![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Кое е по-добра карта ATI Radeon X1400 или ATI Radeon 6600? Забележка една има Х и един doesn't |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не съществува такова нещо като Radeon 6600.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| За съжаление, имам предвид NVIDIA GeForce 6800 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| От гледна точка на търсенето в Google, то прилича на X1400 е лаптоп карта, Търсите ли gfx карта за лаптопа или е била е печатна грешка?
| |||
| |||
| Знам своя лаптоп карти, аз просто искам да знам кое е по-добре от две. моля, пренебрегване, че това е лаптоп карти ![]() благодарности |
|
| |||
| |||
| Това е вероятно невъзможно тогава, както Лаптоп карти и карти са Desktop никога (или поне не съм виждал) сравнение между един друг, и тъй като те са от различни производители, само сравняване на часовника скорости няма да бъде всеки добър. Но едно нещо мога да ви кажа, е, че ATI един, ще получите много hotter, тъй като той ще бъде в лаптоп, както и преносими компютри са много по-зле циркулация на въздуха, отколкото десктоп компютри (освен ако имате запечатани случай) |