rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Zmień kolor na One Monitor

Reply

Narzędzia wątku
Old 3 czerwca 2009, 11:36
Nowe państwa grupy

Default Zmień kolor na One Monitor

Cześć! I'm prowadzeniu ATI Radeon X600 Pro karty graficznej. Jest to ponad rok, ale nie wykorzystał komputer bardzo --- mogę używać innego wszystkim. Nagle, podczas uruchamiania komputera, ekran ma czerwonawy odcień purpury i Windows zachowuje ten kolor po buty. I zostały z wykorzystaniem tej conputer ostatnio oprócz podstawowej, ale Używam tego samego monitorować zarówno dla komputerów --- przełączanie połączenia do komputera Używam w tym konkretnym czasie. I'm not hot-switching --- mogę podłączyć monitor gdy komputer jest wyłączony. Mogę podłączyć komputer z kolorów problemu do innego monitora i nie ma problemu --- to działa dobrze. Pierwszy monitora nie ma problemów związanych z innymi komputerami. W X600 komputer nie ma problemów podłączony do innego monitora. Monitor że nagle ma problem jest dell d1226h 19 ", przy 60 Hz. Wszelkie pomysły na to, co ma miejsce? Ja nie dodaje żadnych programów lub jakiegokolwiek innego sprzętu, Wszystkie odpowiedzi zostaną greatly appreciated. Dziękuję.
Old 3 czerwca 2009, 14:31
Grupa dawcy

Default Zmień kolor na One Monitor

W przebarwienia mogą być ze względu na pole magnetyczne w pobliżu monitora tj. głośniki, spróbuj przenieść głośniki, jeżeli są one zbliżone do monitora i naciśnij menu na ekranie monitora i klikając deguass. Jeżeli okaże się, że nie działają wtedy moje odgadnięcia jest Twój monitor jest na swój sposób na

My System: --

Procesor (y):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Płyta główna:
ACER EG31M
Pamięć RAM:
2 GIG DDR2 667
Karta graficzna (y):
NVIDIA GeForce 8400GS
Karta dźwiękowa:
Realtek High Definition Onboard
Hard Drive (s):
500GB + 250GB SATA 180gb + 2
Optical Drive (s):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Sprawa niemarkowymi i PSU @ 500 watt
Chłodzenie:
STOCK
Sieć / Internet:
Realtek PCI-E NIC gigabite
Monitor (y):
19 "LCD oraz 15 Inch LCD
Operating System (-y):
Triple Boot - Windows Vista końcowego
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.