![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Która jest lepsza karta ATI Radeon X1400 lub ATI Radeon 6600? zwróć uwagę na jeden X i jeden doesnt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie ma takich rzeczy jak radeon 6600.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Niestety, mam na myśli NVIDIA GeForce 6800 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Z wyszukiwania w google, to wygląda na X1400 to laptop karty, Are you looking for a gfx karty do laptopa, czy też jest literówka?
| |||
| |||
| Znam jego laptopa karta Chcę wiedzieć, co jest lepsze z dwóch. zignoruj, że laptop karty ![]() dzięki |
|
| |||
| |||
| To prawdopodobnie niemożliwe następnie, jako karty Laptop i Desktop karty nigdy nie są (lub atleast I've never seen) porównaniu między sobą, tak jak są one różne od producenta, tylko porównanie prędkości zegara nie będzie dobry. Jednak jedna rzecz mogę ci powiedzieć, że ATI jest jeden, będzie znacznie hotter, jak byłoby w laptopie, a laptop ma dużo gorszy niż obiegu powietrza pulpicie komputera (chyba że masz zapieczętowanej przypadku) |
![]() |
|
| Zakładki |