![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мої поточні налаштування:
- Asus P5N-E плат - Sapphire ATI Radeon HD 2600PRO 512MB 2xDVI відеокарти - 2 х Samsung Pebble SM2232BW 22 "TFT моніторами. Я хотів би додати Wacom Cintiq 12WX (12 ", чутливі до тиску Monitor / таблетку) для цієї установки. Тим не менш, мені не потрібно бути Cintiq 3 моніторі, а клон моєю основною 22" TFT. Що найкраще йти з цього приводу? Чи потрібно мені друга відеокарту або я можу використовувати DVI-кабель з розділовим фільтром. Крім того, якщо кабель з розділовим фільтром є альтернативою, Хто-небудь знає, якщо це буде мати негативний вплив як на TFT і Cintiq Cheers: Desertfish Моя система: Полігону Віллі Вонка's Factory
|
|
| |||
| |||
| Ей Desertfish. Я порадив використовувати разветвитель DVI, я використовую аналогічну установку на дому. Тримайте "первинних" монітора (Один підключатися безпосередньо до комп'ютера) Просто щоб бути безпечними відставання. Якщо вам потрібна посилання на перехідник DVI в магазині, Gimmie повідомлення. =) |
|
| |||
| |||
| Спасибо за ваше консультувати Klunk Дуже високу оцінку. Cheers: Desertfish |
|
| |||
| |||
| Немає проблем. =) |
|
| |||
| |||
| Хто-небудь знає, якщо 2 монітора відповідно до резолюції Cintiq або ж Cintiq встановити свою резолюцію самостійно? |
|
| |||
| |||
| Я поняття не маю jazzmeister, тому що врешті-решт, я відмовився від ідеї отримати Cintiq. Після прочитання користувачем повідомлень на веб-сайті Wacom, я виявив, що £ 800 за такий світ лайна було занадто багато платити. Дякуємо за участь і читання, і ви зрозумієте, що я маю на увазі. З іншого боку, якщо ви отримали вже Cintiq, особливо 12WX (я не готовий заплатити £ 2000 за 21UX), ніж я був би дуже цікаво дізнатися, якщо у вас виникають ті ж проблеми, навантажень з тих людей, про Сайт Wacom. Cheers: Кріс |
|
| |||
| |||
| Привіт, спасибі за вашу відповідь, я mananged отримати мою установку на роботу трохи, та й у мене є Cintiq 12WX, і поки що я б не сказав, це загальна Абсолютно досконалий Я думаю, що варто £ 800. Я думаю, моїм єдиним бажанням було, що він був трохи більше, 21 або 20 новий варіант буде великим, але тільки занадто багато грошей для мене, щоб виправдати в даний час. Я читала, що деякі люди скаржаться на Configuration Utility на 12WX, і бути чесним як тільки ви отримаєте налаштована на ваш звичайний робочий кут, я дійсно не бачать в цьому великої проблеми, я хотів би уявити, якщо ваш потрібного абсолютне позиціювання у всіх областях екрану для технічного малювання і т.п., що може завдати вам трохи розчарування, але я тільки зауважив, що бути трохи неточностей у розмірі 100% і по краях екрана, але як розмір екрану не така велика, я, як правило, збільшення в районі я малюю, і ви дійсно не помічають. Я працюю в досить вільному стилі, анімація і ілюстрація роботи, тому, може бути, це тільки мені. Моїм єдиним другом лещата, що дозвіл екрана тільки 1024 на 800 таких, як я два додаткових моніторів, я встановити в якості одного клону Cintiq, і може тільки отримати її, щоб відображати в той же дозвіл, що трохи дратує. Які інші проблеми (якщо такі є) Чи чули ви про? Я хотів би дати Cintiq 12WX 8 з 10 в цілому. Його більше на scetching та анімації робота, свій світ і залишається прохолодною, кабелі трохи на громіздких боку, це приємно малювати безпосередньо на екрані, але невеликий розмір екрану означає, вам збільшити багато. Я думаю, що я в кінцевому підсумку перейти на великі одноденні версій, і, напевно, зійде ціни трохи. Ура Jason |
|
| |||
| |||
| Я читав на форумах Wacom і, мабуть, є багато людей скаржаться innacurracy особливо по краях як Ви згадали самі. Проблема в тому, що деякі люди мають більше проблем, ніж інші, і зробити Коротше кажучи, від читання всього протектора, вона подивилася на мене, що - хоча це, природно, трохи неточність - там можна було б цілу купу поганих згас, і це трохи лотереї на даний момент, щоб отримати хороший. Я можу помилятися, але якщо від £ 800, що це занадто багато на азартну гру зі мною. Особливо тому, що ви вже працюєте на такому маленькому екрані, як ви згадали. Врешті-решт я стояв на своєму першому виборі і отримала Intuos3 планшетний А4. Тому я шукав у Cintiq тому, що все моє життя, я займаюся ілюстрацією роботи безпосередньо на папері, так що я подумав, що буде реально більш звикаючи до рухається рукою на дощечці, маючи дивитися на екран, щоб побачити, що що відбувається. Я тільки нещодавно отримав мій Intuos так що я ще звикнути до нього, але це не так погано, як я думав. Якщо гроші не були б об'єкт, я б отримав собі 21UX, оскільки це мало б краще з обох світів. Але в £ 2000 +, що є дуже багато чого для оплати в даний момент. Якщо б я був би вже про я би отримав одну, а на даному етапі, де я actuallay ще намагаються прорватися в світі незалежний ілюструють Я думаю, що це погана ідея, щоб витрачати стільки грошей на світ Kit. Ну, може бути, коли-небудь. Або я повинен сказати "сподіваюся". У всякому разі, я радий почути ваші Cintiq робить всю роботу за вас. Cheers: Кріс |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Dual Monitor питання | Aftershock | Графічні карти & Монітори | 8 | 29 листопада 2008 16:45 |
| Різниця Dual Monitor Роздільна здатність | ashaiba | Linux & альтернативних ОС | 7 | 23 березня 2008 22:37 |
| 8800GTS Dual Monitor питання | jjansky | Графічні карти & Монітори | 1 | 3 січня 2008 13:35 |
| Dual Monitor Software | shroomo | Мультимедіа & кодеки | 3 | 6 грудня 2007 11:28 |
| Подвійна проблема контролю | knexkid | Графічні карти & Монітори | 4 | 19 травня 2007 06:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |