![]() |
|
| |||
| |||
| Koji je bolji kartica ATI Radeon X1400 ili ATI Radeon 6600? bilješka ima jedan X i jedan se |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne postoji takva stvar kao Radeon 6600.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nažalost, mislim NVIDIA Geforce 6800 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Od pretraživanja na Google-u, izgleda da je X1400 je laptop kartica, Jeste li u potrazi za gfx karticu za laptop ili je to bio jedan slovoslagač?
| |||
| |||
| Znam njegove laptop kartica, JA pravedan ištanje to znati što je bolje od dva. molim zanemarite da je laptop kartice ![]() hvala |
|
| |||
| |||
| To je vjerojatno nemoguće tada, kao Laptop kartice, a kartice se nikad Desktopa (ili atleast nikad nisam vidio) u poređenju između drugih, i kao što su oni iz različitih proizvođača, samo usporedbom sat brzinama neće biti dobro. Ali jedna stvar koju ja mogu reći, jest da je ATI jedan, će dobiti mnogo hotter, kao da će to biti u laptop, a laptop ima mnogo gori nego cirkulaciju zraka desktop PC-a (osim ako imate opečaćenih slučaju) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Athon XP 3200 / Intel I7 Comparison | kevvyb | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 13. lipnja 2009 15:11 |
| HDD Comparison | Kaže Enji | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 10. studeni 2008 15:54 |
| CPU Speed Comparison: P4 3.4Ghz Pentium D 920 vs vs | jp l | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 19. ožujak 2007 13:59 |
| Usporedba - Xbox 360 ili PS3? | Conred | PC & konzole Igre | 3 | 21. listopad 2006 10:10 |
| Thread Tools | |
| |