai kaut ko pirkt, visi NewEgg's RMA pakalpojums ir paredzēts to darīt ir pārliecināties produkts nav bojāts kuģošanas / DOA.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Maijs 9, 2009, 22:42
Donors Group

Daudz kas var notikt 30 dienu laikā. Iemesls, kādēļ ir vienkārši šīs krāpšanas.

Ja tu kaut ko pirkt, nosūtiet atlaidi, IDK, teiksim, $ 30, sūtīt pozīcijas atpakaļ, saņemt kompensāciju, tad vēlāk saņemt atlaidi naudu, jūs tikko veikts $ 30.

viņi to novērstu.
Old Maijs 10, 2009, 03:18
Donors Group

Nē, tas tiešām nav.
Old Maijs 10, 2009, 11:30
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by cheesepuff View Post
Daudz kas var notikt 30 dienu laikā. Iemesls, kādēļ ir vienkārši šīs krāpšanas.

Ja tu kaut ko pirkt, nosūtiet atlaidi, IDK, teiksim, $ 30, sūtīt pozīcijas atpakaļ, saņemt kompensāciju, tad vēlāk saņemt atlaidi naudu, jūs tikko veikts $ 30.

viņi to novērstu.
Es esmu mazliet sajaukt ar šo, bet es domāju, ka jums ir pārpratums Cheesepuff.

Kas Carbon saka, ka jā tu zaudē spēju RMA tieši uzrāda NewEgg, bet spēja iet pēc 30 dienām anyway.

Taču jūs joprojām varat to nosūtīt atpakaļ ražotājam, ja to iepakojumi augšu. Un lielāko daļu laika tas ir tikpat vienkārši, kā nosūtīt to atpakaļ NewEgg, un lielāko daļu laika viņi sūtīs kurjers to pick it up.

Tad tās salabot, un nosūta to atpakaļ uz jums, UPC kodu vai ne.

Tātad, jūs faktiski nav zaudēt garantiju.

Un, ja vienums ir smashed attiecībā uz kuģu ar jums, jūs vienkārši sūtīt atpakaļ, pirms failu atlaidi.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks