![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kuri kortelė geresnė ATI Radeon X1400 arba ATI Radeon 6.600? Pastaba yra vienas X ir vienas doesnt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nėra tokio dalyko kaip Radeon 6600.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Atsiprašau, aš tai NVIDIA GeForce 6800 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nuo "Google" paiešką, atrodo, X1400 yra nešiojamas kortelę Ar ieškote GFX kortelė nešiojamas arba ji typo?
| |||
| |||
| Aš žinau savo laptopo kortelę, aš tik noriu žinoti, kas yra geriau iš dviejų. nekreipti dėmesio, kad jis nešiojamas kortelė ![]() ačiū |
|
| |||
| |||
| Tai tikriausiai neįmanoma, tada, nešiojamųjų kompiuterių kortos, ir Desktop kortelės niekada (Or atleast I've never seen) Palyginus tarpusavyje, ir kaip jie yra iš skirtingų gamintojas, tik palyginti laikrodžio greičiais nebus bet geras. Tačiau vieną dalyką galiu pasakyti, yra tai, kad ATI viena, gaus daug šilčiau, nes tai būtų iš nešiojamas, ir nešiojamieji kompiuteriai turi daug blogiau oro cirkuliaciją negu Desktop PC (nebent turite uždaromos atveju) |
![]() |
|
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Athon XP 3.200 / Intel I7 palyginimas | kevvyb | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Birželis 13, 2009 15:11 |
| HDD palyginimas | Kaze Enji | Drives & Removable Media | 4 | Lapkritis 10, 2008 15:54 |
| CPU Speed palyginimas: P4 3.4GHz vs Pentium D 920 vs | JP L | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Kovas 19, 2007 13:59 |
| Palyginimas - Xbox 360 ar PS3? | Conred | PC & konsolės Žaidimai | 3 | 21 spalis 2006 10:10 |
| Temos įrankiai | |
| |