פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

שינוי צבע אחד על צג

Reply

שרשרת כלים
Old 3 יוני 2009, 11:36
קבוצת חברות חדשות

הי! אני מפעיל ATI RADEON X600 Pro כרטיס הווידאו. זה למעלה משנה הישן, אבל אני עדיין לא השתמשו במחשב מאוד --- אני משתמש בעיקר אחד אחר. פתאום, כאשר אני אתחול המחשב, את המסך לנתז יש צבע סגול אדמדם, ו-Windows שומרת את זה אחרי זה צבע המגפיים. אני כבר משתמש זה conputer לאחרונה בנוסף העיקרי אחד, אבל אני כבר משתמש זהה עבור שני המחשבים לפקח --- להעביר את החיבור למחשב אני משתמש באותו זמן מסוים. אני לא חמה --- אני עובר לחיבור לפקח כאשר המחשב כבוי. אני יכול לחבר את המחשב עם צבע אחר על מנת לפקח על הבעיה, ואין כל בעיה --- זה עובד מצוין. הראשון לפקח יש בעיות לא מחובר למחשבים אחרים. את X600 אין שום בעיות מחשב המחובר לפקח אחר. לפקח על כך פתאום יש בעיה הוא Dell d1226h 19 ", ב 60 הרץ. כל הרעיונות על מה היא התרחשות? אני עדיין לא כל הוספה של תוכניות או חומרה אחרת, כל התגובות יהיו מאוד ךיתורעה. תודה.
Old 3 יוני 2009, 14:31
קבוצת תורמים

את discolouration ייתכן בשל היותו שדה מגנטי קרוב לנטר את הרמקולים כלומר, לנסות להזיז את הרמקולים אם הם קרוב למרכז לפקח על העיתונות לפקח על התפריט ולחיצה על deguass. אם זה לא עובד אז שלי הוא מניח את מוניטור בדרכם החוצה

המערכת שלי: --

מעבד (ים):
2.4Ghz Intel Core 2 מרובע
לוח האם:
Acer EG31M
זיכרון RAM:
2 חלטורה DDR2 667
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 8400GS
כרטיס קול:
Realtek High Definition Onboard
Hard Drive (s):
500gb + 180gb + 250GB SATA 2
כונן אופטי (S):
DVD-DVD + RW
Case / PSU:
Unbranded מקרה ו @ PSU 500 Watt
Cooling:
Stock
רשת / אינטרנט:
Realtek PCI-E gigabite NIC
צג (S):
19 "ו LCD 15 אינץ 'LCD
מערכת הפעלה (S):
טריפל אתחול - Windows Vista Ultimat
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.