![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas! Bėgu ATI Radeon X600 Pro "vaizdo plokštę. Tai daugiau nei metų, bet aš ne naudojamas kompiuteris labai --- galiu naudoti kitą pirmiausia. Visi staiga, kai aš paleisti kompiuterį, užsklanda yra rausvai violetinė spalva, o langai lieka šią spalvą po to batai. Aš naudoju šį conputer pastaruoju metu be pradinio vienas, bet aš naudoju pats monitorius ir kompiuterius --- perjungimas prisijungti prie kompiuterio Aš naudoju šiuo konkrečiu metu. Nesu karšto perjungimo --- galiu prijungti stebėti, kai kompiuteris yra išjungtas. Aš galiu prijungti kompiuterį su spalvos problemą į kitą kontroliuoti, ir nėra jokio klausimo --- It works fine. Pirmą monitorius neturi problemų, susijusių su kitais kompiuteriais. X600 kompiuteryje nėra problemų prijungti prie kito monitoriaus. Stebėti, kad staiga buvo problema d1226h Dell 19 ", 60 Hz. Bet kaip į tai, kas vyksta? Turiu idėjų nėra pridėta jokių programų ar bet kurios kitos techninės, bet ir visi atsakymai bus labai dėkingi. Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spalva gali būti dėl magnetinio lauku arti stebėti, ty garsiakalbiai, pabandykite perkelti savo garsiakalbius, jei jie yra arti stebėti ir paspauskite "Menu" dėl savo monitoriaus ir paspaudę deguass. Jei tai neveikia, tada mano spėjimas yra jūsų monitorius yra jo išeitis
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HP F1905 Flat Monitor Spalva Barai, mirksi | sparkyrhett | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Balandis 26, 2009 13:17 |
| Kokios spalvos Notebook čia yra gražiausių? | Karolis S | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 7 | Lapkritis 21, 2008 12:25 |
| HP Color LaserJet 3500n | robina80 | Digital Imaging & Printers | 4 | Kovas 13, 2008 11:47 |
| Būdas pakeisti teksto žymeklio Word 2007 Microsoft spalva? | andrewanimation | Office Suites & Applications | 2 | 20 vasaris 2008 15:08 |
| Ar yra būdas programuoti savo Paryškinimas spalva MILC | andrewanimation | Office Suites & Applications | 6 | 19 sausis 2008 18:25 |
| Temos įrankiai | |
| |