![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Care este mai bună carte de ATI Radeon X1400 sau ATI Radeon 6600? notă de o are un X şi un doesnt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu există nici un astfel de lucru ca un Radeon 6600.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ne pare rău, dar vreau sa spun NVIDIA GeForce 6800 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De la o căutare pe Google, se pare că a X1400 este un laptop carte, Esti in cautarea unui gfx carte pentru un laptop sau a unei greşeli a fost ea?
| |||
| |||
| Ştiu ei un laptop carte, eu vreau doar să ştii ce este mai bun din cele două. Vă rugăm să nu ţină seama că este o carte de laptop ![]() mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Asta e, probabil, imposibil apoi, ca Laptop carduri, Spaţiul de lucru şi nu sunt niciodată carduri (atleast sau l-am mai văzut) În comparaţie între altele, şi în care acestea sunt diferite de la fabricant, doar compararea ceas viteze nu va fi nici un bine. Cu toate acestea un singur lucru pot sa-ti spun, este că un ATI, va primi mult mai fierbinte, aşa cum ar fi într-un laptop, laptop-uri şi au mult mai rău decât aerul circulaţie desktop PC's (cu excepţia cazului în care aveţi un caz închis) |
![]() |
|
| Marcaje |