פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

Cloning א 3 לפקח על Dual לפקח כרטיס

Reply

שרשרת כלים
Old 28 פבואר 2008, 23:54
קבוצת תורמים

תוכנית ההתקנה הנוכחית שלי:

- ASUS P5N-E mobo
- ספיר ATI RADEON HD 2600PRO 512MB 2xDVI כרטיס המסך
- 2 x Samsung צדפת SM2232BW 22 "TFT צגים.

ברצוני להוסיף Wacom Cintiq 12WX (12 "הלחץ רגיש לפקח / Tablet) זו ההגדרה. עם זאת, אני לא צריך את Cintiq להיות 3 לפקח אלא clone של הראשית שלי 22" TFT. מהי הדרך הטובה ביותר ללכת על זה? האם אני צריך כרטיס המסך השני או אני יכול להשתמש ב-DVI splitter כבל.

יתרה מזאת, אם splitter כבל אופציה, האם מישהו יודע אם זו תהיה כל השפעה שלילית על שניהם את TFT ואת Cintiq

לחיים:
Desertfish

המערכת שלי: וילי Wonka במפעל של מצולע

מעבד (ים):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
לוח האם:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
זיכרון RAM:
4GB Micron PC-6400 (800Mhz)
כרטיס מסך (S):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
כרטיס קול:
Onboard 7.1 סאונד
Hard Drive (s):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
כונן אופטי (S):
Optiarc AD-7200D 20x-DVD-RW (x2)
Case / PSU:
קוסמוס RC-1000 / הארקטי 600W PSU
Cooling:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
רשת / אינטרנט:
Onboard
צג (S):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
מערכת הפעלה (S):
Win-XP (SP2)
Old 29 פבואר 2008, 18:31
חבר קבוצת

היי Desertfish.
אני מייעץ באמצעות DVI splitter, אני משתמש דומה ופתחת בבית. שמור 'הראשית' צג, (אחד פקוק ישירות לתוך המחשב) רק כדי להיות בטוח-Lag.
אם אתה צריך קשר אל DVI splitter בתוך חנות, gimmie של לצעוק.
=)
Old 29 פבואר 2008, 19:22
קבוצת תורמים

תודה על יעוץ Klunk
מרבית appreciated.

לחיים:
Desertfish
Old 1 מרס 2008, 01:55
חבר קבוצת

אין בעיה.
=)
Old 26 מרס 2008, 07:09
קבוצת חברות חדשות

מישהו יודע אם יש לפקח על 2 כדי להתאים את הרזולוציה של cintiq, או האם cintiq בחר באופן עצמאי את הפתרון?
Old 30 מרץ 2008, 18:27
קבוצת תורמים

אין לי מושג jazzmeister כי בסופו של דבר אני הפקיר את הרעיון של לקבל cintiq. לאחר קריאת הודעות המשתמש Wacom על אתר האינטרנט, מצאתי כי £ 800 עבור שלום כזה של שטויות היה קצת יותר מדי לשלם. יש לך קריאה תוכל להבין למה אני מתכוון.

מצד שני, אם יש לך כבר cintiq, במיוחד את 12wx (אני לא מוכן לשלם עבור 2000 £ 21ux) מאשר הייתי מאוד מעוניין לדעת אם אתה נתקל באותה הבעיה כמו המון על האנשים האלה Wacom את האתר.

לחיים:
כריס
Old 31 מרץ 2008, 03:25
קבוצת חברות חדשות

שלום, תודה על התשובה שלך, אני mananged כדי לקבל את תוכנית ההתקנה כדי לעבוד קצת, ועל כן אני עושה לך Cintiq 12wx, וכן תוך הייתי אומר שזה לא מושלם הכולל completly אני חושב שזה שווה את 800 £. אני חושב שלי היה מעוניין רק שזה קצת יותר גדול, של 21 או 20 הגירסה החדשה יהיה נהדר, אבל הם פשוט יותר מדי כסף בשבילי כדי להצדיק כיום.

