mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Alegerea unui card video - Aş dori să-şi petreacă în jur de 150 $

Reply

Thread Tools
Old 9 mai 2009, 18:20
Grupul de stat

Default Alegerea unui card video - Aş dori să-şi petreacă în jur de 150 $

Caut o placă video pentru un computer voi fi construirea de repede, dar nu poate decide cu adevarat, care ar fi cel mai bine. Aş dori să-şi petreacă în jur de 150 $ şi să-l fi o carte pe care am decent se va putea juca cel mai / jocuri pe toate. Am avut o legătură cu acesta http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16814102810 atunci când aceasta a fost de 169 $, dar acum, la 203 dolari nu sunt sigur daca merita, chiar dacă acesta are specs vreau.

Orice sfat ajută
Old 9 mai 2009, 20:00
Grupul de donator

eh, un 4850 se va face bine şi pentru cele mai multe jocuri. Costul dvs. de preţ este în raza de acoperire.

Sistemul meu: Top Secrit

Procesor (e):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Plăci de bază:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Memorie RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Placă grafică (e):
GTX280
Placă de sunet:
la bord (pentru moment)
Hard Drive (e):
640GB WD WD6401AALS
Optical Drive (e):
Faceţi clic pe link-ul din semnătură pentru mai multe
Cauza / PSU:
Pirat CMPSU-750TX (750 Watt)
Răcire:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm puşcă
Network / Internet:
DSL mediu
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (mai repede, oricum)
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 9 mai 2009, 20:49
Grupul de donator

De carbon, care a scris Tutorial voi link-ul de mai jos pe hardware-ul, care şi noi toţi să uite regulars recomanda pentru hardware-ul spune ca este cea mai bună carte de bani pe piaţă, chiar acum. Dacă se poate întinde pe 50 de dolari în plus, du-te pentru el. Altfel, uita-te la link-ul de mai jos si sa vedem ce spune el pentru o carte mai puţin costisitoare.

http://www.computer-juice.com/forums...posting-22013/

Editare: am văzut în acest tutorial, el nu se mai spune în 4870 este cea mai bună carte pentru bani. Iti sugerez sa-l citesc.

EDIT2: lol a postat acelasi timp am facut-o. Ignoraţi-mi, citiţi ce spune el.
Old 9 mai 2009, 20:50
Grupul de donator

4770/4850 de la mai mic res, GTX 260 de la res mai mare, dacă nu vă deranjează rabaturi.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 9 mai 2009, 21:00
Grupul de donator

eh, citeste semnatura mea.

Citat:
Dacă ai cumpărat ceva de la Newegg şi să ne trimiteţi un rabat te nule de garanţie cu privire la acest produs.
său adevărat. Am citit cu amendă de imprimare pentru tine pe rabaturi. thats de ce i dont le folosesc.
Old 9 mai 2009, 21:03
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de cheesepuff View Post
eh, citeste semnatura mea.

său adevărat. Am citit cu amendă de imprimare pentru tine pe rabaturi. thats de ce i dont le folosesc.
Cum poate fi aceasta? Citiţi bine de imprimare unde? Nu sunt o provocare ce stii tu, doar căutarea de informaţii şi clarificări. Cum poate un rabat nule un producător de garanţie?

Edit: Nu, l-am găsit:

Mail în politica de reducere

Produse lipsesc UPC codurile sau numerele de ordine de la cutie NU sunt returnabile.

Produse oferind în rabaturi-mail nu sunt returnabile Newegg.com la o dată ce au fost depuse rabaturi. Asiguraţi-vă că produsul este funcţional şi că intenţionaţi să păstraţi produsul înainte de a trimite în rabat pentru dvs.. Produse lipsesc UPC codurile sau numerele de ordine de la cutie NU sunt returnabile. Numai produsul producător poate înlocui orice defect element lipsă de codul UPC.

dar puteţi să le RMA la producător, dacă acestea prostiile pe tine.
Old 9 mai 2009, 21:29
Grupul de donator

Da, ai doar 30 zile, după oricum, ce-i pentru a opri pe cineva de la luarea de UPC off, apoi se întorc la lucru şi pocketing diferenţa? Asta e un fel de prost, nu motiv de a cumpăra ceva, toate NewEgg's RMA serviciul este destinat să faceţi este să vă asiguraţi că produsul nu este deteriorat în transportul maritim / DOA.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 9 mai 2009, 22:42
Grupul de donator

o multime de lucruri se pot întâmpla în 30 de zile. Motivul pentru acest lucru este pur şi simplu-fraudă.

Dacă aţi cumpărat ceva, trimite într-o reducere de, idk, să zicem, 30 dolari, de a trimite înapoi element, obţine o rambursare, apoi mai târziu, obtine reduceri de bani, pe care tocmai aţi făcut 30 dolari.

ei fac asta pentru a preveni.
Old 10 mai 2009, 03:18
Grupul de donator

Nu, nu este adevărat.
Old 10 mai 2009, 11:30
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de cheesepuff View Post
o multime de lucruri se pot întâmpla în 30 de zile. Motivul pentru acest lucru este pur şi simplu-fraudă.

Dacă aţi cumpărat ceva, trimite într-o reducere de, idk, să zicem, 30 dolari, de a trimite înapoi element, obţine o rambursare, apoi mai târziu, obtine reduceri de bani, pe care tocmai aţi făcut 30 dolari.

ei fac asta pentru a preveni.
Sunt un pic confuz cu acest dar cred că vă sunt Cheesepuff neînţelegere.

Ce este de carbon este de a spune că da, aţi pierdut capacitatea de a RMA a produce direct la NewEgg, dar care merge capacitatea de după 30 de zile, oricum.

Cu toate acestea, vă mai puteţi trimite înapoi de producător în cazul în care pachetele de sus. Şi de cele mai multe ori acest lucru este la fel de usor ca a trimite înapoi la NewEgg, şi de cele mai multe ori le va trimite un curier să o iau.

Apoi au reparat-o şi trimiteţi-l înapoi la tine, codul UPC sau nu.

Pentru a nu pierde efectiv de garanţie.

Şi în cazul în care elementul este distrus de transport maritim pe la tine, doar trimite-l înapoi, înainte de fişier de rabat.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):