Zmień kolor na One Monitor Cześć! I'm prowadzeniu ATI Radeon X600 Pro karty graficznej. Jest to ponad rok, ale nie wykorzystał komputer bardzo --- mogę używać innego wszystkim. Nagle, podczas uruchamiania komputera, ekran ma czerwonawy odcień purpury i Windows zachowuje ten kolor po buty. I zostały z wykorzystaniem tej conputer ostatnio oprócz podstawowej, ale Używam tego samego monitorować zarówno dla komputerów --- przełączanie połączenia do komputera Używam w tym konkretnym czasie. I'm not hot-switching --- mogę podłączyć monitor gdy komputer jest wyłączony. Mogę podłączyć komputer z kolorów problemu do innego monitora i nie ma problemu --- to działa dobrze. Pierwszy monitora nie ma problemów związanych z innymi komputerami. W X600 komputer nie ma problemów podłączony do innego monitora. Monitor że nagle ma problem jest dell d1226h 19 ", przy 60 Hz. Wszelkie pomysły na to, co ma miejsce? Ja nie dodaje żadnych programów lub jakiegokolwiek innego sprzętu, Wszystkie odpowiedzi zostaną greatly appreciated. Dziękuję. |