קראתי את זה כמה אנשים מתלונן על כלי שירות לקביעת תצורת על 12wx, וכדי להיות כנים ברגע שאתה מבין את זה מוגדר את הזווית הרגילה של עובד, אני לא ממש רואה עד כמה זה של בעיה, אם הייתי מדמיין את המיקום המוחלט הנדרש בכל התחומים של המסך טכניים עבור ציור או כמו שהוא עלול לגרום לך קצת אכזבה, אבל יש לי רק שם לב שיש קצת חוסר דיוק ב -100% גודל או על הקצוות של המסך, אבל כפי גודל המסך הוא לא ענק, אני נוטה לעשות קרב לאזור ציור אני ואתה ממש לא הבחנת בו. אני עושה עבודה לא מדויק למדי של הסגנון, או עבור אנימציה איור העבודה, אז אולי זה רק אני.

היחידה שלי היא כי אחרים להתלונן על המסך מיל היא 1024 על 800 רק כך יש לי שני צגים נוסף, יש לי אחת כמו clone של cintiq, והוא יכול לקבל את זה רק כדי להציג באותו מיל, שהוא קצת מעצבן.

איזה בעיות נוספות, (אם בכלל) האם שמעת על? הייתי נותן את Cintiq 12wx של 8 מתוך 10 הכולל. Great for scetching שלה, ואנימציה העבודה, את האור ואת נשארת מגניב, את הכבלים הם קצת גס על הצד, זה נחמד לצייר ישירות על המסך, אבל גודל המסך קטן האם אתה מתכוון יהיה קרב מאוד. אני חושב שאני עושה בסופו של דבר יהיה גדול לשדרג את גירסאות oneday, ואנו מקווים שהם יהיו לרדת קצת המחיר.

לחיים

ג 'ייסון
Old 31 מרץ 2008, 12:43
קבוצת תורמים

קראתי את הפורומים על Wacom ו כנראה יש הרבה אנשים מתלונן לגבי innacurracy במיוחד בקצוות כפי שציינת בעצמך. הבעיה היא, כי יש אנשים שיש להם יותר בעיות מאשר אנשים אחרים, וכדי לעשות סיפור ארוך קצר, החל לקרוא את כל צעידה, נראה לי כי - אם כי, מטבע הדברים, יש קצת אי דיוק - שם שאולי היה שלם אצווה פגומים אלו הלכו החוצה וזה קצת של הגרלה בשלב זה כדי לקבל אחד טוב. יכול להיות שאני טועה אבל בכל זאת ב 800 £ כי הוא מעט יותר מדי של Gamble לי. במיוחד כי אתה כבר עובד על מסך כל כך קטן כפי שציינת.

בסופו של דבר אני תקועה הבחירה הראשונה שלי וכן יש Intuos3 A4 Tablet. הסיבה שאני מסתכל לתוך Cintiq היה כי כל החיים שלי אני עושה את העבודה איור ישירות על נייר, אז אני חשבתי שזה יכול להיות ממש כאב מקבל המשמש העברת את היד על Tablet בעת צורך להסתכל על המסך כדי לראות מה קורה. אני רק לאחרונה קיבל את Intuos כך אני עדיין להגיע לזה, אבל זה לא רע כמו שהיה לי מחשבה.

אם הכסף לא היה אובייקט, הייתי gotten עצמי של 21UX בגלל זה היה לי הכי טוב של שני העולמות. אבל בשעה £ 2000 + כי הוא קצת יותר מדי לשלם עבור ברגע. אם אני לא היה מקצוען, אני כבר אולי gotten אחד אבל בשלב זה, שבו אני עדיין מנסה actuallay לפרוץ לעולם עצמאי illustrating אני חושב שזה רעיון טוב להוציא כל כך הרבה כסף על השלום של קיט. טוב, אולי קצת היום. או שאני צריך לומר "אני מקווה".

בכל מקרה, אני שמח לשמוע את cintiq הוא עושה את העבודה בשבילך.

לחיים:
כריס
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.