![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ποια κάρτα είναι καλύτερη ATI Radeon X1400 ή ATI Radeon 6600; σημειώνει το ένα έχει ένα Χ και ένα doesn't
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα ως Radeon 6600.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Λυπούμαστε, εννοώ NVIDIA Geforce 6800
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Από μια αναζήτηση στο Google, φαίνεται ότι η X1400 είναι ένα laptop κάρτα, Ψάχνετε για gfx κάρτα για ένα laptop ή ήταν ένα λάθος;
|
|||
|
|||
|
Γνωρίζω την κάρτα έναν φορητό υπολογιστή, θα ήθελα απλώς να γνωρίζουν ποια είναι η καλύτερη από τις δύο. παρακαλούμε να αγνοήσουμε ότι είναι ένα laptop κάρτα
![]() ευχαριστώ |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό είναι μάλλον αδύνατο τότε, όπως κάρτες για φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κάρτες Desktop και δεν είναι ποτέ (ή atleast Δεν έχω δει) Σε σχέση μεταξύ τους, όπως αυτές είναι από διαφορετικό κατασκευαστή, απλά συγκρίνοντας το ρολόι ταχύτητες δεν θα είναι καλή. Ωστόσο, ένα πράγμα μπορώ να σας πω, είναι ότι η ATI ένα, θα πάρει πολύ θερμότερος, όπως θα ήταν σε ένα φορητό υπολογιστή, και οι φορητοί υπολογιστές έχουν πολύ χειρότερη από ό, τι η κυκλοφορία του αέρα στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή (αν δεν έχουν σφραγισθεί περίπτωση)
|