az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Çift monitör kartı üzerinde 3. monitör Klon

Reply

Konu Araçları
Old 28 Şubat 2008, 23:54
Bağış Grubu

Default Çift monitör kartı üzerinde 3. monitör Klon

Bulunduğum kurulumu:

- Asus P5N-E mobo
- Sapphire ATI Radeon HD 2600PRO 512MB 2xDVI grafik kartı
- 2 x Samsung çakıltaşı SM2232BW 22 "TFT monitörler.

Ben Wacom Cintiq 12WX (12 "basınç duyarlı monitör / tablet). Ancak, bir 3. monitör ama ilk 22 değil, bir klon" TFT gereken Cintiq ihtiyacı yoktur bu kurulum eklemek istiyorum. Peki ya bu gitmek için en iyi yolu nedir? I veya ikinci bir grafik kartı gerekiyor bir DVI-Splitter kablo kullanabilirsiniz musunuz.

Ayrıca, eğer Splitter kablosu bir seçenek olduğunu herkes biliyor mu bu gerek TFT ve Cintiq herhangi bir olumsuz etkisi olacaktır

Şerefe:
Desertfish

Benim Sistemi: Willy Wonka's Poligon Fabrika

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Anakart:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Soket 775
RAM hafıza:
4GB Micron PC-6400 (800Mhz)
Grafik Kartı (ler):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Ses Kartı:
Onboard 7,1 Ses
Sabit Disk (ler):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Optik Sürücü (ler):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Soğutma:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Onboard
Monitör (ler):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
İşletim Sistemi (ler):
Win XP (SP2)
Old 29 Şubat 2008, 18:31
Üye Grubu

Hey Desertfish.
Bir DVI Splitter kullanarak, evde benzer bir kurulum kullanım öneriyoruz. , (Bir doğrudan bilgisayar üzerinde) Sadece gecikme güvenli olarak takılı bir 'birincil monitör tutun.
Eğer bir bağırmak gimmie bir mağazada, bir DVI Splitter için bir bağlantı gerekir.
=)
Old 29 Şubat 2008, 19:22
Bağış Grubu

Klunk tavsiye için teşekkür ederiz
Much appreciated.

Şerefe:
Desertfish
Old 1 Mart 2008 01:55,
Üye Grubu

Sorun yok.
=)
Old 26 Mart 2008, 07:09
Yeni Üye Grubu

Eğer 2. monitör, bu cintiq bir çözünürlük maç veya cintiq bağımsız çözünürlüğü ayarlamak bu olan herkes biliyor mu?
Old Mar 2008, 18:27 30.
Bağış Grubu

Ben bir cintiq alma fikri terk sonunda çünkü hiç bir fikrim jazzmeister var. Wacom bu web sitesinde, kullanıcı gönderileri okuduktan sonra, ben bok gibi bir barış için biraz fazla ödeme yapmak kadar o £ 800 buldum. Git ve bir okudum ve ne demek istediğimi anlamak olacaktır.

Daha çok eğer bu insanların yükleri aynı sorunu yaşıyorsanız bilmek ilgi olacağını, diğer taraftan, daha önce, özellikle 12wx bir cintiq var (bir 21ux için 2000 YTL ödemek için) istekli değilim olan Wacom sitesi.

Şerefe:
Chris
Old 31 Mart 2008, 03:25
Yeni Üye Grubu

Merhaba, Cevabınız için teşekkürler, benim kurulum biraz çalışma ulaşmak ve mananged evet bir Cintiq 12wx ve onu tamamen genel ben bu 800 YTL değerinde olduğunu düşünüyorum mükemmel olduğunu söylemek değildir da var. Ben sadece isterseniz bana varlığını haklı çıkarmak için çok küçük, 21 veya 20 yeni versiyonu çok iyi olurdu ama daha çok fazla olduğunu was düşünüyorum.

Bir kez bu çalışma her zamanki açısı için yapılandırılmış almak, bazı insanlar 12wx üzerindeki yapılandırma yardımcı programı, ilgili ve dürüst olmak gerekirse şikayetçi olduğunu okudum, gerçekten bu bir sorun daha görmedim ben tahmin ediyorum, eğer Teknik resim veya benzeri için ekran tüm alanlarında gerekli mutlak konumlandırma bu size hayal kırıklığı biraz neden olabilir, ama bu kusur biraz% 100 boyutta olması ve ekranın kenarlarına, ancak fark var Ekran boyutu olarak ben çizim ve gerçekten fark yoktur bölgeye zum eğilimindedir, öyle çok büyük değil. Ben oldukça gevşek bir stil iş yapmak için, animasyon ve çizim çalışmaları, bu yüzden belki de sadece benim.

Benim tek mızmızlanma ekran şey sadece 1024 800 tarafından gibi bir iki izler var, ben cintiq bir klon olarak bir tane var, ve sadece aynı şey at which is a bit olduğunu göstermek için onu can sıkıcı.

Başka ne gibi sorunlar, (eğer varsa) hakkında duydun mu? Ben Cintiq 12wx 8 10 genel dışarı verecek. Bu scetching, ve animasyon çalışmaları, büyük ve hafif ve serin kalır, kabloların ve hantal tarafında biraz, bu doğrudan ekran üzerinde çizim, ama güzel küçük ekran boyutları bir çok yakınlaştırma anlamına gelmez. Ben daha büyük sürümleri oneday yükseltme, ve sizce umarım bu fiyat biraz aşağı gelecek.

Peynir

Jason
Old 31 Mart 2008, 12:43
Bağış Grubu

Ben ve Wacom ilgili forumları okunmuş görünüşte, yani innacurracy hakkında kenarlarına özellikle etrafında şikayetçi bir sürü olarak kendi sözü vardır. Sorun şu ki bazı insanlar, bu basmak bütün okuyarak olan diğerlerinden daha fazla sorun ve uzun lâfın kısası var ise, bana öyle geliyor ki - her ne kadar bir doğal kusur bir parçasıdır - bu kötü olanları bir bütün toplu olabilir baktım dışarı gitti ve bir piyango's a bit of şu anda iyi bir almak için. Ben de ancak £ 800 yani fazla bir kumar daha bana yanlış olabilir. Özellikle, çünkü zaten böyle küçük bir ekran üzerinde çalışıyoruz olarak ifade edilmişti.

Sonunda benim ilk tercihi için sıkışmış bir Intuos3 A4 tableti var. Ben Cintiq içine bakıyordum nedeni çünkü ben de bir ekrana bakmak zorunda kalmadan gerçek bir ağrı elini hareketli bir hap görmek için kullanılan elde olabileceğini düşündüm Hayatım boyunca doğrudan kağıt üzerinde çizim çalışmaları yapıyor ne olay oldu. Sadece son zamanlarda bu hala kullanılan alıyorum, ancak düşündüğüm gibi oldu kötü değil benim Intuos aldı.

Eğer para bir nesne edilmiş olursa, kendimi, çünkü bu her iki dünyanın en iyi olduğu bir 21UX kazanılmış olurdu. Ama £ 2000 + ve şu anda biraz fazla ödemek için fazla. Eğer bir yanlısı zaten bir kazanılmış olabilir ama bu aşamada, nerede actuallay hala bir dünya olarak gösteren serbest Ben kiti bir barış çok para harcamak için kötü bir fikir olduğunu düşünüyorum kırmaya çalışıyorum at olurdu. Evet, bir gün belki. Yoksa "umarım" demeli.

Her neyse, sana cintiq duyduğuma sevindim sizin için iş yapıyor.

Şerefe:
Chris
Reply

Register

Bookmarks