по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Conecting втора графична карта + монитор

Reply

Нишка Инструменти
Old 27-ми декември 2007, 12:06
Член Група

Default Conecting втора графична карта + монитор

Хей,

(MY въпроси са по-долу)
Аз искам да се свърже втори графична карта към компютъра ми, както и друг монитор. Ето какво имам за моя монитор точно сега:

Samsung SyncMaster 1080p 24 "Широкоекранен LCD Монитор (245BW)
-- http://www.futureshop.ca/catalog/pro...0086756&catid =

NVIDIA Quadro FX 3500
-- http://www.ncix.com/products/index.p...nologies% 20Inc

И това е, което искам да се добави:

Samsung 19 "Широкоекранен LCD Монитор (920NW)
-- http://www.futureshop.ca/catalog/pro...0086755&catid =

BFG GeForce 8800GTS 650MHZ 512MB 1.94GHZ DDR3 PCI-E Dual DVI-I HDCP HDTV Out дребно Видео карта
-- http://www.ncix.com/products/index.p...20Technologies

1. Това ще работят всички заедно?
2. Как ще се свърже втори монитор?
3. Мога ли да се свърже дори и друг видео картата в моя компютър?
4. Е вторият видео карти, които избрах добра един (това, което би било beter)?
Old 27-ми декември 2007, 15:31
Член Група

Втората графична карта, която сте избрали е много добър, той ще играе най-игри, почти както и 8800GTX, понякога дори и изпълнява по-добре, когато това е overclocked.

Освен текущия контрол се използват както на връзките на вашия текущата графична карта, можете да се свържете два часа да се следи от една карта, без проблем.

Също така, освен ако вашият mobo има два PCI-E x16 слотове, вие няма да можете да двете карти инча Ако тя има множество слотове, то вероятно ще се управлява карти в SLI, което не е това, което ти искаш, както това само изхода на един монитор.
Old 27-ми декември 2007, 20:38
Номер на групата

Той няма да се пуснат карти като двойната SLI, освен ако това е nforce чипсет на дънната платка.

Също така, вие не можете да изпълните Quadro и 8800GTS в SLI независимо от чипсет.

Можете също така не е необходимо 16x PCI-E слотове да тече двойна карта. Някои дънни платки, дали nforce или не се връщат техните пристанища към 8x при двойно карти са инсталирани.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 28-ми декември 2007, 12:53
Член Група

така позволява казват ми MOBO има място за друга видео карта:

Ще трябва ли да се свърже двата монитори и за двете карти?

Защо аз не искам моите видео карти, свързани SLI (какви други начини да се свържете двете карти)?

Също така е достатъчно сложно, че аз трябва да се приведе към компютър магазин и са ги направи?
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Графика на карти & Монитори 9 5-и парламентарен Aug 2009 08:44
Клониране на 3-та монитора на Dual монитор карти Desertfish Графика на карти & Монитори 7 31 Март 2008 12:43
Графична карта / монитор проблеми Lone500 Графика на карти & Монитори 8 18 Jan 2008 17:02
Графична карта & монитора неприятности tosh4574 Графика на карти & Монитори 4 5-та Sep 2007 17:07
Монитор или графика Проблеми? thwapy Мултимедия & Codecs 6 5-и парламентарен Юни 2007 14:43
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc