Szín megváltoztatása egy monitor Szia! Én fut egy ATI Radeon X600 Pro videokártya. Már több mint egy éves, de már nem használják a számítógépet nagyon --- használom egy másik elsősorban. Hirtelen, mikor indítható a számítógép, a splash képernyő vörösesbíbor árnyalat, és a Windows megtartja ezt a színt, miután csizma. Nekem van használ ez conputer mostanában túl az elsődleges, de én ugyanazokkal a monitor mindkét számítógépek --- váltás a kapcsolatot a számítógép-használó vagyok, hogy az adott időben. Én nem vagyok meleg-váltás --- csatlakoztatható a monitor, ha a számítógép kikapcsolt állapotban van. Tudom csatlakoztatni a számítógéphez a színes probléma másik monitor, és nincs olyan kérdés --- it works fine. A monitor nincs probléma kapcsolódik más számítógépeken. Az X600 számítógép nem probléma kapcsolódik egy másik monitor. A monitor, hogy hirtelen egy probléma van egy dell d1226h 19 ", 60 Hz-ben. Van ötleted, hogy mi történik? Nem tudok semmilyen hozzáadott programokat vagy bármely más, hardver, minden válasz lesz nagyon méltányol. Köszönöm. |