![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Им 'хандсоме за видео картицу за рачунар идем да се зграде ускоро, али заиста не могу да одлучи који би био најбољи. Хтео бих потрошите око 150 $ и да буде пристојан картицу да ћу се моћи играти највише / све о играма. Имао сам линк на овај неки хттп://ууу.неуегг.ца/Продуцт/Продуцт...82Е16814102810 када је била $ 169, а сада на 203 $ Им 'не сигуран ако то исплати иако има наочаре желим. Било који савет помаже |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ех, а 4850 ће се обавити у сасвим у реду за већину игара. костим је у свом опсега цена.
|
| |||
| |||
| Угљеника, који је написао старатељско ћу линк на хардвер, и који све нас регуларс формат за хардвер саветовати каже да је најбоља картица за новац на тржишту управо сада. Ако можете протежу додатни 50 крупна сачма, иди за то. Иначе, поглед на линк испод и погледај што он каже за јефтиније картице. хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...постинг-22013/ Едит: Видим да је увод у, он се више не понављајући 4870 је најбоља картица за новац. Препоручујем вам да прочитате. ЕДИТ2: ЛОЛ постед он исто време сам учинио. Игнориши ме, прочитајте шта он каже. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4770/4850 на нижим рес, ГТКС 260 на вишим рес, ако вам не смета поврате.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ех, прочитајте мој потпис. Куоте:
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Едит: Нема везе, наћи ћу га: Маил Рабат Политика Производи нестало УПЦ кодовима или серијски бројеви из кутије нису ретурнабле. Производи нуде поврате маил-у нису ретурнабле да поврате Неуегг.цом некад су архивиране. Будите сигурни да производ буде функционалан и да намеравају држати производ пре слања за свој Рабат. Производи нестало УПЦ кодовима или серијски бројеви из кутије нису ретурнабле. Само производ произвођач може заменити било који неисправан предмет недостаје УПЦ код. али још увек можете РМА их произвођач ако они бесмислица на вас. |
|
| |||
| |||
| Да, имате само 30 дана после Аныуаы, шта је да се заустави неко од узимање УПЦ офф а затим се враћа ствар и поцкетинг разлика? То је љубазно од глупи разлог да се не купи нешто, све НеуЕгг'с РМА услуга намерава да учини јесте да обезбеди да производ није оштећен у бродарска / ДОА.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| пуно ствари се могу десити у 30 дана. Разлог зашто је једноставно-ову превару. Ако купите нешто, послати у Рабат за идк, рецимо, $ 30, слање објекта леђа, добити поврат новца, а касније добити Рабат новац, те праведан направљен $ 30. они то урадили да спрече то.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Не, то није стварно.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Шта је угљен рекавши да је у томе што год одријешиш способност РМА се производити равно до НеуЕгг, али да иде способности након 30 дана Аныуаы. Међутим, још увек можете послати га натраг произвођача ако облози горе. И већину времена то је само лако као шаље га назад НеуЕгг, а већину времена они ће послати курирске да то подићи. Онда они то поправити и послати га назад на вас, УПЦ код или не. Тако да не заправо одријешиш гаранција. Али ако предмет је разбијен на схиппинг за вас, само пошаљите га натраг пре него датотеку Рабат.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Требам нови видео цард - 180 £ потрошите | Ухыред | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 30 мај 2009 11:06 |
| Желим да користите свој залиха видео картицу и мој видео цард упграде тогет | демон102 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 2 аугуст 2008 13:32 |
| Одабир видео картице | блубла | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 3 април 2008 08:17 |
| Помоћ Одабир Нови Грапхицс Цард | Олли1324 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 31 март 2008 10:32 |
| Одабир Грапхицс Цард | стаинсор | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 11. јула 2007 11:55 |
| Тхреад Тоолс | |
| |