|
Γεια σου! Είμαι εκτελείτε μια ATI Radeon X600 Pro κάρτα βίντεο. Είναι πάνω από ένα χρόνο παλιά, αλλά δεν έχουν χρησιμοποιήσει υπολογιστή το πολύ --- να χρησιμοποιήσω ένα άλλο κύριο λόγο. Ξαφνικά, όταν κάνω εκκίνηση του υπολογιστή, η οθόνη έχει μια ιώδης απόχρωση, τα παράθυρα και διατηρεί το χρώμα μετά την εκκίνηση. Έχω τη χρήση αυτής conputer τελευταία εκτός από τον πρωταρχικό στόχο, αλλά έχω παρακολουθήσει χρησιμοποιώντας το ίδιο και για τους δύο υπολογιστές --- η αλλαγή της σύνδεσης με τον υπολογιστή μου, χρησιμοποιώντας κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Δεν είμαι θερμής μεταγωγής --- να συνδέσω την οθόνη του υπολογιστή, όταν είναι απενεργοποιημένο. Θα μπορείτε να συνδέσετε τον υπολογιστή με το χρώμα το πρόβλημα σε άλλη οθόνη, και δεν υπάρχει θέμα --- δουλεύει μια χαρά. Η πρώτη παρακολουθεί δεν έχει προβλήματα που συνδέονται με άλλους υπολογιστές. Το X600 υπολογιστή δεν έχει προβλήματα που συνδέονται με άλλη οθόνη. Η οθόνη ξαφνικά ότι έχει ένα πρόβλημα είναι ένα dell d1226h 19 ", στα 60 Hz. Κάθε ιδέες ως προς το τι γίνεται; δεν έχω προστεθεί οποιαδήποτε προγράμματα ή οποιοδήποτε άλλο υλικό, οποιαδήποτε και όλες τις απαντήσεις που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. Ευχαριστώ.
|