![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môj súčasný setup:
- Asus P5N-E Mobo - Sapphire ATI Radeon HD 2600PRO 512mb 2xDVI grafické karty - 2 x Samsung štrkovitá SM2232BW 22 "TFT monitorov. Chtěl bych pridať Wacom Cintiq 12WX (12 "tlak citlivé monitor / tableta) na toto nastavenie. Avšak, nemám potrebu sa Cintiq za 3. sledovať, ale skôr klon môj primárny 22" TFT. Aký je najlepší spôsob, ako ísť na to? Potrebujem druhú grafickú kartu alebo môžem použiť DVI-štiepnej destilačnej clony kábel. Navyše, ak budú štiepnej destilačnej clony kábel je možnosť, nemá niekto vedieť, či to bude mať negatívny vplyv ako na TFT a Cintiq Nazdraví: Desertfish Môj systém: Willy wonku to polygón Factory
|
|
| |||
| |||
| Ahoj Desertfish. I poradit pomocou DVI rozbočovač, aj použitie podobné nastavenia ako doma. Vedie 'Primárny' monitor, (One pripojený priamo do počítača) Len sa oneskorením-bezpečia. Ak potrebujete odkaz na DVI rozbočovač v obchode, gimmie jeden pokriky. =) |
|
| |||
| |||
| Ďakujeme za vašu poradit Klunk Veľmi oceňované. Nazdraví: Desertfish |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém. =) |
|
| |||
| |||
| Vie niekto, je-li 2. monitor k zápasu uznesenia o Cintiq, alebo robí Cintiq nastaviť svoje uznesenie samostatne? |
|
| |||
| |||
| Nemám tušenie, pretože jazzmeister na konci som opustila myšlienku na získanie Cintiq. Po čítaní užívateľských miest na Wacom webu, som zistil, že 800 libier pre takýto kľud svinstvo bolo trochu moc platiť. Choď si čítať a budete chápať, čo tým myslím. Na druhú stranu, ak máte Cintiq už, najmä 12wx (Nie som ochotný zaplatiť 2000 libier na 21ux), ako by som bol veľký záujem vedieť, či máte rovnaký problém ako veľa ľudí, na Wacom na mieste. Nazdraví: Chris |
|
| |||
| |||
| Ahoj, vďaka za vaše odpovede, som mananged získať moje nastavenia na práci niečo, áno, a já mám Cintiq 12wx, ai keď by som nepovedal, že je úplne dokonalá celkovo si myslím, že stojí za 800 libier. Myslím, že moje jediné prianie bolo, aby to bolo o niečo väčší, 21 alebo 20 novej verzii by to skvelé, ale sú jednoducho príliš veľa peňazí na mě oprávňujú k tomu v súčasnosti. Čítal som, že niektorí ľudia si sťažujú na konfiguračnú utilitu na 12wx, a byť úprimný, keď si ho nakonfigurovať tak, aby váš obvyklý uhol práce, som sa naozaj vidieť, ako ďaleko menší problém, já bych si v prípade Vášho požadovanej absolútnej polohovanie vo všetkých oblastiach, na obrazovke pre technické kreslenie alebo podobné, že môže spôsobiť vám trochu sklamanie, ale já jsem jen všiml, že to je trochu nepresnosti v 100% veľkosti a na okraje obrazovky, ale ako veľkosť obrazovky nie je obrovská, mám tendenciu sa priblížite na plochu jsem kreslenie a tie naozaj nie sú všimol. I do práce v pomerne voľným štýlom, pre animáciu a ilustráciu práce, tak možná, že práve ja. My ostatné len remcat, že je na obrazovke res 1024, ktoré je len 800 tak som ďalšie dva monitory, mám jeden súbor ako klon z Cintiq, a môžu si ho zobraziť na rovnakej res, čo je trochu otravné. Aké ďalšie problémy (ak existuje) ste počuli o? Chtěl bych dať Cintiq 12wx a 8 z 10 celkom. Jeho skvelé pre scetching a animácie práci, jej svetlo a zostane v pohodě, káble sú trochu o neskladného strane je príjemné čerpať priamo na obrazovke, ale malá veľkosť obrazovky znamená ste sa priblížite veľa. Myslím, že som nakoniec vykonať upgrade na vyššiu verziu jeden deň, a dúfajme, že sstoupím cena trochu. Na zdravie Jason |
|
| |||
| |||
| Čítal som na fórach, na Wacom a zrejme existuje veľa ľudí sťažujú innacurracy najmä okolo okraja ako je uvedené sami. Problém je v tom, že niektorí ľudia majú väčšie problémy ako ostatné, a aby dlhý príbeh krátky, čítať celý behúňa sa zdalo sa mi, že - aj keď je samozrejme trochu nepresnosti - tam by bolo možné celú radu tých zlých vyjde a je to trochu lotéria v čase získať dobrý. I keď by mohol byť zlý, ale na 800 libier, že je trochu na hazardování so mnou. Hlavne preto, že ste sa už pracuje na tak malom displeji ako by ste spomenúť. Nakoniec som prilepené na mojej prvej voľby a dostali tablety Intuos3 A4. Dôvod som hľadal do Cintiq bol môj celý život, pretože som bol robiť ilustrácie priamo na papier, tak som myslela, že by to mohlo byť reálne bolesti používa na získavanie presun vašich rúk na tabletu a zároveň sa pozrieť na obrazovke vidieť, čo sa deje. Som len nedávno dostala moju Intuos tak som ešte dostať zvyknutá, ale to nie je tak zlé, ako som si myslel. Ak by peniaze neboli objekt, bol by som dostal sebe 21UX, pretože by to bolo to najlepšie z oboch svetov. Ale na £ 2000 +, ktorý je trochu príliš platiť za okamihom. Ak by som bol profík už bych dostala, ale v tejto fáze, keď som actuallay stále sa snaží preniknúť do sveta externých ilustrujúcim Myslím, že je to zlý nápad minúť toľko peňazí na mieru z kitu. No, raz možná. Alebo by som mal povedať "snad". Každopádne, som rád, že to počuje vaše Cintiq robí túto prácu za vás. Nazdraví: Chris |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Duálny Monitor Otázka | Už ne | Graphics Cards & Monitory | 8 | 29. november 2008 16:45 |
| Duálny Monitor rozlíšenie obrazovky rozdiel | ashaiba | Linux & Alternatívne OS | 7 | 23. marca 2008 22:37 |
| 8800GTS Duální Monitor Otázky | jjansky | Graphics Cards & Monitory | 1 | 3. januára 2008 13:35 |
| Duálny Monitor Software | shroomo | Multimedia & Kodeky | 3 | 6. December 2007 11:28 |
| Duálny problém sledovať | knexkid | Graphics Cards & Monitory | 4 | 19. mája 2007 06:07 |
| Thread Tools | |
| |