![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jelenlegi beállítás:
- Asus P5N-E mobo - Sapphire ATI Radeon HD 2600PRO 512MB 2xDVI grafikus kártya - 2 x Samsung Pebble SM2232BW 22 "TFT monitor. I'd like to add a Wacom Cintiq 12WX (12 "nyomásra érzékeny monitor / tabletta), hogy ez a beállítás. Mindazonáltal, nem kell a Cintiq, hogy a 3. monitor, hanem a klónja elsődleges 22" TFT. Mi a legjobb módja annak, hogy megy ez? Szükség van egy második grafikus kártya, vagy nem használom a DVI-elosztó kábel. Továbbá, ha az elosztó kábel is van lehetőség, csinál akárki tud ha ez bármilyen negatív hatással van mind a TFT és a Cintiq Cheers: Desertfish My System: Willy Wonka's Sokszög Factory
|
|
| |||
| |||
| Hé Desertfish. Azt tanácsolom használatával DVI lehasító, én használ egy hasonló beállítás otthon. Tartsa a "elsődleges" monitor, (One csatlakoztatható közvetlenül a számítógép) Csak a LAG-safe. Ha szükség van egy link DVI lehasító egy boltot, gimmie kiáltás. =) |
|
| |||
| |||
| Köszönöm a tanácsot Klunk Much appreciated. Cheers: Desertfish |
|
| |||
| |||
| Nem probléma. =) |
|
| |||
| |||
| Tudja valaki, ha a 2. ellenőrzi, hogy megfelelő megoldást a cintiq, illetőleg a cintiq foglalt állásfoglalás függetlenül? |
|
| |||
| |||
| Fogalmam sincs, jazzmeister, mert a végén én felhagyott a gondolattal, hogy kapok egy cintiq. Elolvasása után a felhasználó hozzászólások a Wacom honlapján, azt találták, hogy £ 800 egy ilyen béke szar volt egy kicsit túl sokat fizet. Menj, és az olvasott és meg fogod érteni, mire gondolok. Másrészt, ha már van egy cintiq, különösen a 12wx (nem vagyok hajlandó kifizetni a 2000 £ 21ux), mint én is nagyon érdekelt, hogy tudja, ha van ugyanaz probléma mint azok az emberek, rengeteg a A Wacom oldalon. Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| Hello, Köszönöm a válaszát, azt mananged hogy én setup, hogy kissé, és igen én is Cintiq 12wx, és amíg én nem mondom, hogy teljesen tökéletes összességében azt hiszem, érdemes a 800 £. Azt hiszem, én csak szeretném, hogy ez egy kicsit nagyobb, a 21, illetve 20 új változata lenne nagy, de túl sok pénz nekem, hogy igazolja a jelen. Azt olvastam, hogy egyes emberek panaszkodnak segédprogram a 12wx, és hogy őszinte legyek, ha értem az Ön szokásos szög a munka, nem igazán ez a sok a probléma, gondolom, ha a szükséges abszolút helymeghatározás minden területen a képernyő Műszaki rajz vagy ilyesmi okozhat neked egy kis csalódottság, de még csak észre, hogy egy kicsit a pontatlanság, a 100% méret és a széleit a képernyőn, de mint a képernyő mérete nem nagy, én inkább a képre, hogy én vagyok a terület rajza és ha tényleg nem észre. Én munka elég laza stílusban, az animáció és illusztráció, ezért lehet, hogy csak nekem. Egyetlen más megragad, hogy a képernyő felbontás csak 1024 800 úgy van egy plusz két figyeli, van egy a klón a cintiq, és csak akkor kapom meg a kijelzőn ugyanazon dolog, ami egy kicsit bosszantó. Milyen egyéb problémákat (ha vannak) Hallott róla? Azt, hogy a Cintiq 12wx a 8 10-ből jelez. Nagy a scetching és animációs munka, a fény és hűvös marad, a kábeleket egy kicsit a terjedelmes oldalon, hogy szép, hogy közvetlenül a képernyőn, de a kis képernyő mérete nem jelenti azt, hogy a nagyítás sokat. Azt gondolom, hogy én majd frissítést a nagyobb változatok oneday, és remélhetőleg akkor gyere le az ár egy kicsit. Egészségére Jason |
|
| |||
| |||
| Olvastam a fórumon a Wacom és láthatóan van egy csomó ember panaszkodnak innacurracy különösen a szélek körül az ön által említett magad. A probléma az, hogy néhány ember több problémát, mint mások, és hogy hosszú történet rövid, olvasva a teljes futófelület, úgy nézett ki nekem, hogy - bár természetesen egy kicsit pontatlanul - nem lehetett volna egy egész köteg rossz is elment, és ez egy kicsit lottón abban a pillanatban, hogy egy jó egy. Lehet, hogy rossz, de 800 £, hogy kicsit túlságosan kockázatos nekem. Különösen azért, mert már dolgozik egy ilyen kis képernyőn, amit említeni. Végül én megragadt az én választásom volt, és van egy Intuos3 A4 tabletta. Azért kerestem a Cintiq, mert az egész életem már ezt illusztrálja munkáját közvetlenül a papír úgyhogy gondoltam, lehet, hogy egy igazi fájdalom getting használt mozog a kezed egy tablettát anélkül, hogy vizsgálja meg a képernyőn, hogy milyen történik. Én csak nemrégiben Intuos én így vagyok én is kapok használható, de ez nem olyan vészes, mint ahogy hitte. Ha a pénz nem lett volna egy tárgyat, akkor volna magamnak egy 21UX, mert ez lett volna a legjobb. De £ 2000 +, hogy egy kicsit túl sokat kell fizetnie az adott pillanatban. Ha lett volna egy profi már talán volna egy, de ezen a szinten, ahol én vagyok actuallay is megpróbál betörni a világ szabadúszó jelzésének úgy gondolom, hogy ez egy rossz ötlet, hogy olyan sok pénzt költeni a béke a készlet. Nos, egy nap talán. Vagy inkább azt mondom "remélhetőleg". Mindegy, örülök, hogy halljam a cintiq pedig a munkát. Cheers: Chris |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Dual monitor kérdés | Aftershock | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 29. november 2008 16:45 |
| Dual monitor képernyő felbontás különbség | ashaiba | Linux és OS Alternatív | 7 | 23. március 2008 22:37 |
| 8800GTS Dual monitor kérdések | jjansky | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 3. január 2008 13:35 |
| Dual Monitor Software | shroomo | Multimédia és kodekek | 3 | 6. december 2007 11:28 |
| Dual monitor probléma | knexkid | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 19. május 2007 06:07 |
| Téma eszközök | |
| |