manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Conecting drugom grafičkom karticom + monitor

Reply

Thread Tools
Old 27. prosinca 2007, 12:06
Member Group

Default Conecting drugom grafičkom karticom + monitor

Ej,

(Moja pitanja su ispod)
Ja sam u nedostatku za spajanje drugog grafičke kartice na računalo kao drugi monitor. ovdje je ono što sam za svoj monitor odmah:

Samsung SyncMaster 1080p 24 "widescreen LCD Monitor (245BW)
-- http://www.futureshop.ca/catalog/pro...0086756&catid =

NVIDIA QUADRO FX 3500
-- http://www.ncix.com/products/index.p...nologies% 20Inc

A ovo je ono što želim dodati:

Samsung 19 "widescreen LCD Monitor (920NW)
-- http://www.futureshop.ca/catalog/pro...0086755&catid =

BFG GeForce 8800GTS 650MHZ 512MB 1.94GHZ DDR3 PCI-E Dual DVI-I HDTV HDCP Out Maloprodaja Video Card
-- http://www.ncix.com/products/index.p...20Technologies

1. Hoće li to svi rade zajedno?
2. Kako se spojiti drugi monitor?
3. Mogu li spojiti ni drugog video karticu u moje računalo?
4. Je drugi Video kartice i odabrana dobra (što bi se beter)?
Old 27. prosinca 2007, 15:31
Member Group

U drugom grafičkom karticom koju ste izabrali je vrlo dobra, on će igrati većinu igara skoro kao i na 8800GTX, ponekad je čak i bolje kada se izvodi je overclocked.

Osim ako je vaš trenutni monitor koristi obje veze na Vašu trenutnu grafiku kartice možete spojiti dva monitora na jednoj kartici bez poteškoća.

Također, ako vaš mobo ima dva PCI-e x16 utora, nećete biti u mogućnosti da stavi obje kartice u. Ako se to, ipak ima više mjesta, to će vjerojatno pokrenuti kartice u SLI koji nije ono što želite, kao što to samo na jedan monitor izlazima.
Old 27. prosinca 2007, 20:38
Donatorska Grupa

To se neće prikazivati kartice kao dvojne SLI, osim ako je nforce chipset na matičnoj ploči.

Također, ne možete pokrenuti QUADRO i 8800GTS u SLI bez obzira chipset.

Također ne trebaju 16x PCI-e utora za pokretanje dual card. Nekim matičnim pločama nforce li ili ne vratiti njihove priključke na 8x dual kartice kada su instalirani.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 28. prosinca 2007, 12:53
Member Group

tako omogućuje reći moj MOBO ima prostora za još jedan video card:

Hoću li morati spojiti oba monitora na obje kartice?

Zašto mi ne želi moj video kartice spojen SLI (što druge načine mogu spojiti obje kartice)?

Također je to komplicirano dovoljno da se donese na računalo dućan i da ih to učiniti?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitors 9 5. kolovoz 2009 08:44
Klonirali 3. Dual monitor na monitoru kartice Desertfish Graphics Cards & Monitors 7 31. ožujak 2008 12:43
Grafike kartice / monitora problemi Lone500 Graphics Cards & Monitors 8 18 siječanj 2008 17:02
Grafička kartica i monitor nevolji tosh4574 Graphics Cards & Monitors 4 5. Sep 2007 17:07
Monitor i grafika Problemi? thwapy Multimedija i kodeci 6 5. lipnja 2007 14:43
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.