mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Cloning 3a un monitor pe monitor Dual carte

Reply

Thread Tools
Old 28 februarie 2008, 23:54
Grupul de donator

Default Cloning 3a un monitor pe monitor Dual carte

Meu actual de configurare:

- Asus P5N-E mobo
- Sapphire ATI Radeon HD 2600PRO 512MB 2xDVI placă grafică
- 2 x Samsung cremene SM2232BW 22 "TFT monitoare.

Aş dori să adăugaţi un Wacom Cintiq 12WX (12 "presiune sensibil monitor / comprimat) la acest setup. Cu toate acestea, nu am nevoie de Cintiq a fi un 3a monitor, ci mai degrabă o clona a mea principală 22" TFT. Care este cea mai bună cale pentru a trece de asta? Am nevoie de oa doua placă grafică sau as putea folosi un cablu DVI-separator.

Mai mult decât atât, în cazul în care separatorul prin cablu este o opţiune, nimeni nu ştie dacă acest lucru va avea nici un efect negativ asupra TFT, cât şi de Cintiq

Noroc:
Desertfish

Sistemul meu: Willy Wonka de poligon Factory

Procesor (e):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Plăci de bază:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Memorie RAM:
Micron 4GB PC-6400 (800Mhz)
Placă grafică (e):
XFX 8600GT 256Mb DDR3 540Mhz
Placă de sunet:
Aflate la bord, de sunet 7.1
Hard Drive (e):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Optical Drive (e):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Cauza / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Răcire:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Network / Internet:
La bord
Monitor (e):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Sistem de operare (e):
Win-XP (SP2)
Old 29 februarie 2008, 18:31
Grupul de stat

Hei Desertfish.
Te sfatuiesc DVI cu ajutorul unui separator, i utiliza un setup similare la domiciliu. Păstraţi un "primar" monitor, (One conectat direct în computer) doar pentru a fi lag-sigur.
Dacă aveţi nevoie de un link către o DVI separator într-un magazin, gimmie un ţipăt.
=)
Old 29 februarie 2008, 19:22
Grupul de donator

Vă mulţumim pentru sfătui Klunk
Foarte apreciate.

Noroc:
Desertfish
Old 1st Mar 2008, 01:55
Grupul de stat

Nici o problemă.
=)
Old 26 martie 2008, 07:09
Noile state Group

Stie cineva daca 2a a monitoriza, pentru a se potrivi cu rezoluţia de cintiq, sau nu a stabilit cintiq rezoluţia sa independent?
Old 30 martie 2008, 18:27
Grupul de donator

Nu am nici o idee jazzmeister pentru că în cele din urmă am abandonat ideea de a obţine un cintiq. După citirea la posturile de utilizator pe site-ul web Wacom, am constatat că 800 £ pentru o astfel de pace de rahat a fost un pic prea mult pentru a plăti. Du-te şi au o citesc şi veţi înţelege ce vreau să spun.

Pe de altă parte, dacă ai un cintiq deja, în special a 12wx (nu sunt dispuşi să plătească £ 2000 pentru o 21ux) decât aş fi foarte interesat să ştiu dacă au aceeaşi problemă ca încărcături de acei oameni pe Wacom a site-ului.

Noroc:
Chris
Old 31 martie 2008, 03:25
Noile state Group

Bună ziua, Vă mulţumesc pentru răspunsul dumneavoastră, am să-mi mananged setup pentru a lucra ceva, da, şi să fac un Cintiq 12wx, şi în acelaşi timp, nu aş spune că este complet perfect global Cred că este în valoare de £ 800. Cred că singura mea dorinţă a fost că aceasta a fost un pic mai mare, de 21 sau de 20 de noi versiune ar fi grozav, dar sunt prea mulţi bani pentru mine, pentru a justifica în prezent.

Am citit că unii oameni plângându-se de configurare de utilitate pe 12wx, şi, să fiu sincer, o dată ce-l configurat să vă obicei unghi de lucru, nu am vedea cu adevărat acest lucru la fel de mult de o problemă, aş imagina, dacă vă absolut necesară în toate domeniile de poziţionare a ecranului pentru desen tehnic sau de genul asta s-ar putea provoca ai un pic de frustrare, dar am observat acolo doar pentru a fi un pic de inexactitate la 100% în mărime şi la marginile ecranului, dar ca dimensiunea ecranului nu este imens, am tendinţa de a face zoom în zona de tragere şi eu sunt tu chiar nu-l observa. Am făcut destul de lucru în stil liber, pentru animaţie şi ilustraţie de lucru, aşa că poate că este doar de mine.

Singura mea alte colică este că res ecranului este de numai 1024 de 800, astfel încât am o extra două monitoare, am un singur set ca o clona a cintiq, şi nu poate decât să-l pentru a afişa în acelaşi res, care este un pic enervant.

Ce alte probleme, (dacă este cazul) au auzit despre tine? Mi-ar da Cintiq 12wx a 8 din 10 în total. Sale de mare pentru scetching, şi animaţie de lucru, lumina si sta sa se răcească, cablurile sunt un pic de pe mare parte, este frumos de a trage direct pe ecran, dar de mici dimensiuni ecran înseamnă va zoom într-un lot. Eu cred că am făcut în cele din urmă se va face upgrade la versiuni mai mare de o zi, şi sperăm că vor veni în preţul un pic.

Noroc

Jason
Old 31 martie 2008, 12:43
Grupul de donator

Am citit pe forum-uri de pe Wacom şi se pare că există o mulţime de oameni plângându-innacurracy mai ales pe margini, astfel cum le-aţi menţionat dumneavoastră. Problema este că unii oameni au mai multe probleme decât alţii şi de a spune pe scurt, de la lectură tot călca, a căutat să-mi care - deşi nu este natural, un pic de inexactitate - ar putea să fi fost un întreg lot de cele rele plecat si e un pic de loterie în acest moment pentru a obţine unul bun. S-ar putea să fi greşit, dar, deşi de la £ 800, care este cam prea mult dintr-un joc de noroc pentru mine. Mai ales pentru că eşti deja lucrează la un astfel de mic ecran, astfel cum le-aţi menţionat.

În cele din urmă am ramas la prima mea alegere şi a luat un Intuos3 A4 comprimat. Motivul pentru care am fost căutat în Cintiq a fost pentru că toată viaţa mea am făcut ilustraţie de lucru direct pe hârtie, aşa că am crezut că ar putea fi o adevarata durere Noţiuni de bază folosită pentru a muta-ti mana pe un comprimat în acelaşi timp de a privi pe un ecran pentru a vedea ce se întâmpla. Am primit doar recent meu Intuos astfel Sunt încă Noţiuni de bază folosit pentru a-l, dar nu este asa de rau cum am crezut.

Dacă banii nu ar fi fost un obiect, mi-ar fi ajuns eu o 21UX, deoarece aceasta ar fi avut cel mai bun din ambele lumi. Dar de la £ 2000 +, care este un pic prea mult pentru a plăti în acest moment. Dacă mi-ar fi fost un pro deja s-ar putea sa fi ajuns un dar, în această etapă, în cazul în care sunt actuallay încă încearcă să pătrundă în lumea independenţi să ilustreze cred că este o idee bună să-şi petreacă atât de mult banii pe un kit de pace. Ei bine, o zi poate. Sau ar trebui să-mi spun "sperăm".

Oricum, ma bucur sa aud cintiq dvs. este de a face treaba pentru tine.

Noroc:
Chris
Reply

Register

Marcaje