menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Naklonovat 3. sledovat na monitoru Duální karty

Reply

Thread Nástroje
Old 28.února 2008, 23:54
Dárce Skupina

Default Naklonovat 3. sledovat na monitoru Duální karty

Můj současný setup:

- Asus P5N-E mobo
- Sapphire ATI Radeon HD 2600PRO 512mb 2xDVI grafické karty
- 2 x Samsung oblázková SM2232BW 22 "TFT monitorů.

Chtěl bych přidat Wacom Cintiq 12WX (12 "tlak citlivé monitor / tableta) na toto nastavení. Nicméně, nemám potřebu se Cintiq za 3. sledovat, ale spíše klon můj primární 22" TFT. Jaký je nejlepší způsob, jak jít na to? Potřebuji druhou grafickou kartu nebo můžu použít DVI-spliteru kabel.

Navíc, pokud budou spliteru kabel je možnost, nemá někdo vědět, jestli to bude mít negativní dopad jak na TFT a Cintiq

Nazdraví:
Desertfish

Můj systém: Willy Wonka to Mnohoúhelník Factory

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Základní deska:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Paměť RAM:
4 GB Micronu PC-6400 (800MHz)
Grafické karty (s):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Zvuková karta:
Palubní 7.1 Zvuk
Pevný disk (y):
Samsung 400gb / 36GB Raptor (2x)
Optická mechanika (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (2x)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Chlazení:
Žalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Síť / Internet:
Palubní
Monitor (s):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operační systém (y):
Win-XP (SP2)
Old 29.února 2008, 18:31
Člen Skupina

Ahoj Desertfish.
I poradit pomocí DVI rozbočovač, i použití podobné nastavení jako doma. Vede 'Primární' monitor, (One připojen přímo do počítače) Jen se zpožděním-bezpečí.
Pokud potřebujete odkaz na DVI rozbočovač v obchodě, gimmie jeden pokřik.
=)
Old 29.února 2008, 19:22
Dárce Skupina

Děkujeme za vaši poradit Klunk
Velmi oceňovány.

Nazdraví:
Desertfish
Old 1.března 2008, 01:55
Člen Skupina

Žádný problém.
=)
Old 26 března 2008, 07:09
Nový člen skupiny

Ví někdo, je-li 2. monitor k zápasu usnesení o Cintiq, nebo dělá Cintiq nastavit své usnesení samostatně?
Old 30. března 2008, 18:27
Dárce Skupina

Nemám tušení, protože jazzmeister na konci jsem opustila myšlenku na získání Cintiq. Po čtení uživatelských míst na Wacom webu, jsem zjistil, že 800 liber pro takový klid svinstvo bylo trochu moc platit. Jdi si číst a budete chápat, co tím myslím.

Na druhou stranu, pokud máte Cintiq již, zejména 12wx (Nejsem ochoten zaplatit 2000 liber na 21ux), než bych byl velký zájem vědět, zda máte stejný problém jako spousta lidí, na Wacom na místě.

Nazdraví:
Chris
Old 31. března 2008, 03:25
Nový člen skupiny

Ahoj, díky za vaše odpovědi, jsem mananged získat moje nastavení na práci něco, ano, a já mám Cintiq 12wx, ai když bych neřekl, že je zcela dokonalá celkově si myslím, že stojí za 800 liber. Myslím, že mé jediné přání bylo, aby to bylo o něco větší, 21 nebo 20 nové verzi by to skvělé, ale jsou prostě příliš mnoho peněz na mě opravňují k tomu v současnosti.

Četl jsem, že někteří lidé si stěžují na konfigurační utilitu na 12wx, a být upřímný, když si ho nakonfigurovat tak, aby váš obvyklý úhel práce, jsem se opravdu vidět, jak daleko menší problém, já bych si v případě Vašeho požadované absolutní polohování ve všech oblastech, na obrazovce pro technické kreslení nebo podobné, že může způsobit vám trochu zklamání, ale já jsem jen všiml, že to je trochu nepřesnosti ve 100% velikosti a na okraje obrazovky, ale jako velikost obrazovky není obrovská, mám tendenci se přiblížíte na plochu jsem kreslení a ty opravdu nejsou všiml. I do práce v poměrně volným stylem, pro animaci a ilustraci práce, tak možná, že právě já.

My ostatní jen remcat, že je na obrazovce res 1024, které je jen 800 tak jsem další dva monitory, mám jeden soubor jako klon z Cintiq, a mohou si ho zobrazit na stejné res, což je trochu otravné.

Jaké další problémy (pokud existuje) jste slyšeli o? Chtěl bych dát Cintiq 12wx a 8 z 10 celkově. Jeho skvělé pro scetching a animace práci, její světlo a zůstane v pohodě, kabely jsou trochu o neskladného straně je příjemné čerpat přímo na obrazovce, ale malá velikost obrazovky znamená jste se přiblížíte hodně. Myslím, že jsem nakonec provést upgrade na vyšší verzi jeden den, a doufejme, že sstoupím cena trochu.

Na zdraví

Jason
Old 31. března 2008, 12:43
Dárce Skupina

Četl jsem na fórech, na Wacom a zřejmě existuje mnoho lidí stěžují innacurracy zejména kolem okraje jak je uvedeno sami. Problém je v tom, že někteří lidé mají větší problémy než ostatní, a aby dlouhý příběh krátký, číst celý běhounu se zdálo se mi, že - i když je samozřejmě trochu nepřesnosti - tam by bylo možné celou řadu těch špatných vyjde a je to trochu loterie v okamžiku získat dobrý. I když by mohl být špatný, ale na 800 liber, že je trochu na hazardování se mnou. Hlavně proto, že jste se již pracuje na tak malém displeji jako byste zmínit.

Nakonec jsem přilepená na mé první volby a dostali tablety Intuos3 A4. Důvod jsem hledal do Cintiq byl můj celý život, protože jsem byl dělat ilustrace přímo na papír, tak jsem myslela, že to by mohlo být reálné bolesti používá k získávání přesun vašich rukou na tabletu a zároveň se podívat na obrazovce vidět, co se děje. Jsem teprve nedávno obdržela mou Intuos tak jsem ještě dostat zvyklá, ale to není tak špatné, jak jsem si myslel.

Pokud by peníze nebyly objekt, byl bych dostal sobě 21UX, protože by to bylo to nejlepší z obou světů. Ale na £ 2000 +, který je trochu příliš platit za okamžikem. Pokud bych byl profík už bych dostala, ale v této fázi, kdy jsem actuallay stále se snaží proniknout do světa externích ilustrujícím Myslím, že je to špatný nápad utratit tolik peněz na míru z kitu. No, jednou možná. Nebo bych měl říct "snad".

Každopádně, jsem rád, že to slyší vaše Cintiq dělá tuto práci za vás.

Nazdraví:
Chris
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Duální Monitor Otázka Už ne Graphics Cards & Monitory 8 29. listopad 2008 16:45
Duální Monitor rozlišení obrazovky rozdíl ashaiba Linux & Alternativní OS 7 23. března 2008 22:37
8800GTS Duální Monitor Otázky jjansky Graphics Cards & Monitory 1 3. ledna 2008 13:35
Duální Monitor Software shroomo Multimedia & Kodeky 3 6. Prosinec 2007 11:28
Duální problém sledovat knexkid Graphics Cards & Monitory 4 19. května 2007 06:07
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.