![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт! Я біжу ATI Radeon X600 Pro відеокарта. Минув рік, але я не використовував комп'ютер дуже --- я використовую іншу в першу чергу. І раптом, коли я завантажити комп'ютер, заставка має червонуватий відтінок пурпурного і Windows зберігає цей колір після його чоботи. Я використав цю conputer останнім часом на додаток до основної, але я використовую той же монітор для обох комп'ютерів --- перемикання з'єднання з комп'ютером я використовую в даний час. Я не гаряче перемикання --- я підключити монітор, коли комп'ютер вимкнений. Я можу з'єднати комп'ютер з кольором задачі до іншої монітор, і немає питання --- це працює прекрасно. Перший монітор не має проблем, пов'язаних з іншими комп'ютерами. X600 комп'ютер не має проблем, пов'язаних з іншого монітор. Монітор раптово проблема d1226h Dell 19 ", на 60 Гц. Будь-які ідеї щодо того, що відбувається? Я не додали будь-які програми або будь-якого іншого обладнання, все і всіх відповідей буде прийнята з вдячністю. Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Фарбування може бути пов'язано з магнітним полем, близьких до ораторам моніторі є, спробуйте перемістити свій ораторів, якщо вони близькі до монітора і прес-меню на моніторі і натиснувши deguass. Якщо це не працює то я думаю, ваш монітор знаходиться на шляху з
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| HP F1905 плоский монітор кольору бари, миготливий | sparkyrhett | Графічні карти & Монітори | 1 | 26 квітня 2009 13:17 |
| Який колір ноутбука тут найкрасивіша? | Керол S | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 7 | 21 листопада 2008 12:25 |
| HP Color LaserJet 3500N | robina80 | Digital Imaging & Принтери | 4 | 13 березня 2008 11:47 |
| Спосіб змінити колір тексту курсором в Microsoft Word 2007? | andrewanimation | Office Suites & Застосування | 2 | 20 лютого 2008 15:08 |
| Чи є спосіб програмувати вашу власну виділення кольором мікрофон | andrewanimation | Office Suites & Застосування | 6 | 19 січня 2008 18:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |