manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Promijenite boju na jednom Monitor

Reply

Thread Tools
Old 3. lipnja 2009, 11:36
Novi član grupe

Bok! Im 'trčanje jedan ATI Radeon X600 Pro video card. Prošlo je više od godinu dana stara, ali ja se ne koristi računalo vrlo --- li koristiti neki drugi prvenstveno. Svi od nenadan, kada sam čizma računalo, na uprskati zaslon ima crvena ljubičasta nijansa, a prozori zadržava ovu boju nakon čizme. Imam bio koristeći ovaj conputer u posljednje vrijeme, osim na primarnu jedan, ali Ive 'bio koristeći isti monitor za oba računala --- prospajanje veze na računalo koristeći sam u to vrijeme. I'm not hot-switching --- li spojiti monitor kada je računalo isključeno. Ja mogu povezati računalo s bojama problem na drugi monitor, i nema problema --- Internet utvrde prekid. Prvi monitor nema problema povezan s drugim računalima. The X600 nema problema računalo spojeno na drugi monitor. Monitor koji se iznenada je problem je d1226h Dell 19 ", na 60 Hz. Ideje kao što se pojavio? Nisam dodano bilo kojeg programa ili bilo koje druge hardver, bilo koje i sve odgovore bit će mnogo poštovati. Hvala.
Old 3. lipnja 2009, 14:31
Donatorska Grupa

The discolouration svibanj se radi o magnetskom polju bude blizu monitora tj. govornici, probajte pomaknuti vaše zvučnike ako su blizu monitora i pritisnite tipku izbornika na vašem monitoru i klikanjem deguass. Ako se to ne rade onda moj pogodak je vaš monitor je na putu iz

My System: --

Procesor (i):
Intel 2.4Ghz core 2 quad
Matične ploče:
ACER EG31M
RAM memorija:
2 čeze DDR2 667
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 8400GS
Sound Card:
Realtek High Definition Onboard
Tvrdi disk (i):
500gb + 180gb + 250GB SATA 2
Optički pogon (e):
DVD-RW + DVD
Case / PSU:
Case PSU Unbranded i @ 500 Watt
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (e):
19 "LCD i 15 inčni LCD
Operacijski sustav (e):
Triple boot - Windows Vista Ultimat
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.