menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Výber grafickej karty - Chcela by som stráviť okolo 150 $

Reply

Thread Tools
Old 9. mája 2009, 18:20
Člen Skupina

Default Výber grafickej karty - Chcela by som stráviť okolo 150 $

Hľadám pre grafické karty v počítači, budem sa budova skoro, ale naozaj nemôže rozhodnúť, ktorý by bol najlepší. Chtěl bych se utratia okolo 150 $ a je to slušná karta, ktorá budem môcť hrať väčšine / všetkých hier. Mal som na odkaz na túto stránku http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16814102810 , Kedy bolo 169 $, ale hned na $ 203 si nejsem jistý, ak stojí to za to i napriek tomu, že má brejle chcem.

Akékoľvek poradenstvo pomáha
Old 9. mája 2009, 20:00
Darcu Skupina

eh, a 4850 bude robiť len u pokuty pre väčšinu hier. Cena je vo svojej cenovej relácii.

Môj systém: Najvyššie Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Základná doska:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Pamäť RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafické karty (s):
GTX280
Zvuková karta:
doske (zatiaľ)
Pevný disk (y):
WD WD6401AALS 640GB
Optická mechanika (s):
Kliknite na odkaz v podpise viac
Case / PSU:
Corsair CMPs-750TX (750 WATT)
Chladenie:
XIGMATEK HDT-S1283 120 mm puška
Sieť / Internet:
DSL stredne
Monitor (s):
30 palce 2650x1600 (beztak čoskoro)
Operačný systém (y):
XP Home
Old 9. mája 2009, 20:49
Darcu Skupina

Uhlíka, kto napísal tutorial uvidíme nižšie uvedený odkaz na hardvér, a ktoré nás všetky stáli pozrieť na hardvér poradit, hovorí, že je najlepšie karta pre peniaze na trh hneď. Ak môžete pretiahnuť o ďalších 50 dolárov, choďte do toho. Inak, pozri sa na odkaz nižšie a pozrite sa, čo hovorí o lacnejšie karty.

http://www.computer-juice.com/forums...posting-22013/

Edit: Vidím v tom tutoriále, je už vyslovením 4870 je najvýhodnejšie karta pre peniaze. Navrhujem, aby ste si ho prečítali.

EDIT2: lol on posta rovnakú dobu som urobil. Ignorovať mě, prečítajte si, čo hovorí.
Old 9. mája 2009, 20:50
Darcu Skupina

4770/4850 v nižšej res, GTX 260 vo vyšších res keď nevadí rabatov.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 9. mája 2009, 21:00
Darcu Skupina

eh, prečítajte si môj podpis.

Citácia:
Ak si kúpiť niečo z Newegg a odoslať na zľavu by ste zrułenie záruky na tento produkt.
jeho pravdou. Četl jsem pokutu vytlačiť pre vás na zľavy. to je dôvod, prečo i dont používať.
Old 9. mája 2009, 21:03
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal cheesepuff View Post
eh, prečítajte si môj podpis.

jeho pravdou. Četl jsem pokutu vytlačiť pre vás na zľavy. to je dôvod, prečo i dont používať.
Ako je to možné? Prečítajte si pokutu tlačiť kde? Nejsem náročný, čo poznáte, len hľadá informácie a upresnenie. Ako sa dá zľavu void výrobca záruku?

Edit: Nevadí, som zistil, že:

Mail Vo zľave politiky

Produkty chýba UPC kódy alebo poradové čísla z krabice je nenávratná.

Produkty, ktoré ponúkajú mail-in zľavy nie sú návratného na Newegg.com raz zľavy, ktoré boli zaevidované. Byť istí, že výrobok je funkčný a že chcú zachovať výrobku pred odoslaním pre vašu zľavu. Produkty chýba UPC kódy alebo poradové čísla z krabice je nenávratná. Len výrobcovia môžu nahrádzať chybné položky chýba UPC kód.

ale stále sa môžete RMA je pre výrobcu, ak to svinstvo na vás.
Old 9. mája 2009, 21:29
Darcu Skupina

Jo, tie majú len 30 dní neskôr aj tak, čo je na zastavenie niekoho z prijímania UPC vypnúť a potom sa vracajú na vec a rez v tom rozdiel? To je trochu hlúpy nie je dôvod niečo kúpiť, to všetko NewEgg RMA služba je určená urobiť, je uistiť, že výrobok nie je poškodený pri preprave / DOA.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 9. mája 2009, 22:42
Darcu Skupina

veľa vecí sa môže prihodiť do 30 dní. Dôvodom, prečo je prostě this-podvodu.

Ak si niečo kúpiť, pošlite na zľavy, IDK, povedzme, 30 dolárov, poslať položku späť, získať náhradu, neskôr dostanete zľavu peniaze, stačí sa 30 dolárov.

im to nedovolí.
Old 10. mája 2009, 03:18
Darcu Skupina

Nie, to naozaj nie je.
Old 10. mája 2009, 11:30
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal cheesepuff View Post
veľa vecí sa môže prihodiť do 30 dní. Dôvodom, prečo je prostě this-podvodu.

Ak si niečo kúpiť, pošlite na zľavy, IDK, povedzme, 30 dolárov, poslať položku späť, získať náhradu, neskôr dostanete zľavu peniaze, stačí sa 30 dolárov.

im to nedovolí.
Som trochu zmätená s týmto ale myslím si, že ste nedorozumenia Cheesepuff.

Carbon Čo sa hovorí, že áno vás stratiť schopnosť RMA produktu priamo na NewEgg, ale schopnosť sa po 30 dňoch v každom prípade.

Avšak, stále sa môžete ho poslať späť na výrobcu, ak je balenie hore. A väčšinu času je to prostě tak jednoduché, ako odovzdať ho späť na NewEgg, a väčšinu času budú posielať kuriéra, aby si to vyzdvihnúť.

Potom sa to spraví a pošle ho späť k vám, UPC kód, alebo nie.

Takže nemáte skutočne stratiť záruku.

A ak je položka rozbili na plavbu na vás, stačí ho poslať späť do tebe súbor zľavy.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Potrebujem novú grafickú kartu - £ 180 stráviť Whyred Graphics Cards & Monitory 1 30. máj 2009 11:06
Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget demon102 Graphics Cards & Monitory 3 2. augusta 2008 13:32
Výber grafickej karty blubla Graphics Cards & Monitory 3 3. apríl 2008 08:17
Pomoc Vyberete novú grafickú kartu Olli1324 Graphics Cards & Monitory 7 31. marec 2008 10:32
Výber grafických kariet stainsor Graphics Cards & Monitory 3 11. júl 2007 11:55
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.