менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Клонування 3 монітори Подвійна плата управління

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 лютого 2008, 23:54
Донор групи

Default Клонування 3 монітори Подвійна плата управління

Мої поточні налаштування:

- Asus P5N-E плат
- Sapphire ATI Radeon HD 2600PRO 512MB 2xDVI відеокарти
- 2 х Samsung Pebble SM2232BW 22 "TFT моніторами.

Я хотів би додати Wacom Cintiq 12WX (12 ", чутливі до тиску Monitor / таблетку) для цієї установки. Тим не менш, мені не потрібно бути Cintiq 3 моніторі, а клон моєю основною 22" TFT. Що найкраще йти з цього приводу? Чи потрібно мені друга відеокарту або я можу використовувати DVI-кабель з розділовим фільтром.

Крім того, якщо кабель з розділовим фільтром є альтернативою, Хто-небудь знає, якщо це буде мати негативний вплив як на TFT і Cintiq

Cheers:
Desertfish

Моя система: Полігону Віллі Вонка's Factory

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
ОЗУ:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Графічна карта (и):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540MHz
Звукова карта:
Бортові 7.1 Sound
Жорсткий диск (и):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Оптичний привід (и):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Діло / PSU:
Космос RC-1000 / Арктичний 600W PSU
Охолодження:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Мережі / Інтернет:
Бортові
Монітор (и):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Операційна система (и):
Win-XP (SP2)
Old 29 лютого 2008, 18:31
Член групи

Ей Desertfish.
Я порадив використовувати разветвитель DVI, я використовую аналогічну установку на дому. Тримайте "первинних" монітора (Один підключатися безпосередньо до комп'ютера) Просто щоб бути безпечними відставання.
Якщо вам потрібна посилання на перехідник DVI в магазині, Gimmie повідомлення.
=)
Old 29 лютого 2008, 19:22
Донор групи

Спасибо за ваше консультувати Klunk
Дуже високу оцінку.

Cheers:
Desertfish
Old 1 березня 2008, 01:55
Член групи

Немає проблем.
=)
Old 26 2008 березень, 07:09
Нові члени групи

Хто-небудь знає, якщо 2 монітора відповідно до резолюції Cintiq або ж Cintiq встановити свою резолюцію самостійно?
Old 30 березня 2008, 18:27
Донор групи

Я поняття не маю jazzmeister, тому що врешті-решт, я відмовився від ідеї отримати Cintiq. Після прочитання користувачем повідомлень на веб-сайті Wacom, я виявив, що £ 800 за такий світ лайна було занадто багато платити. Дякуємо за участь і читання, і ви зрозумієте, що я маю на увазі.

З іншого боку, якщо ви отримали вже Cintiq, особливо 12WX (я не готовий заплатити £ 2000 за 21UX), ніж я був би дуже цікаво дізнатися, якщо у вас виникають ті ж проблеми, навантажень з тих людей, про Сайт Wacom.

Cheers:
Кріс
Old 31 березня 2008, 03:25
Нові члени групи

Привіт, спасибі за вашу відповідь, я mananged отримати мою установку на роботу трохи, та й у мене є Cintiq 12WX, і поки що я б не сказав, це загальна Абсолютно досконалий Я думаю, що варто £ 800. Я думаю, моїм єдиним бажанням було, що він був трохи більше, 21 або 20 новий варіант буде великим, але тільки занадто багато грошей для мене, щоб виправдати в даний час.

Я читала, що деякі люди скаржаться на Configuration Utility на 12WX, і бути чесним як тільки ви отримаєте налаштована на ваш звичайний робочий кут, я дійсно не бачать в цьому великої проблеми, я хотів би уявити, якщо ваш потрібного абсолютне позиціювання у всіх областях екрану для технічного малювання і т.п., що може завдати вам трохи розчарування, але я тільки зауважив, що бути трохи неточностей у розмірі 100% і по краях екрана, але як розмір екрану не така велика, я, як правило, збільшення в районі я малюю, і ви дійсно не помічають. Я працюю в досить вільному стилі, анімація і ілюстрація роботи, тому, може бути, це тільки мені.

Моїм єдиним другом лещата, що дозвіл екрана тільки 1024 на 800 таких, як я два додаткових моніторів, я встановити в якості одного клону Cintiq, і може тільки отримати її, щоб відображати в той же дозвіл, що трохи дратує.

Які інші проблеми (якщо такі є) Чи чули ви про? Я хотів би дати Cintiq 12WX 8 з 10 в цілому. Його більше на scetching та анімації робота, свій світ і залишається прохолодною, кабелі трохи на громіздких боку, це приємно малювати безпосередньо на екрані, але невеликий розмір екрану означає, вам збільшити багато. Я думаю, що я в кінцевому підсумку перейти на великі одноденні версій, і, напевно, зійде ціни трохи.

Ура

Jason
Old 31 березня 2008, 12:43
Донор групи

Я читав на форумах Wacom і, мабуть, є багато людей скаржаться innacurracy особливо по краях як Ви згадали самі. Проблема в тому, що деякі люди мають більше проблем, ніж інші, і зробити Коротше кажучи, від читання всього протектора, вона подивилася на мене, що - хоча це, природно, трохи неточність - там можна було б цілу купу поганих згас, і це трохи лотереї на даний момент, щоб отримати хороший. Я можу помилятися, але якщо від £ 800, що це занадто багато на азартну гру зі мною. Особливо тому, що ви вже працюєте на такому маленькому екрані, як ви згадали.

Врешті-решт я стояв на своєму першому виборі і отримала Intuos3 планшетний А4. Тому я шукав у Cintiq тому, що все моє життя, я займаюся ілюстрацією роботи безпосередньо на папері, так що я подумав, що буде реально більш звикаючи до рухається рукою на дощечці, маючи дивитися на екран, щоб побачити, що що відбувається. Я тільки нещодавно отримав мій Intuos так що я ще звикнути до нього, але це не так погано, як я думав.

Якщо гроші не були б об'єкт, я б отримав собі 21UX, оскільки це мало б краще з обох світів. Але в £ 2000 +, що є дуже багато чого для оплати в даний момент. Якщо б я був би вже про я би отримав одну, а на даному етапі, де я actuallay ще намагаються прорватися в світі незалежний ілюструють Я думаю, що це погана ідея, щоб витрачати стільки грошей на світ Kit. Ну, може бути, коли-небудь. Або я повинен сказати "сподіваюся".

У всякому разі, я радий почути ваші Cintiq робить всю роботу за вас.

Cheers:
Кріс
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Dual Monitor питання Aftershock Графічні карти & Монітори 8 29 листопада 2008 16:45
Різниця Dual Monitor Роздільна здатність ashaiba Linux & альтернативних ОС 7 23 березня 2008 22:37
8800GTS Dual Monitor питання jjansky Графічні карти & Монітори 1 3 січня 2008 13:35
Dual Monitor Software shroomo Мультимедіа & кодеки 3 6 грудня 2007 11:28
Подвійна проблема контролю knexkid Графічні карти & Монітори 4 19 травня 2007 06:07
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.