![]() |
|
| |||
| |||
| Hangi kartı ATI Radeon X1400 veya ATI Radeon 6600 daha iyi? bir nota bir X ve bir doesnt var |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| There is a Radeon 6600 gibi bir şey.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Üzgünüm, NVIDIA GeForce 6800 demek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir dizüstü bilgisayar için bir Gfx kartı arıyorsunuz google arama Gönderen, bu X1400 benziyor dizüstü kartı, ya da öyle bir yazım hatası?
| |||
| |||
| Ben kendi dizüstü kartı bilgileri, sadece bu iki dışında daha iyi olduğunu bilmek istiyorum. lütfen göz ardı bu dizüstü kart ![]() teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Bu muhtemelen ardından Dizüstü kartları olarak ve Masaüstü kartları imkansız (veya atleast ben hiç görmedim) birbirlerini arasında karşılaştırıldığında asla ve de farklı üreticisinden olan, sadece iyi olmayacaktır saat hızları karşılaştırarak. Sana söylemek Ancak bir şey olarak bir dizüstü bilgisayar olacak bu ATI bir çok yaklaşmak, ve dizüstü bilgisayarlar daha çok daha kötü hava sirkülasyonu var masaüstü PC (Tabii bir mühürlü durumda var) |
![]() |
|
| Bookmarks |