μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Ιούνη 2009, 11:36
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου! Είμαι εκτελείτε μια ATI Radeon X600 Pro κάρτα βίντεο. Είναι πάνω από ένα χρόνο παλιά, αλλά δεν έχουν χρησιμοποιήσει υπολογιστή το πολύ --- να χρησιμοποιήσω ένα άλλο κύριο λόγο. Ξαφνικά, όταν κάνω εκκίνηση του υπολογιστή, η οθόνη έχει μια ιώδης απόχρωση, τα παράθυρα και διατηρεί το χρώμα μετά την εκκίνηση. Έχω τη χρήση αυτής conputer τελευταία εκτός από τον πρωταρχικό στόχο, αλλά έχω παρακολουθήσει χρησιμοποιώντας το ίδιο και για τους δύο υπολογιστές --- η αλλαγή της σύνδεσης με τον υπολογιστή μου, χρησιμοποιώντας κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Δεν είμαι θερμής μεταγωγής --- να συνδέσω την οθόνη του υπολογιστή, όταν είναι απενεργοποιημένο. Θα μπορείτε να συνδέσετε τον υπολογιστή με το χρώμα το πρόβλημα σε άλλη οθόνη, και δεν υπάρχει θέμα --- δουλεύει μια χαρά. Η πρώτη παρακολουθεί δεν έχει προβλήματα που συνδέονται με άλλους υπολογιστές. Το X600 υπολογιστή δεν έχει προβλήματα που συνδέονται με άλλη οθόνη. Η οθόνη ξαφνικά ότι έχει ένα πρόβλημα είναι ένα dell d1226h 19 ", στα 60 Hz. Κάθε ιδέες ως προς το τι γίνεται; δεν έχω προστεθεί οποιαδήποτε προγράμματα ή οποιοδήποτε άλλο υλικό, οποιαδήποτε και όλες τις απαντήσεις που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. Ευχαριστώ.
Old 3 Ιούνη 2009, 14:31
Ομάδα Δωρητών

Ο αποχρωματισμός μπορεί να οφείλεται σε μαγνητικά πεδία που είναι κοντά στην παρακολούθηση δηλαδή ηχεία, προσπαθήστε να κινείται στα ηχεία σας και αν είναι κοντά στο να παρακολουθούν και να πατήστε το μενού στην οθόνη σας και κάνοντας κλικ deguass. Σε περίπτωση που δεν λειτουργούν τότε μάντεψε μου είναι η οθόνη σας είναι να εξέλθουν από

Το σύστημά μου: --

Processor (s):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Motherboard:
ACER EG31M
Μνήμες:
2 GIG DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 8400GS
Κάρτα Ήχου:
Realtek High Definition Εποχούμενες
Hard Drive (s):
500GB + 250GB SATA 180gb + 2
Optical Drive (s):
DVD + RW DVD
Υπόθεση / PSU:
Υπόθεση επώνυμων και PSU @ 500 βατ
Ψύξη:
ΥΛΙΚΟΥ
Network / Internet:
Realtek PCI-E γιγαμπάιτ NIC
Monitor (ες):
19 "LCD 15 ιντσών και LCD
Operating System (s):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.