![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mans pašreizējais izveide:
- Asus P5N-E MOBO - Sapphire ATI Radeon HD 2600PRO 512MB 2XDVI grafikas karte - 2 x Samsung Pebble SM2232BW 22 "TFT monitors. Es gribētu pievienot Wacom Cintiq 12WX (12 "spiedienu jutīgas uzraudzīt / tablete) uz šo setup. Tomēr, man nevajag Cintiq jābūt 3. kontrolēt, bet gan klons mana primārā 22" TFT. Kāds ir labākais veids, kā iet par šo? Vai man ir nepieciešama otrās grafiskā karte, vai es varu izmantot DVI-splitter cable. Turklāt, ja sadalītāja kabeļa ir izvēle, vai ikviens zina, ja tas būs negatīvas sekas gan TFT un Cintiq Cheers: Desertfish Mana sistēma: Willy Wonka's Daudzstūris Factory
|
|
| |||
| |||
| Hey Desertfish. Es ieteiktu, izmantojot DVI sadalītājs, i izmantot līdzīgu setup mājās. Keep "primārā" monitoru, (One pieslēgts tieši datora) Tikai, lai būtu lag-droši. Ja jums saiti uz DVI sadalītājs ir veikalā, gimmie shout. =) |
|
| |||
| |||
| Paldies par padomu Klunk Much appreciated. Cheers: Desertfish |
|
| |||
| |||
| Nekādu problēmu. =) |
|
| |||
| |||
| Vai kāds zina, ja 2. monitors, lai saskaņotu risinājumu cintiq, vai arī cintiq noteikt rezolūcijā neatkarīgi? |
|
| |||
| |||
| Man nav ne jausmas jazzmeister, jo beigās es atteikusies ideja gūt cintiq. Pēc iepazīšanās lietotāja punktos Wacom tīmekļa vietnē, es atklāju, ka £ 800 par šādu mieru crap bija mazliet pārāk daudz maksāt. Ej un ir lasīt un jūs sapratīsiet, ko es domāju. No otras puses, ja jums cintiq jau īpaši 12wx (es neesmu gatavs maksāt £ 2000 21ux), nekā es būtu ļoti ieinteresēts uzzināt, vai Jums ir tāda pati problēma kā slodze tiem cilvēkiem, par Wacom vietā. Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| Hi, paldies par jūsu atbildi, es mananged, lai saņemtu manu setup strādāt nedaudz, un jā man ir Cintiq 12wx, un, lai gan es negribētu teikt, tas ir completly ideāls Kopumā es domāju, ka ir vērts £ 800. Es domāju, ka mani tikai vēlos bija, ka tas bija nedaudz lielāka, 21 vai jauns 20 versija būs liels, bet ir pārāk daudz naudas, lai es varētu pamatot pašlaik. Esmu lasījusi, ka daži cilvēki sūdzas par konfigurāciju lietderīgums 12wx,, un, ja godīgi, kad jums to konfigurēt, lai ierasto leņķis darba, man nav reāli redzu kā liela problēma, es iedomāties, ja jūsu prasa absolūtu pozicionēšanu visos ekrāna Tehniskās zīmēšanas vai, piemēram, jomās, kam tas var radīt jums mazliet vilšanās, taču man ir tikai pamanīju, lai būtu mazliet par neprecizitātēm 100% izmēra un no ekrāna malām, bet kā ekrāna izmērs nav liels, man ir tendence tuvinātu jomā es esmu zīmēšanas un Jums tiešām nevar pamanīt. Man darbs diezgan loose stila, ar animāciju un ilustrācija darbu, lai varbūt tas ir tikai man. Mans tikai citas gausties, ka ekrāns res ir tikai 1.024 800 tā kā esmu papildus divus monitorus, man ir viens komplekts kā klons cintiq, un tā var tikai iegūt to izstādīšanu pašā res, kas ir mazliet kaitinošas. Kādas citas problēmas, (ja tāds ir), jūs esat dzirdējuši par? Es dotu Cintiq 12wx 8 no 10 kopumā. Tai ir liela, lai scetching un animācijas darbu, tās gaismas un uzturēšanos atdzist, kabeļi ir mazliet par liela izmēra pusē, tas ir jauki vērst tieši uz ekrāna, bet mazo ekrāna izmēru tas nozīmē jums pietuvināt partijā. Es domāju, ka es beidzot jaunin lielāku versiju oneday, un cerams, ka tie kritīsies cenas mazliet. Urravas Jason |
|
| |||
| |||
| Es izlasīju par Wacom forumos un, acīmredzot, ir daudz cilvēki sūdzas par innacurracy jo īpaši ap stūri, kā jūs minējāt sevi. Problēma ir tāda, ka dažiem cilvēkiem ir vairāk problēmu nekā citi un lai garš stāsts īss, lasīt visu protektoru, tas izskatījās man, ka - lai gan ir dabiski nedaudz neprecizitāte - tur varētu būt visa partija slikti tiem apdzisusi un tas mazliet loterija pie brīdi iegūt labs. Es varētu būt nepareizi gan, bet £ 800, kas ir mazliet pārāk daudz riskants man. It īpaši tāpēc, ka jūs jau strādā pie šāda maza ekrāna, kā jūs minējāt. Beidzot es iestrēdzis uz manu pirmo izvēli un saņēma Intuos3 A4 tablete. Iemesls I meklēja Cintiq bija tāpēc, ka visa mana dzīve man ir darot ilustrācija strādā tieši uz papīra, tāpēc es domāju, ka tā varētu būt reālas sāpes iegūšana, ko izmanto, lai pārvietot savu roku tabletes vienlaicīgi izskatīties uz ekrāna, lai redzētu, kas bija realitāte. Es tikai nesen saņēma manu Intuos tāpēc es esmu vēl arvien izmanto to, bet tas nav tik slikti kā biju domājis. Ja nauda nebūtu objektu, man būtu gotten sevi 21UX jo tas bija labākais no abām pasaulēm. Bet GBP 2000 +, ka ir pārāk daudz maksāt par mazliet uz mirkli. Ja man būtu bijis pro jau es varētu būt gotten vienu gadu, bet šajā posmā, kur es esmu actuallay joprojām mēģina ielauzties pasaules ārštata ilustrē es domāju, ka tā ir slikta ideja tērēt tik daudz naudas par mieru komplektu. Nu, kādu dienu varbūt. Vai man teikt "cerams". Anyway, es esmu priecīgs dzirdēt jūsu cintiq dara darbu jūsu vietā. Cheers: Chris |
![]() |
|
| Bookmarks |