мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Клонирали 3. Дуал монитор на монитору картице

Reply

Тхреад Тоолс
Old 28. Мар 2008, 23:54
Донаторска Група

Default Клонирали 3. Дуал монитор на монитору картице

Мој тренутни сетуп:

- Асус П5Н-Е мобо
- Саппхире АТИ Радеон ХД 2600ПРО 512МБ 2ксДВИ графичком картицом
- 2 кс Самсунг Шљунак СМ2232БУ 22 "ТФТ монитора.

Хтео бих додати Уацом Цинтик 12УКС (12 "прессуре сенситиве монитор / Таблет) на овај сетуп. Међутим, не треба Цинтик бити 3. монитор него клон мој примарни 22" ТФТ. Који је најбољи начин да се о овом? Требам ли други графичком картицом или сам могао користити ДВИ-раздвајач кабл.

Надаље, ако је раздвајач кабл опцију, се било ко кноткле да данашји ће имати негативан ефекат на обе ТФТ и Цинтик

Цхеерс:
Десертфисх

Мы Сыстем: Уиллы Уонка'с полигона Фацторы

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е8500 2кс3.16Гхз 1333ГХз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП35 ДС3Р соцкет 775
РАМ меморија:
4ГБ Мицрон ПЦ-6400 (800Мхз)
Графичка картица (е):
КСФКС 8600ГТ 256МБ ДДР3 540Мхз
Соунд Цард:
Онбоард Соунд 7,1
Тврди диск (и):
Самсунг 400ГБ / 36ГБ Раптор (кс2)
Оптички погон (е):
Оптиарц АД-7200Д 20кс ДВД-РУ (кс2)
Цасе / псу:
Цосмос РЦ-1000 / Арцтиц 600У псу
Хлађење:
Залман ЦНПС9700 / Ноцтура НЦ-У6
Нетуорк / Интернет:
Онбоард
Монитор (е):
Самсунг 2232БУ 22 "(кс2)
Оперативни систем (е):
Уин-КСП (СП2)
Old 29. Мар 2008, 18:31
Мембер Гроуп

Хеј Десертфисх.
Ја саветовати помоћу ДВИ раздвајач, користим сличан сетуп код куће. Задржати "примарни" монитор, (Оне прикључен директно на рачунар) Само да се лаг-сеф.
Ако вам је потребна веза на ДВИ раздвајач у трговину, гиммие један викао.
=)
Old 29. Мар 2008, 19:22
Донаторска Група

Тханкс фор ыоур саветовати Клунк
Много поштовати.

Цхеерс:
Десертфисх
Old 1. Јул 2008, 01:55
Мембер Гроуп

Нема проблема.
=)
Old 26. Јан 2008, 07:09
Нови члан групе

Се било ко кноткле да 2. монитор је да одговара резолуцији од цинтик, или ради цинтик поставити резолуције самостално?
Old 30. март 2008, 18:27
Донаторска Група

ЈА имати ниједан идеја јаззмеистер, јер на крају сам одустао од идеје о узимајући цинтик. Након читања корисник постове на Уацом уеб сите-а, открио сам да је 800 £ за такав мир срање је мало превише да плате. Иди и имати прочитали и да ћете схватити шта мислим.

С друге стране, ако је добио цинтик већ, посебно 12укс (нисам спреман да плати 2000 £ за 21укс) него бих бити врло заинтересовани да знате ако имате исти проблем као оптерећења од оних на Уацом је месту.

Цхеерс:
Цхрис
Old 31. март 2008, 03:25
Нови члан групе

Поздрав, захваљујемо на Вашем одговору, ја манангед за добити мој сетуп да ради несто, а да ми је чинити да имају Цинтик 12укс, и док не бих рећи да је у потпуности савршен свеукупно мислим да се исплати 800 £. Мислим да је мој једини Жеља је да је мало већи, 21 или 20 нова верзија би била велика, али су једноставно превише новца за мене за оправдати у садашњости.

Прочитао сам да неки људи су гунђање о конфигурацији комуналних на 12укс,, и да будем искрен, преузмите га кад једном конфигурисан за уобичајене угао ради, ја стварно не видим колико је овај проблем, ја бих замислити ако је ваш захтева апсолутну позиционирање у свим областима екрану за техничку цртање или као да је мај нанесу вам мало фрустрације, али сам приметио само ту да се мало грешке на 100% величини и на ивице екрана, али што су величина екрана није огроман, ЈА донт тенденцијелно зоом на подручју цртање и ја вас стварно не обавијести га. ЈА чинити посао у сасвим слободном стилу, анимација и илустрација за рад, па можда да је само мене.

Моја друга жалба само је да је само екран резолуције 1024 од 800 како да имам екстра два монитора, имам један скуп као клон од цинтик, а могу добити само за приказ на истој рес, што је мало узнемирујући.

Које друге проблеме (ако их има) да ли сте чули? Ја бих да да Цинтик 12укс а 8 од 10 свеукупно. Његова изврсна за сцетцхинг и анимација рада, његове светлости остаје и цоол, каблове су позамашан залогај на страну, то је лепо цртати директно на екран, али је мали екран величине не значи да ће се повећали пуно. ЈА чинити мислити да ћу коначно надоградњу на већим верзијама један дан, а надамо се да ће сићи у цену мало.

Живели

Јасон
Old 31. март 2008, 12:43
Донаторска Група

Читала сам на форумима и на Уацом наводно има доста људи гунђање о иннацуррацы нарочито око рубова као што се помиње себе. Проблем је да неки људи имају више проблема од осталих, и да дуго кратких прича, од читања целе газити, он изгледао ми се да - иако је, наравно, мало грешке - тамо би могао целу групу оних лоших изишло и то је мало од лото у тренутку добити добра. Ја би могла бити у криву, али ипак 800 £ што је помало превише ризиковати да се од мене. Поготово зато што се већ ради на тако малом екрану као што се помиње.

Најзад сам заглави на мој први избор је добио и Таблет Интуос3 А4. Разлог сам био у потрази Цинтик је мој цео живот, јер ми је ради илустрације раде директно на папир па сам помислио да би могао бити прави бол узимајући навикнут сели своју руку на Таблет а да притом не морате гледати на екрану видети шта што се дешавало. Ја тек недавно примио моју Интуос тако сам још увек користи за добивање га, али не као лош као што сам мислио.

Ако новац не би био неки предмет, ЈА ће имати стечен 21УКС ја лично јер то би имали најбоље од оба света. Али, на £ 2.000 + што је мало превише за плаћање у овом тренутку. Ако бих се већ про-ја може да има стечен један, али у овој фази, где сам ацтуаллаы даље покушава пробити у свет фрееланце илуструје Мислим да је то лоша идеја да троше толико новца на миру кит. Добро, једног дана можда. Или бих требао рећи "надајмо".

Иначе, Драго ми је да чујем ваше цинтик ради посао за Вас.

Цхеерс:
Цхрис
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц