![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок! Им 'трчање један АТИ Радеон Кс600 Про видео цард. Прошло је више од годину дана стара, али ја се не користи рачунар врло --- ли користите неки други првенствено. Сви од изненадан, када сам чизма рачунар, на упрскати екран има црвена љубичаста нијанса, а прозори задржава ову боју након чизме. ЈА имати био помоћу данашји цонпутер у последње време, осим на примарну један, али Иве 'био помоћу исти монитор за оба рачунара --- проспајање везе на рачунар помоћу сам у то време. И'м нот хот-суитцхинг --- ли спојити монитор када је рачунар искључено. Ја могу повезати рачунар са бојама проблем на други монитор, и нема проблема --- то утврде прекид. Први монитор нема проблема повезан са другим рачунарима. Тхе Кс600 нема проблема рачунар спојено на други монитор. Монитор који се изненада је проблем је д1226х Делл 19 ", на 60 Хз. Идеје као што се појавио? Нисам додато било ког програма или било које друге хардвер, било које и све одговоре бит ће много поштовати. Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тхе дисцолоуратион мај се ради о магнетно пољу буде близу монитора тј говорници, покушајте да померите ваше звучнике ако су близу монитора и притисните тастер менија на вашем монитору и кликом дегуасс. Ако се то не раде онда мој ударити је ваш монитор је на путу из
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ХП Ф1905 Флат Монитор Цолор Барс, трепери | спаркырхетт | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 26 април 2009 13:17 |
| Које боје свеске овде је најљепши? | Царол С | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 7 | 21 новембар 2008 12:25 |
| ХП цолор ЛасерЈет 3500н | робина80 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 4 | 13 март 2008 11:47 |
| А начин да промените боју текста курсор у Мицрософт Уорду 2007? | андреуаниматион | Оффице & Апплицатионс | 2 | 20 фебруар 2008 15:08 |
| Да ли постоји начин да се програм сопственог истицања у боји без микрофона | андреуаниматион | Оффице & Апплицатионс | 6 | 19 јануар 2008 18:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |