menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Barva Změnit na jednom monitoru

Reply

Thread Nástroje
Old 3. června 2009, 11:36
Nový člen skupiny

Default Barva Změnit na jednom monitoru

Nazdar! I'm spuštění ATI Radeon X600 Pro grafické karty. Je to více než rok starý, ale já jsem nepoužila počítač velmi --- použít jinou především. Najednou, když jsem boot počítače, na úvodní obrazovky má načervenalý odstín fialové, okna a zachovává tuto barvu po boty. Byl jsem pomocí tohoto conputer v poslední době kromě primárního jedna, ale já jsem byl s použitím stejného sledovat na obou počítačích --- přepínání připojení k počítači pomocí jsem na to čas. I'm not hot-přepínání --- I připojit monitor, když je počítač vypnutý. I lze připojit počítač s barevnou problému na jiný monitor, a není žádný problém --- to funguje v pohodě. První sledovat bez problémů připojit k jinému počítači. X600 je počítač nemá žádné problémy, připojení k jinému monitoru. Monitoru, který se náhle má problém je dell d1226h 19 "na 60 Hz. Jakékoli myšlenky na to, co se vyskytující? Nemám žádné programy nebo jakýkoli jiný hardware, Veškeré odpovědi budou velmi oceňována. Díky.
Old 3. června 2009, 14:31
Dárce Skupina

Default Barva Změnit na jednom monitoru

Na zbarvení může být vzhledem k magnetickému poli je blízko monitoru tj. reproduktory, zkuste přesun vašich reproduktorů, pokud jsou v blízkosti monitoru a stiskněte tlačítko menu na monitoru a kliknutím deguass. V případě, že nefungují tak můj odhad je váš monitor je na cestě ven

Můj systém: --

Processor (s):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Základní deska:
ACER EG31M
Paměť RAM:
2 GIG DDR2 667
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Realtek High Definition Palubní
Pevný disk (y):
500GB + 250gigabajt + 180gigabajt SATA 2
Optická mechanika (s):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Neznačkové věci a PsÚ @ 500 watt
Chlazení:
STOCK
Síť / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD a 15 Inch LCD
Operační systém (y):
Triple Zavádecí - Windows Vista Ultimat
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Plochý monitor HP F1905 Barevné Bary, Bliká sparkyrhett Graphics Cards & Monitory 1 26 dubna 2009 13:17
Který barevný notebook tady je nejhezčí? S Carol Notebooky, Mobily a PDA 7 21. listopadu 2008 12:25
HP Color LaserJet 3500n robina80 Digitální zobrazovací & Tiskárny 4 13. března 2008 11:47
A způsob, jak změnit barvu textu kurzor v aplikaci Microsoft Word 2007? andrewanimation Office & Aplikace 2 20. února 2008 15:08
Existuje způsob, jak program vlastní Zvýraznění barev mikrofon andrewanimation Office & Aplikace 6 19. ledna 2008 18:25
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.