мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Одабир Видео Цард - Хтео бих потрошите око 150 $

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. мај 2009, 18:20
Мембер Гроуп

Default Одабир Видео Цард - Хтео бих потрошите око 150 $

Им 'хандсоме за видео картицу за рачунар идем да се зграде ускоро, али заиста не могу да одлучи који би био најбољи. Хтео бих потрошите око 150 $ и да буде пристојан картицу да ћу се моћи играти највише / све о играма. Имао сам линк на овај неки хттп://ууу.неуегг.ца/Продуцт/Продуцт...82Е16814102810 када је била $ 169, а сада на 203 $ Им 'не сигуран ако то исплати иако има наочаре желим.

Било који савет помаже
Old 9. мај 2009, 20:00
Донаторска Група

ех, а 4850 ће се обавити у сасвим у реду за већину игара. костим је у свом опсега цена.

Мы Сыстем: Топ Сецрит

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е8500 ОЦ @ 4ГХз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П (П45)
РАМ меморија:
мусхкин 4ГБ ДДР2 1066МХз
Графичка картица (е):
ГТКС280
Соунд Цард:
онбоард (за сада)
Тврди диск (и):
УД6401ААЛС УД 640ГБ
Оптички погон (е):
Кликните на линк у потпис за више
Цасе / псу:
Гусар ЦМПСУ-750ТКС (750 У)
Хлађење:
КСИГМАТЕК ХДТ-С1283 120мм Рифле
Нетуорк / Интернет:
ДСЛ медиј
Монитор (е):
30 инцх 2650кс1600 (ускоро Аныуаы)
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 9. мај 2009, 20:49
Донаторска Група

Угљеника, који је написао старатељско ћу линк на хардвер, и који све нас регуларс формат за хардвер саветовати каже да је најбоља картица за новац на тржишту управо сада. Ако можете протежу додатни 50 крупна сачма, иди за то. Иначе, поглед на линк испод и погледај што он каже за јефтиније картице.

хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...постинг-22013/

Едит: Видим да је увод у, он се више не понављајући 4870 је најбоља картица за новац. Препоручујем вам да прочитате.

ЕДИТ2: ЛОЛ постед он исто време сам учинио. Игнориши ме, прочитајте шта он каже.
Old 9. мај 2009, 20:50
Донаторска Група

4770/4850 на нижим рес, ГТКС 260 на вишим рес, ако вам не смета поврате.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 9. мај 2009, 21:00
Донаторска Група

ех, прочитајте мој потпис.

Куоте:
Ако купите нешто из Неуегг и послати у Рабат сте пониłтава гаранцију на тај производ.
његова истина. Читала сам казну за штампање на поврате. тај ја донт зашто их користити.
Old 9. мај 2009, 21:03
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы цхеесепуфф View Post
ех, прочитајте мој потпис.

његова истина. Читала сам казну за штампање на поврате. тај ја донт зашто их користити.
Како ово може бити? Прочитајте фине штампај, где? Нисам изазовно што знаш, само тразе информације и појашњења. Како се Рабат пониłтава произвођач гаранција?

Едит: Нема везе, наћи ћу га:

Маил Рабат Политика

Производи нестало УПЦ кодовима или серијски бројеви из кутије нису ретурнабле.

Производи нуде поврате маил-у нису ретурнабле да поврате Неуегг.цом некад су архивиране. Будите сигурни да производ буде функционалан и да намеравају држати производ пре слања за свој Рабат. Производи нестало УПЦ кодовима или серијски бројеви из кутије нису ретурнабле. Само производ произвођач може заменити било који неисправан предмет недостаје УПЦ код.

али још увек можете РМА их произвођач ако они бесмислица на вас.
Old 9. мај 2009, 21:29
Донаторска Група

Да, имате само 30 дана после Аныуаы, шта је да се заустави неко од узимање УПЦ офф а затим се враћа ствар и поцкетинг разлика? То је љубазно од глупи разлог да се не купи нешто, све НеуЕгг'с РМА услуга намерава да учини јесте да обезбеди да производ није оштећен у бродарска / ДОА.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 9. мај 2009, 22:42
Донаторска Група

пуно ствари се могу десити у 30 дана. Разлог зашто је једноставно-ову превару.

Ако купите нешто, послати у Рабат за идк, рецимо, $ 30, слање објекта леђа, добити поврат новца, а касније добити Рабат новац, те праведан направљен $ 30.

они то урадили да спрече то.
Old 10 сви 2009, 03:18
Донаторска Група

Не, то није стварно.
Old 10 сви 2009, 11:30
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы цхеесепуфф View Post
пуно ствари се могу десити у 30 дана. Разлог зашто је једноставно-ову превару.

Ако купите нешто, послати у Рабат за идк, рецимо, $ 30, слање објекта леђа, добити поврат новца, а касније добити Рабат новац, те праведан направљен $ 30.

они то урадили да спрече то.
Ја сам мало збуњена са тим али мислим да сте неспоразум Цхеесепуфф.

Шта је угљен рекавши да је у томе што год одријешиш способност РМА се производити равно до НеуЕгг, али да иде способности након 30 дана Аныуаы.

Међутим, још увек можете послати га натраг произвођача ако облози горе. И већину времена то је само лако као шаље га назад НеуЕгг, а већину времена они ће послати курирске да то подићи.

Онда они то поправити и послати га назад на вас, УПЦ код или не.

Тако да не заправо одријешиш гаранција.

Али ако предмет је разбијен на схиппинг за вас, само пошаљите га натраг пре него датотеку Рабат.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Требам нови видео цард - 180 £ потрошите Ухыред Грапхицс Цардс & Мониторс 1 30 мај 2009 11:06
Желим да користите свој залиха видео картицу и мој видео цард упграде тогет демон102 Грапхицс Цардс & Мониторс 3 2 аугуст 2008 13:32
Одабир видео картице блубла Грапхицс Цардс & Мониторс 3 3 април 2008 08:17
Помоћ Одабир Нови Грапхицс Цард Олли1324 Грапхицс Цардс & Мониторс 7 31 март 2008 10:32
Одабир Грапхицс Цард стаинсор Грапхицс Цардс & Мониторс 3 11. јула 2007 11:55
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц