manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Klonirali 3. Dual monitor na monitoru kartice

Reply

Thread Tools
Old 28 veljača 2008, 23:54
Donatorska Grupa

Default Klonirali 3. Dual monitor na monitoru kartice

Moj trenutni setup:

- Asus P5N-E mobo
- Sapphire ATI Radeon HD 2600PRO 512MB 2xDVI grafičkom karticom
- 2 x Samsung Šljunak SM2232BW 22 "TFT monitora.

Htio bih dodati Wacom Cintiq 12WX (12 "pressure sensitive monitor / tablet) na ovaj setup. Međutim, ne treba Cintiq biti 3. monitor nego klon moj primarni 22" TFT. Koji je najbolji način da se o ovom? Trebam li drugi grafičkom karticom ili sam mogao koristiti DVI-razdvajač kabel.

Nadalje, ako je razdvajač kabel opciju, se bilo tko znati ako ovaj htijenje imati negativan efekat na obje TFT i Cintiq

Cheers:
Desertfish

My System: Willy Wonka's poligona Factory

Procesor (i):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM memorija:
4GB Micron PC-6400 (800Mhz)
Grafička kartica (e):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Sound Card:
Onboard Sound 7,1
Tvrdi disk (i):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Optički pogon (e):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Hlađenje:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Network / Internet:
Onboard
Monitor (e):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operacijski sustav (e):
Win-XP (SP2)
Old 29 veljača 2008, 18:31
Member Group

Hej Desertfish.
Ja savjetovati koristeći DVI razdvajač, koristim sličan setup kod kuće. Zadržati "primarni" monitor, (One priključen izravno na računalo) Samo da se lag-sef.
Ako vam je potrebna veza na DVI razdvajač u trgovinu, gimmie jedan vika.
=)
Old 29 veljača 2008, 19:22
Donatorska Grupa

Thanks for your savjetovati Klunk
Mnogo poštovati.

Cheers:
Desertfish
Old 1. ožujak 2008, 01:55
Member Group

Nema problema.
=)
Old 26 ožujak 2008, 07:09
Novi član grupe

Se bilo tko znati ako 2. monitor je da odgovara rezoluciji od cintiq, ili radi cintiq postaviti rezolucije samostalno?
Old 30. ožujak 2008, 18:27
Donatorska Grupa

Imam nijedan ideja jazzmeister, jer na kraju sam odustao od ideje o uzimajući cintiq. Nakon čitanja korisnik postove na Wacom web site-a, otkrio sam da je 800 £ za takav mir sranje je malo previše platiti. Idi i imati pročitali i da ćete shvatiti što mislim.

S druge strane, ako je dobio cintiq već, posebno 12wx (nisam spreman platiti £ 2000 za 21ux) nego bih biti vrlo zainteresirani da znate ako imate isti problem kao opterećenja od onih na Wacom je mjestu.

Cheers:
Chris
Old 31. ožujak 2008, 03:25
Novi član grupe

Pozdrav, zahvaljujemo na Vašem odgovoru, ja mananged da biste dobili moj setup da radi nesto, a da mi je činiti imati Cintiq 12wx, i dok ne bih reći da je u potpunosti savršen sveukupno mislim da se isplati 800 £. Mislim da je moj jedini Želja je da je malo veći, 21 ili 20 nova verzija bi bila velika, ali su jednostavno previše novca za mene to opravdati u sadašnjosti.

Pročitao sam da neki ljudi su gunđanje o konfiguraciji komunalnih na 12wx,, i da budem iskren, preuzmite ga kad jednom konfiguriran za uobičajene kut radi, ja stvarno ne vidim koliko je ovaj problem, ja bih zamisliti ako je vaš zahtijeva apsolutnu pozicioniranje u svim područjima ekranu za tehničku crtanje ili kao da je svibanj nanijeti vam malo frustracije, ali sam primijetio samo tu da se malo netočnost na 100% veličini i na rubove ekrana, ali što su veličina zaslona nije ogroman, JA dont tendencijelno zoom na području crtanje i ja vas stvarno ne obavijesti ga. JA obaviti posao u sasvim slobodnom stilu, animacija i ilustracija za rad, pa možda da je samo mene.

Moja druga žalba samo je da je samo ekran rezolucije 1024 od 800 kako imam extra dva monitora, imam jedan skup kao klon od cintiq, a mogu dobiti samo za prikaz na istoj res, što je malo peckav.

Koje druge probleme (ako ih ima) jeste li čuli? Ja bih dati Cintiq 12wx a 8 od 10 sveukupno. Njegova izvrsna za scetching i animacija rada, njegove svjetlosti ostaje i cool, kabele su pozamašan zalogaj na stranu, to je lijepo crtati direktno na zaslon, ali je mali ekran veličine ne znači da će se povećali puno. JA obaviti misliti da ću konačno nadogradnju na većim verzijama jedan dan, a nadamo se da će sići u cijenu malo.

Živjeli

Jason
Old 31. ožujak 2008, 12:43
Donatorska Grupa

Čitala sam na forumima i na Wacom navodno ima dosta ljudi gunđanje o innacurracy osobito oko rubova kao što se spominje sebe. Problem je da neki ljudi imaju više problema od ostalih, i da dugo kratkih priča, od čitanja cijele gazite, on izgledao mi se da - iako je, naravno, malo netočnost - tamo bi mogao cijelu grupu onih loših izišli i to je malo od loto u trenutku dobiti dobra. Ja bi mogla biti u krivu, ali ipak 800 £ što je pomalo previše riskirati da se od mene. Pogotovo zato što se već radi na tako malom ekranu kao što se spominje.

Najzad sam zaglavi na moj prvi izbor je dobio i tablet Intuos3 A4. Razlog sam bio u potrazi Cintiq je moj cijeli život, jer mi je radi ilustracije rade izravno na papir pa sam pomislio da bi mogao biti pravi bol uzimajući naviknut seli svoju ruku na Tablet a da pritom ne morate gledati na ekranu vidjeti što što se događalo. Ja tek nedavno primio moju Intuos tako sam još uvijek koristi za uzimajući ga, ali ne kao loš kao što sam mislio.

Ako novac ne bi bio neki predmet, JA će imati stečen 21UX ja osobno jer to bi imali najbolje od oba svijeta. Ali, na £ 2.000 + što je malo previše za plaćanje u ovom trenutku. Ako bih se već pro-ja može imati stečen jedan, ali u ovoj fazi, gdje sam actuallay dalje pokušava probiti u svijet freelance ilustrira Mislim da je to loša ideja da troše toliko novca na miru kit. Dobro, jednog dana možda. Ili bih trebao reći "izgledno".

Inače, Drago mi je da čujem vaše cintiq radi posao za vas.

Cheers:
Chris
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Dual Monitor Pitanje Aftershock Graphics Cards & Monitors 8 29. studeni 2008 16:45
Dual Monitor Screen Resolution razlika ashaiba Linux OS i alternativna 7 23. ožujak 2008 22:37
8800GTS Dual Monitor pitanja jjansky Graphics Cards & Monitors 1 3. siječanj 2008 13:35
Dual Monitor Softver shroomo Multimedija i kodeci 3 6. prosinac 2007 11:28
Dual monitor problem knexkid Graphics Cards & Monitors 4 19. svibanj 2007 06:07
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.