menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Farba Zmeniť na jednom monitore

Reply

Thread Tools
Old 3. júna 2009, 11:36
Nový člen skupiny

Default Farba Zmeniť na jednom monitore

Nazdar! I'm spustení ATI Radeon X600 Pre grafické karty. Je to viac ako rok starý, ale já jsem nepoužila počítač veľmi --- použiť inú predovšetkým. Zrazu, keď som boot počítača, na úvodnej obrazovky má načervenalý odtieň fialovej, okná a zachováva túto farbu po topánky. Bol som pomocou tohto conputer v poslednej dobe okrem primárneho jedna, ale já jsem byl s použitím rovnakého sledovať na oboch počítačoch --- prepínanie pripojenie k počítaču pomocou som na to čas. I'm not hot-prepínanie --- I pripojiť monitor, keď je počítač vypnutý. I je možné pripojiť počítač s farebnou problému na iný monitor, a nie je žiadny problém --- to funguje v pohodě. Prvé sledovať bez problémov pripojiť k inému počítaču. X600 je počítač nemá žiadne problémy, pripojenie k inému monitoru. Monitora, ktorý sa náhle má problém je dell d1226h 19 "na 60 Hz. Akékoľvek myšlienky na to, čo sa vyskytujúce? Nemám žiadne programy alebo akýkoľvek iný hardvér, Všetky odpovede budú veľmi ocenené. Vďaka.
Old 3. júna 2009, 14:31
Darcu Skupina

Default Farba Zmeniť na jednom monitore

Na sfarbenie môže byť vzhľadom k magnetickému poľu je blízko monitora tj reproduktory, skúste presun vašich reproduktorov, ak sú v blízkosti monitora a stlačte tlačidlo menu na monitore a kliknutím deguass. V prípade, že nefungujú tak môj odhad je váš monitor je na ceste von

Môj systém: --

Processor (s):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Základná doska:
ACER EG31M
Pamäť RAM:
2 GIG DDR2 667
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Realtek High Definition Palubný
Pevný disk (y):
500GB + 250gigabajt + 180gigabajt SATA 2
Optická mechanika (s):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Neznačkové veci a psov @ 500 watt
Chladenie:
STOCK
Sieť / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD a 15 Inch LCD
Operačný systém (y):
Triple Zavádzacia - Windows Vista Ultima
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Plochý monitor HP F1905 Farebné Bary, Bliká sparkyrhett Graphics Cards & Monitory 1 26 apríla 2009 13:17
Ktorý farebný notebook tady je najkrajší? S Carol Notebooky, Mobily a PDA 7 21. novembra 2008 12:25
HP Color LaserJet 3500n robina80 Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 4 13. marca 2008 11:47
A spôsob, ako zmeniť farbu textu kurzor v aplikácii Microsoft Word 2007? andrewanimation Office & Aplikácie 2 20. februára 2008 15:08
Existuje spôsob, ako program vlastnej Zvýraznenie farieb mikrofón andrewanimation Office & Aplikácie 6 19. januára 2008 18:25
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.