по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Клониране на 3-та монитора на Dual монитор карти

Reply

Нишка Инструменти
Old 28-ми февруари, 2008, 23:54
Номер на групата

Default Клониране на 3-та монитора на Dual монитор карти

Моят текущата настройка:

- Asus P5N-E mobo
- Сапфир ATI Radeon HD 2600PRO 512MB 2xDVI графична карта
- 2 х шагренирам SM2232BW Samsung 22 "TFT монитори.

Бих искала да добавите Wacom Cintiq 12WX (12 "монитор натиск чувствителни / таблетка) към тази настройка. Въпреки това, аз не се нуждаем от Cintiq да бъде 3-ти монитор а по-скоро клонинг на моето първични 22" TFT. Какво е най-добрият начин да отиде за това? Имате ли нужда от втора графична карта или може ли да използвам DVI-сплитер кабел.

Освен това, ако сплитер кабел е опция, няма кой да знае дали това ще има отрицателен ефект върху двете TFT и Cintiq

Наздраве:
Desertfish

Моята система: Willy Wonka на Многоъгълник Фабрика

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM памет:
4GB Micron PC-6400 (800Mhz)
Графична карта (и):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Звукова карта:
Борда 7,1 Звук
Hard Drive (и):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Оптично устройство (а):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Дело / PSU:
Космос RC-1000 / Арктика 600W PSU
Охлаждане:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Мрежа / Интернет:
На борда
Монитор (и):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Операционна система (и):
Win-XP (SP2)
Old 29-ти февруари 2008, 18:31
Член Група

Ей Desertfish.
Аз посъветва използвайки DVI сплитер, използвам подобна настройка у дома. Съхранявайте "първично" монитор, (Един включен направо в компютъра) Просто да се МИГ-безопасно.
Ако имате нужда от връзка към DVI сплитер в магазин, gimmie един вик.
=)
Old 29-ти февруари 2008, 19:22
Номер на групата

Благодаря за вашата посъветва Klunk
Много оценявам.

Наздраве:
Desertfish
Old 1-ви Март, 2008, 01:55
Член Група

Няма проблем.
=)
Old 26-ти март, 2008 година, 07:09
Новите държави Група

Някой знае ли, ако на 2-ри монитор трябва да отговарят на решение на cintiq, или върши cintiq определя резолюцията си независимо?
Old 30 Март, 2008, 18:27
Номер на групата

АЗ имам никакъв представа jazzmeister, защото в края на краищата аз изоставена идеята за получаване на cintiq. След четене на потребителски мнения за Wacom уеб сайт, открих, че £ 800 за такъв мир с лайна е малко прекалено много да плати. Отиди и се чете и ще разберете какво имам предвид.

От друга страна, ако имаш cintiq вече, особено 12wx (аз не съм готов да платите £ 2000 за 21ux), отколкото бих бил много заинтересовани да знаете, ако имате същия проблем както натоварвания от тези хора на Wacom сайт.

Наздраве:
Крис
Old 31 март 2008, 03:25
Новите държави Група

Здравейте, благодаря за Вашия отговор, аз mananged да си настройка да работят малко, и да имам Cintiq 12wx, и докато не бих казал, че е напълно перфектно цялостното Аз мисля, че си струва £ 800. Мисля, че единствената ми желание е, че той е бил малко по-голям, на 21 или нова версия 20 ще бъде чудесно, но са прекалено много пари за мен да се обоснове в момента.

Аз прочетох, че някои хора се оплакват за конфигурацията полезност за 12wx,, както и да бъде честен, след като го е конфигурирано за вашия обичайното ъгъл на работа, не съм наистина виж това като голяма част от проблем, щях да си представя, ако вашата изисква абсолютно позициониране във всички области на екрана за техническа рисунка или нещо подобно, че тя може да предизвика ли малко разочаровани, но аз имам само забелязал там да бъде малко от неточност в размер на 100% и по краищата на екрана, но като размер на екрана не е огромен, имам склонност към увеличаване на площта съм рисунка и наистина не се забележи. Аз работа в доста хлабав стила, за анимация и илюстрация работа, така че може би е само мен.

Единствената ми други стисвам е, че на екрана ВЕИ е само 1024 от 800, така че имам допълнителни два часа монитори, имам един набор като клонинг на cintiq и могат да получават само това да се покажат в същото нещо, което е малко досаден.

Какви други проблеми, (ако има такива) са чували за вас? Аз ще дам на Cintiq 12wx A 8 от 10 цяло. Неговата голяма за scetching, и анимация работата му светлина и остава хладен, кабелите са малко по обемисти страна, е хубаво да се изготвят директно на екрана, но малкия размер на екрана значи вие ще увеличите в една партида. Аз мисля, че ще евентуално надграждане към по-големите версии на един ден и да се надяваме, че ще слезе в цената малко.

Наздравици

Джейсън
Old 31 март 2008, 12:43
Номер на групата

Четох във форума на Wacom и очевидно има много хора оплаквам за innacurracy особено по ръбовете, както Споменахте сами. Проблемът е, че някои хора имат повече проблеми, отколкото други, и да направи дълга история кратка, от четене на цялата тъпчете, той погледна към мен, че - макар че това е естествено малко неточност - Може да е имало цяла партида от лоши такива излезе и е малко на лотарията в момента да се получи добро. Може би греша, но все пак най-£ 800, което е твърде много за спекулация с мен. Особено, защото вече се работи по такъв малък екран колкото споменати.

Накрая остана да съм първият ми избор и имаме Intuos3 A4 таблетка. Причината се търси в Cintiq е, защото през целия си живот съм била правиш илюстрация работят директно върху хартия, така си мислех, че би било истинска болка се използва за да се движи ръката си по таблетка докато се налага да търсите по екрана, за да видя какво се е случило. Аз едва наскоро получих Intuos така аз съм все още се използва за нея, но тя не е толкова зле, както бях мисъл.

Ако парите не са били обект, бих придобих 21UX себе си, защото това щеше да е най-доброто от двата свята. Но най-£ 2000 +, че е малко прекалено да плащате за в момента. Ако аз би била в полза вече може да съм придобил, но на този етап, когато аз съм actuallay все още се опитват да пауза в света на свободна практика, които илюстрират аз мисля, че е лоша идея да похарчите толкова много пари за мир на кит. Е, някой ден може би. Или трябва да кажем "надявам се".

Както и да е, аз съм се радвам да чуя вашето cintiq върши работа за вас.

Наздраве:
Крис
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Dual Монитор Въпрос Aftershock Графика на карти & Монитори 8 29 ноември 2008 16:45
Dual Резолюцията на екрана на монитора разлика ashaiba Linux & Алтернативни OS 7 23rd Mar 2008 22:37
8800GTS Dual Монитор Проблеми jjansky Графика на карти & Монитори 1 3 януари 2008 13:35
Dual Монитор Софтуер shroomo Мултимедия & Codecs 3 6 декември 2007 11:28
Dual монитор проблем knexkid Графика на карти & Монитори 4 19 май 2007 г. 06:07
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc