mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Klonuoti 3. stebėti Dual stebėti kortelė

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 28, 2008, 23:54
Donorų grupės

Mano dabartinis setup:

- Asus P5N-E MOBO
- Sapphire ATI Radeon HD 2600PRO 512MB 2xDVI graphics card
- 2 x Samsung Pebble SM2232BW 22 "TFT monitorius.

Norėčiau pridėti Wacom Cintiq 12WX (12 "spaudimui jautriu ekranu / tabletę), kad šios instrukcijos. Tačiau man nereikia Cintiq būti 3. stebėti, o savo pirminę klonų 22" TFT. Koks yra geriausias būdas eiti apie tai? Ar man reikia antrosios grafikos plokštę ar galėtų galiu naudoti DVI-splitter cable.

Be to, jei kabelis yra splitter variantą, Ar kas nors žino, jei tai turės neigiamą poveikį tiek TFT ir Cintiq

Cheers:
Desertfish

Mano sistema: Willy Wonka's Factory daugiakampis

Procesorius (-iai):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM atmintis:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Graphics Card (-ai):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540MHz
Garso plokštė:
Borto 7,1 Garsas
Kietasis diskas (-ai):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Optical Drive (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Kosmosas RC-1000 / Arktis 600W PSU
Aušinimas:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Tinklas / Internetas:
Borto
Monitorius (-ai):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operacinė sistema (-os):
Win-XP (SP2)
Old Vasaris 29, 2008, 18:31
Narys

Ei Desertfish.
I patarti naudojant DVI atskyrimo kolona, turi naudoti panašios konfigūracijos namuose. Laikykite "pirminis" ekranu, (One prijungta tiesiai į kompiuterį) Tiesiog būti VVG-seifas.
Jei jums reikia susieti su DVI splitter į parduotuvę, Gimmie šaukti.
=)
Old Vasaris 29, 2008, 19:22
Donorų grupės

Ačiū už jūsų patarimus Klunk
Much appreciated.

Cheers:
Desertfish
Old Kovas 1, 2008, 01:55
Narys

Jokių problemų.
=)
Old Kovas 26, 2008, 07:09
Naujas Narys

Does anyone know jei 2. monitorius turi sutapti su cintiq rezoliucija, ar ji cintiq nustatyti savo rezoliuciją savarankiškai?
Old Kovas 30, 2008, 18:27
Donorų grupės

Net neįsivaizduoju jazzmeister nes galų gale aš atsisakė gauti cintiq idėja. Po svarstymo vartotojo žinutes pagal Wacom svetainę, radau, kad 800 £ už tokio crap taika buvo šiek tiek per daug mokėti. Eikite ir skaityti, ir jūs suprasite, ką turiu galvoje.

Kita vertus, jei turite cintiq jau, ypač 12wx (nesu pasirengęs mokėti £ 2.000 for 21ux) kaip man būtų labai įdomu sužinoti, jei turite ta pačia problema kaip krovinius iš tų žmonių, dėl Wacom svetainėje.

Cheers:
Chris
Old Kovas 31, 2008, 03:25
Naujas Narys

Hi, Thanks for your reply, I mananged kad mano setup dirbti lėčiau, ir taip aš turiu Cintiq 12wx, ir nors aš ne sakyti, kad tai puikus completly bendras manau verta £ 800. Manau, kad mano vienintelis noras buvo, kad ji buvo šiek tiek didesni, 21 ir nauja 20 versija Būtų puiku, tačiau yra tiesiog per daug pinigų, už mane, kad pateisintų šiuo metu.

Aš perskaičiau, kad kai kurie žmonės skundėsi Configuration Utility dėl 12wx, ir būti sąžiningas kai gausite ją sukonfigūruoti savo įprastą kampą darbo, aš tikrai tai vertintų kaip didelė problema, aš norėčiau įsivaizduoti, jei savo reikalaujama absoliučios padėties visų techninių brėžinių arba kaip ekrano sritis, kad ji gali sukelti nepasitenkinimą truputį, bet aš tik pastebėjau, kad yra netikslią bitų iki 100% dydžio ir nuo ekrano kraštų, bet kaip ekrano dydis nėra didelis, aš dažnai Padidinti rajone Esu piešimo ir tikrai nepastebi to. Man dirbti visiškai laisvas stilius, už animaciją ir iliustracijos dirbti, todėl gal tai tik man.

Mano vienintelis kitas niurzgėjimas, kad ekrano skiriamoji geba yra tik 1024 ant 800, kad turiu papildomai du monitoriai, turiu vieną rinkinį kaip cintiq klonas, ir galima gauti tik tai, kad būtų rodomas tuo pačiu geba, kuri yra šiek tiek erzina.

Kokios kitos problemos (jei yra) Ar esate girdėję apie? Norėčiau duoti Cintiq 12wx 8 out of 10 overall. Jos puikiai tinka scetching ir animacija darbą, jo šviesos ir buvimo vėsioje, kabeliai dėl didelių gabaritų kelio bitų, tai malonu daryti tiesiai ant ekrano, bet mažo ekrano dydžio nereiškia jums padidinti aikštelė. Aš manau, kad aš galų gale pereiti prie didesnės redakcijos Oneday, ir tikiuosi, jie bus nustatytos kainos truputį.

Į sveikatą

Jason
Old Kovas 31, 2008, 12:43
Donorų grupės

Aš perskaičiau apie Wacom forumuose ir matyt yra žmonių skundėsi innacurracy ypač aplink daug briaunų, kaip Jūs paminėjote save. Problema ta, kad kai kurie žmonės daugiau problemų, nei kiti, ir viešai Trumpai tariant, iš viso svarstymo padangos, atrodė man, kad - nors yra žinoma, netikslią bitų - čia galėjo būti visai partijai blogai išėjo ir tai yra šiek tiek loterija metu gauti geras. Galiu klysti, bet nors ne 800 £ tai yra šiek tiek per daug lošti man. Juolab, kad jau dirbate tokio mažo ekrano, kaip jūs paminėjote.

Galų gale man įstrigo į mano pirmasis pasirinkimas ir gavo Intuos3 A4 tabletė. Todėl aš ieškojau į Cintiq buvo, nes visą savo gyvenimą aš jau daro Iliustracijos dirbti tiesiogiai ant popieriaus, tad manau, kad tai gali būti realus skausmo priprasti prie juda jūsų ranka ant tabletė turėdamas žiūrėti į ekraną ir pamatysite, ką vyksta. Aš tik neseniai gavo mano Intuos kad aš vis dar priprasti prie jo, bet tai nėra taip blogai, kaip aš maniau.

Jeigu pinigai nebūtų objektas, aš noriu, kad įsigijo mane 21UX nes tai buvo geriausias abiejų pasaulio. Bet £ 2000 +, kad yra šiek tiek per daug mokėti už metu. Jeigu man būtų reikėję pro jau galiu įgijo vieną, bet šiuo metu, kai aš actuallay dar bando įsilaužti į pasaulį laisvai samdomi iliustruojantis Manau, kad tai bloga idėja išleisti tiek pinigų iš rinkinio pasaulyje. Na, kada nors gal. Ar turėčiau sakyti "tikiuosi".

Bet kokiu atveju, aš džiaugiuosi, kad išgirsti jūsų cintiq daro darbą už jus.

Cheers:
Chris
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.