az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Video Kart Seçimi - Ben 150 dolar harcamak istiyorum

Reply

Konu Araçları
Old 9 Mayıs 2009, 18:20
Üye Grubu

Default Video Kart Seçimi - Ben 150 dolar harcamak istiyorum

Sanırım yakında binası olacak yaşıyorum bir bilgisayar için bir ekran kartı için, ama arıyorum gerçekten bu da en iyisi karar değildir. Ben 150 dolar harcama yapmak istiyorum ve bir kart ben oynatabilirsiniz olacak olması en / tüm oyunlar. Bunu bir bağlantı vardı http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16814102810 Ne zamandı 169 $ ama şimdi 203 $, eğer buna değer emin değilim at rağmen İstediğim özellikleri vardır.

Any advice yardımcı olur
Old 9 Mayıs 2009, 20:00
Bağış Grubu

eh, bir 4850 U ki pek çok oyun için iyi yapacaktır. maliyet fiyat aralığı içinde.

Benim Sistemi: En Secrit

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E8500 OC 4GHz @
Anakart:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM hafıza:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
GTX280
Ses Kartı:
Teknede şimdi () için
Sabit Disk (ler):
WD WD6401AALS 640GB
Optik Sürücü (ler):
Tıklayın imza bağlantı için daha fazla
Case / PSU:
Korsan gemisi CMPSU-750TX (750 Watt)
Soğutma:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Tüfeği
Ağ Bağlantısı / İnternet:
DSL orta
Monitör (ler):
30 inç 2650x1600 (yakında yine)
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 9 Mayıs 2009, 20:49
Bağış Grubu

Karbon olan aşağıda donanım bağlantısını göreceksiniz, ve bütün bize Düzenli için donanım tavsiye bekliyoruz eğiticide yazıldı bu piyasada para için en iyi kart şu anda olduğunu söyledi. Eğer gitmek ekstra 50 dolar streç olabilir. Aksi takdirde, aşağıdaki bağlantıyı bakın ve daha az pahalı kartı için ne diyor bakın.

http://www.computer-juice.com/forums...posting-22013/

Düzenle: Bu eğitimde, o artık 4870 söyleyerek olduğunu görmek para için en iyi kart. Seni okumak öneririz.

EDIT2: LOL o Ben de yayınlanmıştır. , O ne diyor okumak bana yoksayın.
Old 9 Mayıs 2009, 20:50
Bağış Grubu

4770/4850 alt RES, GTX 260 daha yüksek RES at eğer iadeleri don't mind.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 9 Mayıs 2009, 21:00
Bağış Grubu

ha, benim imza okuyun.

Alıntı:
Eğer Newegg bir şey satın alın ve bu ürünün garanti geçersiz bir indirim göndermek.
gerçek. I iadeleri hakkında sizin için iyi baskı okuyun. şu neden kullanmak dont.
Old 9 Mayıs 2009, 21:03
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by cheesepuff View Post
ha, benim imza okuyun.

gerçek. I iadeleri hakkında sizin için iyi baskı okuyun. şu neden kullanmak dont.
Bu nasıl olabilir? Ayrıntılı bilgiyi okuyun nerede? Ne biliyorsun, sadece bilgi ve açıklama talep zor değil. Nasıl iadesi üreticisi garanti geçersiz mi?

Düzenle: Boşver, ben buldum:

Posta iadesi olarak Politikası

Ürünler eksik UPC kodları veya kutusundan seri numaraları NOT iadesi bulunmaktadır.

Bir kez iadeleri dosyalandı sahip ürünler sunarak posta-iadeleri de Newegg.com için geri değildir. , Ürünün fonksiyonel ve emin olun ki siz iadesi için göndermeden önce ürün tutmak niyetindeyiz. Ürünler eksik UPC kodları veya kutusundan seri numaraları NOT iadesi bulunmaktadır. Herhangi bir hatalı öğesi UPC kodu eksik yerine yalnızca ürün üreticisi.

size ancak yine de RMA onları üreticiye eğer bok dışarı.
Old 9 Mayıs 2009, 21:29
Bağış Grubu

Evet, sadece sonra yine de, ne UPC kapalı alması ve durdurmaya sonra şey dönen ve fark pocketing 30 gün var mı? Bir şey satın almak için bir aptal nedeni Bu tür, tüm NewEgg's RMA hizmeti ürün sevkıyat hasar olmadığından emin olun yaptıklarınızdan amaçlanmıştır / DOA.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Old 9 Mayıs 2009, 22:42
Bağış Grubu

bir çok şey 30 gün içinde olabilir. Bu nedenle bu-sahtekarlık olduğunu.

Eğer bir iadesi olarak, idk, say, $ 30, geri Öğeyi göndermek, ardından daha sonra iadesi parayı iade göndermek şey almak, sadece 30 $ yaptı.

bunu önlemek için şunu yapın.
Old May 2009, 03:18 10.
Bağış Grubu

Hayır, gerçekten değil.
Old May 2009, 11:30 10.
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by cheesepuff View Post
bir çok şey 30 gün içinde olabilir. Bu nedenle bu-sahtekarlık olduğunu.

Eğer bir iadesi olarak, idk, say, $ 30, geri Öğeyi göndermek, ardından daha sonra iadesi parayı iade göndermek şey almak, sadece 30 $ yaptı.

bunu önlemek için şunu yapın.
Ben biraz bu ama Cheesepuff yanlış anlama olduğunu düşünüyorum ile karıştırılmamalıdır yaşıyorum.

Karbon Ne diyorsun olmasıdır RMA ve NewEgg için doğru üretmek için evet size gevşek yeteneği, ama yetenek sonra 30 gün yine gider.

Eğer bu paketleri Ancak, üreticiye geri gönderebilirsiniz. Ve bu gibi kolay olarak NewEgg geri gönderiyor zaman, en ve bir kurye göndereceğiz Çoğu zaman bunu almak için.

Daha sonra tamir ve size, UPC kodu veya geri gönderin.

Yani aslında garanti gevşek yoktur.

Ve öğe için, önce, iadesi dosyası geri göndermek sevkıyat üzerinde uçmuş olduğunu.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):