![]() |
|
| |||
| |||
| Která karta je lepší, ATI Radeon X1400 nebo ATI Radeon 6600? poznámka jedné má X a jeden doesnt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neexistuje nic takového, jako Radeon 6600.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Omlouváme se, myslím NVIDIA GeForce 6800 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Z vyhledávání na Google, vypadá to, že X1400 je notebook karty, Hledáte na GFX kartu k notebooku, nebo to byl překlep?
| |||
| |||
| Vím, že svého notebooku kartu, chci vědět, což je lepší z obou. prosím o odpuštění, že je to notebook karta ![]() díky |
|
| |||
| |||
| To je pravděpodobně nemožné poté, as Laptop karty a Desktop kartách nejsou nikdy (nebo atleast jsem nikdy neviděl) srovnání mezi sebou, a jak se liší od výrobce, jen porovnáním hodiny rychlostí nebude žádný dobrý. Nicméně jednu věc mohu říct, je, že ATI jeden, dostanete mnohem teplejší, protože by byla v notebooku, a laptopy mají mnohem horší cirkulace vzduchu, než desktopové počítače (pokud máte zaplombovaných případ) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Athon XP 3200 / Intel I7 Porovnání | kevvyb | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 13 června 2009 15:11 |
| HDD Porovnání | Kaže Enji | Drives & Removable Media | 4 | 10. listopadu 2008 15:54 |
| CPU Speed Srovnání: P4 3.4Ghz vs Pentium D 920 vs | jp l | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 19. března 2007 13:59 |
| Srovnání - XBOX 360 nebo PS3? | Conred | PC a herní konzole | 3 | 21. října 2006 10:10 |
| Thread Nástroje | |
| |