по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Цветни Промяна на един монитор

Reply

Нишка Инструменти
Old 3 юни 2009 г., 11:36
Новите държави Група

Здрасти! Аз съм провеждате ATI Radeon X600 Pro видео карти. То е повече от година, стар, но аз не са използвали компютър много --- използвам още едно основно. Всички внезапно, когато зареждане на компютъра, на изпръсквам екрана има лилаво червеникав нюанс, и прозорците си запазва този цвят, след като ботуши. Имам Използвам тази conputer напоследък в допълнение към основната, но съм бил като се използва един и същ монитор за двата компютъра --- превключване връзката с компютъра, аз съм с по онова време. Аз не съм горещо превключване --- I свързване на монитора, когато компютърът е изключен. Мога да свържете компютъра с помощта на цветния проблем на друг монитор, и няма проблем --- то работилница глоба. Първите следи има никакви проблеми, свързани с други компютри. В X600 компютър има никакви проблеми, свързани с друг монитор. Мониторът че изведнъж има проблем е Dell d1226h 19 ", при 60 Hz. Всякакви идеи за това какво е възникващи? Аз не са добавени всички програми или друг хардуер, всяко и всички отговори, ще бъде много оценявам. Благодаря.
Old 3 юни 2009 г., 14:31
Номер на групата

В обезцветяване може да се дължи на магнитното поле се в близост до монитора т.е. говорители, опитайте да преместите високоговорителите, ако те са в близост до монитора и натиснете менюто на вашия монитор и кликнете deguass. Ако това не работи предполагам е вашият монитор е по своя начин

Моята система: --

Процесор (и):
2.4Ghz Intel Core 2 четворни
Дънната платка:
Acer EG31M
RAM памет:
2 Концертен DDR2 667
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 8400GS
Звукова карта:
Realtek High Definition на борда
Hard Drive (и):
500gb + 250gb + 180gb SATA 2
Оптично устройство (а):
DVD + RW DVD
Дело / PSU:
Случай и без PSU @ 500 вата
Охлаждане:
ФОНДОВА
Мрежа / Интернет:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Монитор (и):
19 "LCD и 15 Inch LCD
Операционна система (и):
Тройна Обувка - Windows Vista Ultimat
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc