![]() |
|
| |||
| |||
| Који је бољи картица АТИ Радеон Кс1400 или АТИ Радеон 6600? нота има један Кс и један се |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не постоји таква ствар као Радеон 6600.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Нажалост, мислим НВИДИА ГеФорце 6800 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Од претраге на Гоогле-у, изгледа да је Кс1400 је лаптоп картица, Јесте ли у потрази за гфкс картицу за лаптоп или је то био један словослагач?
| |||
| |||
| Знам његове лаптоп картица, ЈА праведан оскудица за кноткле шта је боље од два. молим занемарите да је лаптоп картице ![]() хвала |
|
| |||
| |||
| То је вероватно немогуће тада, као Лаптоп картице, а картице се никад Десктоп (или атлеаст никад нисам видео) у поређењу између других, и као што су они из различитих произвођача, само упоредбу сат брзинама неће бити добро. Али једна ствар коју ја могу рећи, јесте да је АТИ један, ће добити много хоттер, као да ће то бити у лаптоп, а лаптоп има много гори него циркулацију ваздуха десктоп ПЦ-а (осим ако имате опечаћених случају) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Атхон КСП 3200 / Интел И7 Цомпарисон | кеввыб | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 13. јуна 2009 15:11 |
| ХДД Цомпарисон | Каже Ењи | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 10 новембар 2008 15:54 |
| ЦПУ Спеед Цомпарисон: П4 3.4Гхз Пентиум Д 920 вс вс | јп л | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 19 март 2007 13:59 |
| Поређење - Ксбокс 360 или пс3? | Цонред | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 21 октобар 2006 10:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |