| Здрасти! Аз съм провеждате ATI Radeon X600 Pro видео карти. То е повече от година, стар, но аз не са използвали компютър много --- използвам още едно основно. Всички внезапно, когато зареждане на компютъра, на изпръсквам екрана има лилаво червеникав нюанс, и прозорците си запазва този цвят, след като ботуши. Имам Използвам тази conputer напоследък в допълнение към основната, но съм бил като се използва един и същ монитор за двата компютъра --- превключване връзката с компютъра, аз съм с по онова време. Аз не съм горещо превключване --- I свързване на монитора, когато компютърът е изключен. Мога да свържете компютъра с помощта на цветния проблем на друг монитор, и няма проблем --- то работилница глоба. Първите следи има никакви проблеми, свързани с други компютри. В X600 компютър има никакви проблеми, свързани с друг монитор. Мониторът че изведнъж има проблем е Dell d1226h 19 ", при 60 Hz. Всякакви идеи за това какво е възникващи? Аз не са добавени всички програми или друг хардуер, всяко и всички отговори, ще бъде много оценявам. Благодаря. |