менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Зміна кольору на один монітор

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 червня 2009, 11:36
Нові члени групи

Default Зміна кольору на один монітор

Привіт! Я біжу ATI Radeon X600 Pro відеокарта. Минув рік, але я не використовував комп'ютер дуже --- я використовую іншу в першу чергу. І раптом, коли я завантажити комп'ютер, заставка має червонуватий відтінок пурпурного і Windows зберігає цей колір після його чоботи. Я використав цю conputer останнім часом на додаток до основної, але я використовую той же монітор для обох комп'ютерів --- перемикання з'єднання з комп'ютером я використовую в даний час. Я не гаряче перемикання --- я підключити монітор, коли комп'ютер вимкнений. Я можу з'єднати комп'ютер з кольором задачі до іншої монітор, і немає питання --- це працює прекрасно. Перший монітор не має проблем, пов'язаних з іншими комп'ютерами. X600 комп'ютер не має проблем, пов'язаних з іншого монітор. Монітор раптово проблема d1226h Dell 19 ", на 60 Гц. Будь-які ідеї щодо того, що відбувається? Я не додали будь-які програми або будь-якого іншого обладнання, все і всіх відповідей буде прийнята з вдячністю. Спасибо.
Old 3 червня 2009, 14:31
Донор групи

Default Зміна кольору на один монітор

Фарбування може бути пов'язано з магнітним полем, близьких до ораторам моніторі є, спробуйте перемістити свій ораторів, якщо вони близькі до монітора і прес-меню на моніторі і натиснувши deguass. Якщо це не працює то я думаю, ваш монітор знаходиться на шляху з

Моя система: --

Процесор (и):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Материнська плата:
ACER EG31M
ОЗУ:
2 гігабайт DDR2 667
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 8400GS
Звукова карта:
Realtek High Definition Бортові
Жорсткий диск (и):
500gb + 250GB + 180GB SATA 2
Оптичний привід (и):
DVD RW + DVD
Діло / PSU:
Марочні Корпус і блок живлення потужністю 500 Вт @
Охолодження:
STOCK
Мережі / Інтернет:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Монітор (и):
19 "РК-дисплей і 15-дюймові РК --
Операційна система (и):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
HP F1905 плоский монітор кольору бари, миготливий sparkyrhett Графічні карти & Монітори 1 26 квітня 2009 13:17
Який колір ноутбука тут найкрасивіша? Керол S Ноутбуки, КПК & Mobiles 7 21 листопада 2008 12:25
HP Color LaserJet 3500N robina80 Digital Imaging & Принтери 4 13 березня 2008 11:47
Спосіб змінити колір тексту курсором в Microsoft Word 2007? andrewanimation Office Suites & Застосування 2 20 лютого 2008 15:08
Чи є спосіб програмувати вашу власну виділення кольором мікрофон andrewanimation Office Suites & Застосування 6 19 січня 2008 18:25
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.