kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Conecting egy második grafikus kártya + monitor

Reply

Téma eszközök
Old December 27, 2007, 12:06
Csoport tagja

Default Conecting egy második grafikus kártya + monitor

Hé,

(Saját kérdések alatt van)
Én szeretnének csatlakozni egy második grafikus kártya a számítógépet, valamint egy másik monitor. Itt van, mi van az én monitor most:

Samsung SyncMaster 1080p 24 "szélesképernyős LCD monitor (245BW)
-- http://www.futureshop.ca/catalog/pro...0086756&catid =

NVIDIA Quadro FX 3500
-- http://www.ncix.com/products/index.p...nologies% 20Inc

És ez az, amit szeretnénk felvenni:

Samsung 19 "szélesképernyős LCD monitor (920NW)
-- http://www.futureshop.ca/catalog/pro...0086755&catid =

BFG GeForce 8800GTS 650MHz 512MB 1.94GHZ DDR3 PCI-E Dual DVI-I HDCP HDTV kiskereskedelmi Video Card
-- http://www.ncix.com/products/index.p...20Technologies

1. Vajon ez az egész együtt dolgozni?
2. Honnan csatlakozni egy második monitort?
3. Tud én is csatlakozni egy másik videó kártyát a számítógépet?
4. A második Videokártya Kiválasztottam egy jó (mi lenne beter)?
Old December 27, 2007, 15:31
Csoport tagja

A második grafikus kártya, hogy Ön úgy döntött, egy nagyon jó, hogy fog játszani a legtöbb játékok majdnem olyan jól, mint egy 8800GTX, néha még jobban teljesít, ha ez overclocked.

Kivéve, ha a jelenlegi monitort használ a kapcsolatokat a jelenlegi grafikus kártyához csatlakoztatható két monitor, hogy a kártya nem baj.

Továbbá, ha a mobo két PCI-E x16 slots, nem fogja tudni, hogy a kártyát be Ha igen több résidők, ez valószínűleg a jövőben is futtatni a kártyák SLI, amely nem, hogy mit akar, mint ez csak egy monitor kimenet.
Old December 27, 2007, 20:38
Donor Group

Ez nem fog futni, mint a kettős kártyák SLI, kivéve, ha ez egy nForce chipset az alaplapon.

Továbbá, ha nem tudja futtatni a Quadro és a 8800GTS SLI függetlenül a chipset.

Ön még nem kell 16x PCI-E résidők távon kettős kártyát. Egyes alaplapok nForce hogy nem térhet vissza, hogy a kikötők 8x amikor kettős kártyák telepítve.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old December 28, 2007, 12:53
Csoport tagja

így lehetővé teszi, mondom én MOBO a szoba másik videó kártya:

Will I have a kapcsolódást is figyeli, hogy a két kártyát?

Miért nem akarom, hogy a videó kártya csatlakozik SLI (milyen más módon lehet csatlakozni a kártyák)?

Ugyancsak ez elég bonyolult, hogy meg kell hozni, hogy a számítógép bolt és tegye ezt meg?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Grafikus kártyák és monitorok 9 5. augusztus 2009 08:44
Cloning a 3. monitor kettős monitor kártya Desertfish Grafikus kártyák és monitorok 7 31. március 2008 12:43
Grafikus kártya / monitor problémák Lone500 Grafikus kártyák és monitorok 8 18. január 2008 17:02
Grafikus kártya és monitor gond tosh4574 Grafikus kártyák és monitorok 4 5. Szeptember 2007 17:07
Monitor vagy grafikai problémák? thwapy Multimédia és kodekek 6 5. jún 2007 14:43
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.