![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ktorá karta je lepšia, ATI Radeon X1400 alebo ATI Radeon 6600? poznámka jednej má X a jeden doesnt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neexistuje nič také, ako Radeon 6600.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ospravedlňujeme sa, myslím NVIDIA GeForce 6800 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Z vyhľadávania na Google, vyzerá to, že X1400 je notebook karty, Hľadáte na GFX kartu k notebooku, alebo to bol preklep?
| |||
| |||
| Viem, že svojho notebooku kartu, chcem vedieť, čo je lepšie z oboch. prosím o odpustenie, že je to notebook karta ![]() vďaka |
|
| |||
| |||
| To je pravdepodobne nemožné potom, as Laptop karty a Desktop kartách nie sú nikdy (alebo atleast som nikdy nevidel) porovnanie medzi sebou, a ako sa líši od výrobcu, len porovnaním hodiny rýchlosťou nebude žiadny dobrý. Avšak jednu vec môžem povedať, je, že ATI jeden, dostanete oveľa teplejšia, pretože by bola v notebooku, a laptopy majú oveľa horšie cirkulácie vzduchu, ako desktopové počítače (ak máte zapečatil prípad) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Athon XP 3200 / Intel I7 Porovnanie | kevvyb | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 13 júna 2009 15:11 |
| HDD Porovnanie | Kaže Enji | Drives & Removable Media | 4 | 10. novembra 2008 15:54 |
| CPU Speed Porovnanie: P4 3.4Ghz vs Pentium D 920 vs | jp l | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 19. marca 2007 13:59 |
| Porovnanie - XBOX 360 alebo PS3? | Conred | PC a herné konzoly | 3 | 21. októbra 2006 10:10 |
| Thread Tools | |
| |